Πρόβλημα με τον ήχο (εξωτερικός δίσκος & PS3)

Jackvlack7

New member
13 February 2010
3
Είναι το πρώτο μου thread οπότε αν ρωτάω λίγο χιλιοειπωμένα πράγματα συγχωρέστε με. Συνδέω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχω με το ps3 και ενώ ότι ταινίες έχω τις παίζει κανονικά με υπότιτλους δεν έχουν καθόλου ήχο. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? -bye-
 
Last edited by a moderator:
Απάντηση: provlima ixou me eksoteriko disko otan to sindeo sto ps3

Welcome

Nα υποθέτω ότι τα βίντεο έχουν ήχο όταν τα παίζεις σε PC και το PS3 έχει ήχο όταν παίζεις παιχνίδια και DVD.
Κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα ρυθμίσεων του ps3
Aλλά δώσε περισσότερες πληροφορίες
Τι αρχεία βίντεο παίζεις από τον σκληρό, τι σύνδεση έχει το ps3 με την τηλεόραση hdmi, scart?
 
Λοιπον σωστα υπεθεσες οτι παιζουν κανονικα στο PC και οτι τα παιχνιδια και DVD στο PS3.Καταρχας η συνδεση ειναι με hdmi και οι ταινιες που προσπαθω να δω σε οποια μορφη και αν ειναι μου παιζουν κανονικα με υποτιτλους αρα δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα.Παντως σημερα παρατηρησα οτι σε καποισ σημεια οταν εβαλα για δοκιμη ξανα μια ταινια ακοθγοντουσαν που και που καποιοι ηχοι(αν αυτο βοηθαει:cool4:)
 
den nomizo file mou giati ama itan thema codecs pisteuo oti den tha paizan oute oi ipotitloi.mipos eina ithe ma tis thiras hdmi tis tileorasis.??