Πρόβλημα με το sclauershoppen.de.Τι να κάνω?

Καλημέρα σε όλους καταρχήν...
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το γνωστό μας διαδικτυακό κατάστημα.
Παράγγειλα τρία ηχεία πριν λίγες μέρες και στο invoice που μου στείλανε οι τιμές ήταν κανονικές αυτές που είχαμε συμφωνήσει (658,86+228,42+228,42) συν τα συνολικά έξοδα αποστολής (119,70) συν αντικαταβολή χρημάτων (29).Το σύνολο βγαίνει 1264,40 ευρώ.
Χθες μου έστειλε η ups τα στοιχεία μεταφοράς με αποτέλεσμα το σύνολο τους να βγαίνουν 1561.80 ευρώ.
Έστειλα e-mail κατευθείαν στο μαγαζί και τους το ανάφερα και τους είπα οτι αν μου ζητήσουν τα 1561,80 ευρώ εγω δεν θα τα παραλάβω.Μου στέλνουν καπάκι απάντηση οτι έκανε λάθος το σύστημα τους και πέρασε σε κάθε ηχείο το συνολικό κόστος ολων των ηχείων και την αντικαταβολή επί τρείς φορές.Μου ζητήσαν συγγνώμη και με παρακάλεσαν να τα παραλάβω όπως λέει το σύστημα και θα μου στείλουν την διαφορά.

Dear Spiros,

thank you for your email. We are really sorry for the confusion and the inconvenience for you.
Our system automatically counted three packages – three times cash on delivery payment.

Please pay the total amount – and we will transfer the difference back to you immediately. This way will be a lot easier ...

Thank you very much for understanding and help, we appreciate it.

Kind regards to Greece

Mit freundlichem Gruß

Να τους εμπιστευτώ?Γερμανοί είναι μην το ξεχνάμε?Μας μισούν αυτές τις μέρες.
Και πες οτι πληρώνω το αυημένο ποσό,πώς θα μου στείλουν τα λεφτά?Δεν είναι και λίγα,είναι κοντά στα 300 ευρώ.
Τι να κάνω?Έχει κανείς καμιά γνώμη?
Τους έστειλα e-mail για το πώς θα μου στείλουν τα λεφτά και δεν μου έχουν απαντήσει ακομα....:bigcry::bigcry:

Γερμανοί! Δεν στέλνουν στην Ελλάδα αν δεν πάρουν πρώτα το χρήμα! Φοβούνται ότι μπορεί να κάνεις καμιά κομπίνα!
(Πλάκα κάνω βέβαια...)

Μην παραλαβεις.Σε τετοιες περιπτωσεις σε αλλα ευρωπαικα καταστηματα την βρισκουν αυτοι την λυση.
Εκτος αν σου στειλουν πρωτα αυτοι τα χρηματα (χλωμο).
Περιμενε να σου απαντησουν.

Σίγουρα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάποιος τη σωστή απάντηση. Εγώ είμαι υπέρ του να τα πληρώσεις, αφού είναι μεγάλο μαγαζί και αξιόπιστο.

Διαφαίνεται ότι θα ταλαιπωρηθείς αν δεν τα παραλάβεις.

Σίγουρα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάποιος τη σωστή απάντηση. Εγώ είμαι υπέρ του να τα πληρώσεις, αφού είναι μεγάλο μαγαζί και αξιόπιστο.

Διαφαίνεται ότι θα ταλαιπωρηθείς αν δεν τα παραλάβεις.

Ωραία εγώ μέσα να τα πληρώσω γιατί ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι να συμπληρώσω τα εννιά ηχεία που θέλω..Πώς θα μου τα στείλουν αυτοί ομως τα λεφτά?

Μην παραλαβεις.Σε τετοιες περιπτωσεις σε αλλα ευρωπαικα καταστηματα την βρισκουν αυτοι την λυση.
Εκτος αν σου στειλουν πρωτα αυτοι τα χρηματα (χλωμο).
Περιμενε να σου απαντησουν.

Πώς θα μου τα στείλουν τα λεφτά αυτοί γρήγορα?..29/04 έρχονται γράφει η ups.Περιμένω αλλά ακόμα δεν έχουν στείλει τίποτα.

Πώς θα μου τα στείλουν τα λεφτά αυτοί γρήγορα?..29/04 έρχονται γράφει η ups.Περιμένω αλλά ακόμα δεν έχουν στείλει τίποτα.

