Πρόβλημα με το standby

17 June 2006
25,431
Αθήνα
Οπως έχω αναφέρει στο άλλο θέμα έχω πάρει πρόσφατα το Beelink R68 μαζί με το τηλεκοντρόλ το Mele deluxe.

Ολα καλά κι όλα ωραία, εκτός από ένα θέμα που είναι άκρως εκνευριστικό: standby

Δεν είναι θέμα Mele, το κάνει και με το δικό του remote control, πάω να κάνω standby και πετυχαίνει μία φορά στις δέκα. Τις περισσότερες φορές σβήνει η εικόνα για 1 δευτερόλεπτο και εκεί που περιμένεις να δεις το κόκκινο λαμπάκι στο μηχανημα, ξαφνικά ξανάρχεται η εικόνα. Σαν κάτι να το εμποδίζει να μπει σε standby.

Επίσης αν το πατήσω παρατεταμένα το power off και βγει το μενουδάκι κι επιλέξω Power off , εντάξει κλείνει το μηχάνημα αλλά μετά ΔΕΝ ξανανοίγει με το remote. Πρέπει να βγάλω/βάλω το καλώδιο ρεύματος. Ως γνωστόν δεν έχει διακόπτη.

Τέλος, αν το παρατήσω αναμμένο, μετά από ώρες ή την άλλη μέρα ανοίξω την τηλεόραση , βλέπω μια ωραία μαυρίλα. Εχει πέσει σε λήθαργο και δεν "ξυπνάει" με τίποτα. Ενώ λογικά θα έπρεπε να δω κατευθείαν εικόνα. Πάλι καλώδιο ρεύματος.....

εννοείται το Sleep το έχω στο Never από το menu.

Εχετε κι εσείς τέτοια σπαστικά θέματα με το standby στα μηχανάκια σας;

δεν το εχω αλλα μηπως ειναι ρυθμιση του kodi?γιατι αν ειναι απο το λογισμικο του οπως στα 10 τοτε θα εχεις προβλημα

Και το δικο μου τα ιδια κανει,θεμα software ειναι.Εμενα δεν μπαινει καν σε βαθια αναμονη.Το λαμπακι παραμενει μπλε και δεν δειχνει εικονα.Για να μπουταρει πρεπει να το βγαλω απο το ρευμα!!!
Επισης στο shutdown menu δεν υπαρχει reboot option,θεμα που λυθηκε με το tronsmart flymouse.
Κατα τα αλλα ομως ειναι μια χαρα,τοσο απο ταινιες οσο και στα παιχνιδια.

Ωχ...ποιό είναι το 10; αρα είναι γνωστό το θέμα; ενοουσα με τα windows 10 ειναι γνωστο θεμα αλλωστε