Πρόβλημα με το sclauershoppen.de.Τι να κάνω?

Και παλι προτεινω να τους ρωτησεις:

Τι παραπανω θα κανουν μετα τις 29/4 αφου θα εχεις πληρωσει, το οποιο δεν προλαβαινουν να κανουν στις 40 μερες που μεσολαβουν?

Και (ακομα πιο απλα) γιατι δεν σου καταθετουν αυτοι προκαταβολικα τη διαφορα για να την πληρωσεις στο κουριερ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με το sclauershoppen.de.Τι να κάνω?

Σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν σε φτάνει το όριο, κάνεις ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ κατάθεση στην κάρτα, την "γεμίζεις". Αν π.χ. η αγορά είναι 1500 ευρώ και το όριο σου είναι 1000, πάς και βάζεις 500 στην κάρτα από πριν ούτως ώστε να την δεχτεί την χρέωση των 1500.

Τάσο έστειλα request money μέσω paypal να μου πιστώσουν στην κάρτα την διαφορά..εάν δεν το έχουν κάνει μέχρι την παρασκευή δεν θα τα παραλάβω την δευτέρα..

Και παλι προτεινω να τους ρωτησεις:

Τι παραπανω θα κανουν μετα τις 29/4 αφου θα εχεις πληρωσει, το οποιο δεν προλαβαινουν να κανουν στις 40 μερες που μεσολαβουν?

Και (ακομα πιο απλα) γιατι δεν σου καταθετουν αυτοι προκαταβολικα τη διαφορα για να την πληρωσεις στο κουριερ?

πω πω λαλακία έκανα sorry.ΌΧΙ 29/4 αλλά 29/3.Την δευτέρα που μας έρχεται έρχονται...

Τελικά αυτό που έκανα στέλνοντας ενα request money μέσω paypal απέδωσε...Μου κάνανε tranfer αμέσως 300 ευρώ..το μόνο που μένει είναι να τα δω μέσα στον λογαριασμό μου..
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ασχοληθήκαν με το πρόβλημα μου και δώσανε λίγο από το πολύτιμο χρόνο τους γράφοντας μου για να με καθησυχάσουν...
Ευχαριστώ πάρα πολυ!!!

Σε ελληνικό κατάστημα ποτέ δεν θα σου δίναν 300 ευρώ ΠΡΙΝ παραλαβεις με αντικαταβολη....
Γιατί μπορεί να λέμε διάφορα για τους Γερμανούς, αλλά σε κάτι τέτοια ΜΟΝΟ αυτους εμπιστευομαι και μονο απο γερμανικα eshops (και το amazon, ok) ψωνίζω.

Βέβαια, αφού η μεταφορά έγινε μέσω paypal, το κατάστημα είναι σε μεγάλο βαθμό "καλυμένο". Αν δεν γίνει η παραλαβή, απλά ανοίγουν dispute και τους επιστρέφονται (πιθανότατα) τα χρήματα.
Το "επικίνδυνο" θα ήταν να έβαζαν τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την παραλαβή.

Βέβαια, αφού η μεταφορά έγινε μέσω paypal, το κατάστημα είναι σε μεγάλο βαθμό "καλυμένο". Αν δεν γίνει η παραλαβή, απλά ανοίγουν dispute και τους επιστρέφονται (πιθανότατα) τα χρήματα.
Το "επικίνδυνο" θα ήταν να έβαζαν τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την παραλαβή.

Και παλι, δεν πιστευω οτι πολλοι θα το εκαναν, ποσω μαλλον στην Ελλαδα.
Θα σε παρεπεμπαν στο λογιστηριο, το οποιο δεν θα ηξερε το paypal.

Η μεταφορά στο paypal έγινε αμέσως από το μαγαζί μόλις τους έκανα request money,και μπράβο τους,και εγώ αμέσως έκανα transfer το ποσό σε άδειο λογαριασμό μου.Δεν έχουν μπει ακόμα στο λογαριασμό καθώς το status στη σελίδα του paypal γράφει pending.Από το e-mail που μου έστειλε το paypal έγραφε ότι θα γίνει μέχρι τις 30/03.Ελέγχω και το λογαριασμό μέσω phone banking και ελπίζω να έχουν μπεί μέχρι την δευτέρα που μου είπαν από το μαγαζί οτι θα έρθουν τα πράγματα....

Σε ελληνικό κατάστημα ποτέ δεν θα σου δίναν 300 ευρώ ΠΡΙΝ παραλαβεις με αντικαταβολη....
Γιατί μπορεί να λέμε διάφορα για τους Γερμανούς, αλλά σε κάτι τέτοια ΜΟΝΟ αυτους εμπιστευομαι και μονο απο γερμανικα eshops (και το amazon, ok) ψωνίζω.

Αυτός είναι και ένας από τους πολλούς λόγους που οι πωλήσεις στα ελληνικά μαγαζιά έχουν πέσει,στο ότι δηλαδή απλά ο πελάτης θέλει να αγοράσει αυτό που ποθεί πολύ χωρίς να κοροιδέψει το μαγαζί ή κάποιον άλλον..δεν τον κάνουν απλά να νιώθει ευχαριστημένος από την άγορα του μέσω ειλικρινούς συμφωνίας.