Μεχρι τις 29/4 δεν τους φτανει ο χρονος να αλλαξουν τα παραστατικα?

Μεχρι τις 29/4 δεν τους φτανει ο χρονος να αλλαξουν τα παραστατικα?

Δεν ξέρω να σου απαντήσω..Το μόνο που ξέρω απο το tracking είναι ότι τα πράγματα έχουν φύγει από χθες και έχουν αλλάξει ήδη δύο πόλεις μέσα στην γερμανία.

ΕΑΝ ήταν αντίθετη περίπτωση ..δλδ να είχες εσύ να χρωστάς κάτι λόγω παρανόησης η λάθους ..

δεν θα παραλάμβανες ποτέ και τίποτα , και θα σου κρατάγανε τα λεφτά μέχρι να εξοφλήσεις .. και το τελευταίο σεντ !!!

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με το sclauershoppen.de.Τι να κάνω?

Ωραία εγώ μέσα να τα πληρώσω γιατί ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι να συμπληρώσω τα εννιά ηχεία που θέλω..Πώς θα μου τα στείλουν αυτοί ομως τα λεφτά?

Αν είχες paypal κανένα πρόβλημα. Ούτε κάρτα δίνεις και χρήματα μπορούν να σου κάνουν refund άμεσα.

Εγω λεω οτι ειναι αρκετος ο χρονος για να τα διορθωσουν. Πιεσε τους.

Mόλις μίλησα με την ups και μου είπε ότι παρόλο που έχουν φύγει τα δέματα μπορεί αυτός να στείλει μήνυμα και να αλλάξουν την χρέωση...Για να δούμε..

To paypal έχει μεγάλες προμήθειες και δεν πολυχρησιμοποιείται από μαγαζιά. Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις ένα τηλ. και να μιλήσεις προσωπικά.

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με το sclauershoppen.de.Τι να κάνω?

Αν είχες paypal κανένα πρόβλημα. Ούτε κάρτα δίνεις και χρήματα μπορούν να σου κάνουν refund άμεσα.

Έχω paypal,απλά η κάρτα που έχω βάλει μέσα είναι μέχρι 1000 ευρώ και δεν το δεχόταν...Μήπως να στείλω ενα request money στην κάρτα μου μέσω Paypal την διαφορά?

Το μαγαζί είναι πολύ αξιόπιστο.

Φίλος μου πριν 2-3 μήνες είχε παραγγείλει έναν Onkyo 807 . Αντ' αυτού του ήρθε ένας 3007 (διαφορά κοντά στα 800 ευρώ παραπάνω). Μετά από συνεννόηση μεταξύ μας πλήρωσε 200 ευρώ παραπάνω και όλα εντάξει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με το sclauershoppen.de.Τι να κάνω?

Έχω paypal,απλά η κάρτα που έχω βάλει μέσα είναι μέχρι 1000 ευρώ και δεν το δεχόταν...Μήπως να στείλω ενα request money στην κάρτα μου μέσω Paypal την διαφορά?

Σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν σε φτάνει το όριο, κάνεις ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ κατάθεση στην κάρτα, την "γεμίζεις". Αν π.χ. η αγορά είναι 1500 ευρώ και το όριο σου είναι 1000, πάς και βάζεις 500 στην κάρτα από πριν ούτως ώστε να την δεχτεί την χρέωση των 1500.

Το μαγαζί είναι πολύ αξιόπιστο.

Φίλος μου πριν 2-3 μήνες είχε παραγγείλει έναν Onkyo 807 . Αντ' αυτού του ήρθε ένας 3007 (διαφορά κοντά στα 800 ευρώ παραπάνω). Μετά από συνεννόηση μεταξύ μας πλήρωσε 200 ευρώ παραπάνω και όλα εντάξει.

Φίλε γιάννη δεν αμφιβάλλω ότι το κατάστημα είναι αξιόπιστο άλλα εδώ πρόκειται για λεφτά που βγαίνουν δύσκολα όπως ξέρουμε όλοι μας....και ένα κατάστημα το λέω εγώ αξιόπιστο όταν οι πέλατες τους είναι όλοι ευχαριστημένοι,και εγώ αυτή την στιγμή μόνο ευχαριστημένος δεν είμαι παρόλο που έχω κάνει και άλλες αγορές από το μαγαζί χωρίς κανένα πρόβλημα.