Πρόβλημα με TOSHIBA 32RL938

giorgosvet

New member
17 May 2013
25
Καλησπέρα σε όλο το forum.1ο μου post και δεν είναι για καλό!Έχω μια τηλεόραση TOSHIBA 32RL938 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:όταν μπαινω από τον web browser της τηλεόρασης σε site που έχουν βίντεο δεν τα αναπαράγει καθώς η τηλεόραση όπως λέει το site (π.χ. youtube) δεν έχει flash player!:FSGSFGS4:.Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα ή όχι?Τι μπορώ να κάνω γενικά για να βλέπω βίντεο μέσω του web browser της τηλεόρασης? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δυστυχως οι δυνατοτητες των τηλεορασεων για αναπαραγωγη βιντεο ειναι πολυ περιορισμενες. Δεν υπαρχει λυση για να παιξεις βιντεο μεσω της τηλεορασης σου. Με αλλη εξωτερικη συσκευη κοστους 70-100 μπορεις.

Πριν αγοράσουμε ένα προϊόν φροντίζουμε να ξέρουμε τις προδιαγραφές και τις δυνατότητες του.

Το ότι δεν υποστηρίζει κάποια τηλεόραση flash player δεν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης αλλά κάποιου που δεν έκανε σωστή ερευνά αγοράς.

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με TOSHIBA 32RL938

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Βασίλη μπορείς να μου πεις ποιά είναι αυτή η συσκευή που μου γράφεις?
Yperion έχεις δίκιο στο σχόλιό σου.Απλά το δικό μου λάθος ήταν ότι πίστευα ότι όταν μια τηλεόραση έχει web browser κάνει στο ιντερνετ ότι και ο υπολογιστης.Λάθος μου και την πάτησα.Επρεπε να ρωτήσω πιο ειδικούς από εμένα στο θέμα αυτό.Τελοσπάντων τώρα συνδέω το laptop στη τηλεόραση αλλά τα καλώδια είναι φασαρία. Απλά αυτό το μοντέλο που είναι και φτηνό, υποστηρίζει ας πούμε WiDi της intel και σου έρχεται κάπως να μην έχει flash player.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.Στο μενού της τηλεόρασης για το usb έχει 2 επιλογες η μια λέει usb media player και η άλλη δικτυακό media player.Το τελευταίο τι ακριβώς είναι?