προβλημα με το al jazeera

πόσο κοστίζει παραπάνω γνωρίζουμε? και που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες?

Ετυχε να ρωτησω χτες και μου ειπανε 95 ευρω τα 8 καναλια + 100 για το hd και αλλα τρια καναλια αν καταλαβα καλα.

δηλαδή για τα 8 κανάλια συν τα 2 hd συν τα υπολοιπα που λες αντί για 95 ευρώ,195?

Δηλαδή πέρυσι πλήρωνες για τα 8 και το hd 90-100 ευρώ και φέτος με τα έξτρα κανάλια πήγαμε στα 195;

Εδώ παιδιά είναι οι τιμές http://www.aljazeerasport.net/memebership/2010/03/20103414611811353.html
Αν έχουμε κάποιο φίλο άραβα να μας ενημερώσει, γιατί τα κείμενα είναι σε εικόνες καλά θα ήταν.....

Last edited:
Ετυχε να ρωτησω χτες και μου ειπανε 95 ευρω τα 8 καναλια + 100 για το hd και αλλα τρια καναλια αν καταλαβα καλα.

Καλημερα. Μηπως θα μπορουσες (ή οποιος αλλος ξερει) να με ενημερωσει που βρισκω την τιμη αυτη;;;; Αναφερομαι στα 95 ευρω για τα οκτω καναλια... Ουτως ή αλλως βλεπω hotbird, δεν εχω HD δεκτη, δεν με ενδιαφερει το 3d και παροτι θα ηθελα τα αμερικανικα καναλια, δεν προκειται ουτε να γυρισω το κατοπτρο, ουτε να δωσω +100 γιουρα σε τετοιες εποχες :)

Ευχαριστω για τη βοηθεια.

καλημέρα παιδιά.με τα άλλα δύο κανάλια +9 και +10 τι έγινε;στμάτησαν να παίζουν στον hotbird;

Λοιπον παιδια εγω την αγορασα 95 ευρω χτες απο μαγαζι στην οδο μαρνη (περιπου στο νουμερο 33) και παιζει μια χαρα.

Λοιπον παιδια εγω την αγορασα 95 ευρω χτες απο μαγαζι στην οδο μαρνη (περιπου στο νουμερο 33) και παιζει μια χαρα.

Ανοίγεις και το HD με αυτή την κάρτα ή όχι;

Οχι απο το 1-8 ανοιγει μια καρτα με τοσα χρηματα.Για τα αλλα θελει αλλα 60 ευρω συν.
Gab

Παντως για να γνωριζει ο κοσμος το ποσο που χρειαζεται για να ανανεωσεις τωρα μια καρτα Aljazeera sport ειναι 120 usd full με τα hd,espn,+9 και +10.Η ανανεωση μονο του βασικου πακετου ειναι 75 usd.Προσεχεται τους επιτηδιους για να μην πληρωσετε τζαμπα χρηματα.Τα 60 ευρω που πληρωσα παλια ηταν για το παγκοσμιο κυπελο ενω τωρα ειναι φτηνοτερα.
gab

Last edited:
Καλημέρα σε όλους,

αποφάσισα να πάρω την κάρτα της aljazeera με όλα τα κανάλια και τα HD κ to 3D. Σε συνδυασμό με Digea me βλέπω να σταματάω και την νοβα που πολλά μας τα έκανε τελευταία...
Θέλω να μου πεί κάποιος που γνωρίζει να παραγγείλω με σύστημα αποκωδηκοποίησης irdeto ή viaccess?? θέλω να τα βλέπω όλα τα κανάλια και απο hotbird και απο nilesat απροβληματιστα με τον DM800 μου.
Ευχαριστώ

Ξερει κανεις αν το 3Dκαναλι που δημιουργηθηκε για τo μουντιαλ θα γυρισει σε κανονικο HD2; Με τοσες ζωντανες διοργανωσεις δε φτανει ενα μονο HD καναλι τη στιγμη μαλιστα που το αντιπαλο Abu Dhabi Sports τα εχει ολα σε HD.

Αυτή την απορία έχω και εγώ. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε από Σεπτέμβριο με την έναρξη των πρωταθλημάτων. Πάντως νομίζω ότι θα γίνει HD2 το συγκεκριμένο κανάλι.

παιδια καλησπερα,επειδη ειναι πολυ καλο πακετο απο οτι βλεπω,μηπως μπορει να καποιος να μου πει απο που την αγοραζουμε και με ολο το πακετο μεσα?..απο το +1 - +10?...
ευχαριστω,

Θωμας.