Πρόβλημα με το iPhone

Αν τυχόν καεί η πλακέττα του κ φανεί στο σέρβις ότι έχει δεχθεί ρεύμα παραπάνω από όσο μπορεί να δεχθεί πχ από τον φορτιστή του ή από την usb θύρα ενός υπολογιστή, τότε σίγουρα δεν υπάρχει εταιρεία που θα δεχθεί αντικατάτασταση συσκευής...

Εντάξει συμφωνώ , αλλά στην πρώτη δικαιολογία που θα πει αντιπρόσωπος οτι η πλακέτα έπιασε υγρασία και δεν ισχύει η εγγύηση , θα τον διαπομπεύω εφόρου ζωής ,

ας μην το συνεχίσουμε η αλητεία από πλευράς service έχει περισσέψει πλέον ...

Το θέμα είναι ότι από το μεσημέρι που είμαι στο γραφείο κι έχω σήμα 3G, όλα είναι μια χαρά. Δεν ξέρω μετά πάλι που θα φύγω για το σπίτι, όπου δεν έχει τόσο καλό σήμα η Cosmote ώστε να μπει σε 3G δίκτυο τι θα γίνει τότε...

To πας πισω Πανο. Και εμενα η πρωτη συσκευη ειχε το ιδιο προβλημα και μου το αλλαξε η vodafone με καινουργιο μεσα σε μια εβδομαδα.

Πες το και σε μένα αυτό Τάκη που η συσκευή μου κλείνει 18 μέρες στον έλεγχο για αντικατάσταση απ' την Vodafone και την επέστρεψα μέσα σε 2 ώρες απ' την αγορά:argue:.

Είμαστε αισχρή χώρα σε θέματα after sales service και ίσως και η χειρότερη επίσης χώρα σε αντιπροσώπευση προϊόντων, με λίγες βέβαια εξαιρέσεις. Αλλά νομίζω πως με υπομονή κανείς δεν έχασε τελικά.......

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με το iPhone

Πες το και σε μένα αυτό Τάκη που η συσκευή μου κλείνει 18 μέρες στον έλεγχο για αντικατάσταση απ' την Vodafone και την επέστρεψα μέσα σε 2 ώρες απ' την αγορά:argue:.

Είμαστε αισχρή χώρα σε θέματα after sales service και ίσως και η χειρότερη επίσης χώρα σε αντιπροσώπευση προϊόντων, με λίγες βέβαια εξαιρέσεις. Αλλά νομίζω πως με υπομονή κανείς δεν έχασε τελικά.......

Υπομονή, επιμονή, ευγένεια, γνώση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών σου αλλά και σε ποιους απευθύνεσαι (ακόμα και οι χειρότερες αντιπροσωπείες (υπάρχουν φυσικά αλλά δεν είναι τόσο πολλές όσο παλιά), ʽέχουν τον τρόπο τουςʼ).

Τα τελευταία ~20 χρόνια έχω βρεθεί σε αμέτρητες και απίστευτες καταστάσεις επιστροφής προϊόντων (ειδικά παλιότερα στον τομέα της πληροφορικής η κατάσταση ήταν τραγική με εταιρίες-μπακάλικα (που πλέον δεν υπάρχουν προφανώς)) αλλά πάντα, ακολουθώντας τα παραπάνω βρήκα το δίκιο μου.

ΥΓ Τον Τάκη μην το μετράς. Είναι εκτός συναγωνισμού. Για την ακρίβεια εξεπλάγην που αργησαν τόσο πολύ να του το αλλάξουν και μάλιστα που δεν του έδωσαν και iphone 4G. :p