Πρόβλημα με το drive του notebook

mmoukiou

Supreme Member
22 October 2007
3,069
Έχω ένα εκνευριστικό πρόβλημα με το drive του notebook. Έχω το sony vaio fz21z, το οποίο έχει BD recorder Matsushita. Λοιπόν το εν λόγω drive διαβάζει όποια dvd του γουστάρει. Σε Bluray δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα (μέχρι τώρα). Το ωραίο είναι πως τα dvd που δεν διαβάζει είναι αυθεντικά, αγορασμένα και σε άριστη κατάσταση. Π.χ. για να καταλάβετε γιατί πάω να τρελλαθώ, από την 5άδα του Planet earth (dvd) διαβάζει τα δύο...Έψαξα για firmware μπας και... αλλά αυτή η εταιρειάρα η matsushita και η μαμά της, η panasonic δεν έχουν πουθενά τίποτα. Τίποτα και η sony στην δική της σελίδα υποστήριξης... Τί μπορεί να φταίει βρε παιδιά??? Μου έρχεται να το σπάσω το :furious3:...
Το μοντέλο του drive είναι Matsushita BD MLT UJ 220S

Λέτε ε? Το έχω από τις αρχές του έτους (κοντα 3 1/2 μήνες). Υπάρχει περίπτωση να μου το αλλάξουν?

Mάριε ναι. Βρες τα χαρτιά του και βουρ! Ούτε επισκευές ούτε τίποτα, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και αμέσως να τους πεις. 3 μήνες είναι σαν χθες.

Καλά, με αυτό το μηχάνημα από την πρώτη στιγμή τρέχω. Με το που το αγόρασα και πήγα σπίτι (τα ξέρεις εσύ Κώστα), το έβαλα στην πρίζα και δεν δούλευε! Ελλατωματικό!! Βέβαια, στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασα μου το άλλαξαν σε δευτερόλεπτα.. Αλλά η χαρά μου είχε πάει για βρούβες... Τώρα, εμφανίζεται αυτό, που μπορεί και να υπήρχε από την πρώτη στιγμή και να μην το είχα πάρει χαμπάρι...:hanged:

Να ζητήσω πάλι την γνώμη σας: Βρήκα τελικά ένα update για το firmware του matsushita στην σελίδα της Sony-Asia (στην ελληνική γιόκ), που αναφέρεται σε άλλα μοντέλα vaio αλλά στο ίδιο μοντέλο drive. Να δοκιμάσω να το εγκαταστήσω μπας και λυθεί το πρόβλημα χωρίς να ψάχνομαι στο service? Ή θα ψάχνομαι χειρότερα μετά?

Να ζητήσω πάλι την γνώμη σας: Βρήκα τελικά ένα update για το firmware του matsushita στην σελίδα της Sony-Asia (στην ελληνική γιόκ), που αναφέρεται σε άλλα μοντέλα vaio αλλά στο ίδιο μοντέλο drive. Να δοκιμάσω να το εγκαταστήσω μπας και λυθεί το πρόβλημα χωρίς να ψάχνομαι στο service? Ή θα ψάχνομαι χειρότερα μετά?

Οχι γιατι αν το καταλαβουν (μπορει να σπασει ο διαολος το ποδι του, ποτε δεν ξερεις) παει στραφι η εγγυηση

καινουργιο