Πρόβλημα με το BLURAY drive

zafeiros

Senior Member
5 March 2009
445
Ξαφνικά το LITEON DH401S ATA drive σταμάτησε να αναγνωρίζει BR disks!!! Τα DVD παίζουν μια χαρά. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Έκανα update to firmware αλλά καμμία βελτίωση.

ΜΙα μικρή ενημέρωση για την εξέλιξη της φάσης για όποιον πιθανά ενδιαφέρεται.
Το LITEON DH401S ATA (BR 4X) αγοράστηκε από το ZEROONE shop 70 . Οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι και προώθησαν το DBrom στον αντιπρόσωπο για έλεγχο. 3 εβδομάδες μετά μου ανακοινώθηκε ότι δεν υπήρχε το συγκεκριμένο μοντέλο στον αντιπρόσωπο και ότι θα μου επιστραφούν τα χρήματα. Υπήρχε αντίστοιχη συσκευή άλλου κατασκευαστή την οποία προσφέρθηκαν να μου αποστείλουν αν πλήρωνα την διαφορά τιμής (25 ) και τα μεταφορικά για δεύτερη φορά, πράγμα που εγώ δε δέχθηκα.
Μια μικρή έρευνα αγοράς από μέρους μου έδειξε ότι κυκλοφορεί στην αγορά το αντίστοιχο νέο μοντέλο της LITEON to IHOS104 (BR 4X) το οποίο κοστίζει 10 παραπάνω , αλλά προφανώς υποθέτω ότι ο αντιπρόσωπος για αυτά τα 10 δεν θέλησε να τιμήσει την εγγύησή του και να εξυπηρετήσει τον πελάτη του.

Περιμένω την επιστροφή των χρημάτων όπως συμφωνήθηκε

Πρέπει να δώσω τα εύσημα στο ZEROONE παίδες. Μου επέστρεψαν όλο το ποσό που είχα δώσει μαζί και τα μεταφορικά !!! Ειδικά τα μεταφορικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση που τα επιστρέψανε αφού δεν είχαν καμμιά τέτοια υποχρέωση. Προφανώς έκριναν ότι ο πελάτης (εγώ) δεν έφταιγε σε τίποτα να χρεώνεται τίποτα σε τέτοια περίπτωση που προιόν εντος εγγύησης είναι ελαττωματικό και δεν δύναται να αντικατασταθεί...!!!!