προβλημα με το ρολοι

akaliptos7

New member
2 September 2008
81
pireas
και ξαφνικα σημερα εφαγε το σκαλωμα του με το ρολοι!!!!κανονικα ξυπναω στις 7:30 για να παω στο γραφειο μου!!!ε χτυπαει σημερα το κινητο, σηκωνομαι κανονικα, ντυνομαι, βγαινω εξω και βλεπω μαυρη μαυριλα!ρε κοιτα λεω που σημερα θα βρεξει και δεν εχει εμφανιστει ο ηλιος!!!παω στη μηχανη και για κακη μου τυχη βαζω τα γαντια στο καντραν και δεν κοιταω ωρα!παω στο κλασικο περιπτερο να παρω εφημεριδα, κλειστο!ρε τον περιπτερα τον κοιμιση!παω στο επομενο και μου λεει ο τυπος: ρε φιλε στις 5:30 που να βρω εφημεριδα??7 μου τις φερνουν!!!!και τοτε καταλαβαινω τι εχει γινει!και ειμαι στο γραφειο απο τις 6!

το θεμα ειναι οτι οταν παω ρυθμισεις και απενεργοποιησω την αυτοματη ρυμθιση της ωρας, τοτε ολα οκ!οταν την ενεργοποιησω παει ισα με 1 ωρα και 45 λεπτα μπροστα με τη μια!τι μπορει να φταιει?

Το εχω παρατηρήσει και εγώ αυτό. Νομίζω οτι την ωρα την παιρνει απο τον provider και δεν ειναι καθολου reliable. Προτεινω να το γυρισεις σε manual για να κοιμάσαι ησυχος :sleep:

Καταρχήν, μου επιτρέπεις έτσι ;;; :flipout:

Διάβασα την ιστορία κ πέθανα στο γέλιο....χωρίς παρεξήγηση πάντα ! :a0210:

Την ώρα την ενημερώνει από τον παροχό της τηλεφωνίας, οπότε....άστο καλύτερα...

Re: Απάντηση: προβλημα με το ρολοι

Καταρχήν, μου επιτρέπεις έτσι ;;; :flipout:

Διάβασα την ιστορία κ πέθανα στο γέλιο....χωρίς παρεξήγηση πάντα ! :a0210:

Την ώρα την ενημερώνει από τον παροχό της τηλεφωνίας, οπότε....άστο καλύτερα...
ε ναι για γελια ειναι!!!!παντως πρεπει να το εφτιαξαν το προβλημα απο την κοσμοτε γιατι τωρα που το κοιταω ειναι σωστη η ωρα ακομα και στην αυτοματη ρυθμιση!βεβαια δεν την ξαναπαταω!!!θα φτιαχνω εγω την ωρα γιατι την επομενη φορα θα ξυπνησω τετοια ωρα που μονο για μπεκατσες θα ξυπναγε ανθρωπος!:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: