προβλημα με τους υποτιτλους

mousteris

New member
7 February 2011
97
παιδια εχω παρει WESTERN DIGITAL WDBAAP0000NBK-EESN TV HD NETWORK MEDIA PLAYER LIVE και δεν μου διαβαζει τους ελληνικους υποτιτλους....με τους βγαζει αλαμπουρνεζικα....
Επισης εχω στο υπολογιστη το vlc player και εχω το ιδιο προβλημα δεν μου διαβαζει τους υποτιτλους μετα απο ενα format που εκανα....

παιδια εχω παρει WESTERN DIGITAL WDBAAP0000NBK-EESN TV HD NETWORK MEDIA PLAYER LIVE και δεν μου διαβαζει τους ελληνικους υποτιτλους....με τους βγαζει αλαμπουρνεζικα....
Επισης εχω στο υπολογιστη το vlc player και εχω το ιδιο προβλημα δεν μου διαβαζει τους υποτιτλους μετα απο ενα format που εκανα....

Τσέκαρε, καταρχάς, ότι όντως δεν είναι αλαμπουρνέζικα ανοίγοντας τον υπότιτλο με το notepad.

Για το PC...μπες στο control panel----region and languages και τσέκαρε ότι είναι επιλεγμένη γλώσσα τα ελληνικά.

μπαινω στο μενου του vlc και δεν βρισκω πουθενα επιλογη για γλωσσα...
τους ανοιγω με notepad και ειναι ελληνικοι....
ευχαριστω για την βοηθεια...

τοτε δεν εχεις ονομασει το αρχειο υποτιτλων ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο με το ονομα της ταινιας

το κοιταξα καλυτερα και ελυσα το προβλημα με τους υποτιτλους στο vlc... ευχαριστω....
τι κανω τωρα για το media player?

Απάντηση: Re: προβλημα με τους υποτιτλους

Μπαίνεις στο control panel των Windows και όχι του VLC.

μέσα στο μενού του πλαιερ έχει επιλογή για την κωδικοποίηση στους υπότιτλους

Re: Απάντηση: προβλημα με τους υποτιτλους

μέσα στο μενού του πλαιερ έχει επιλογή για την κωδικοποίηση στους υπότιτλους

δεν μπορω να βρω κατι τετοιο...
που θα ψαξω?

λογικά μέσα στο setting ή system Θα είναι και θα λεγετε encoding support ή κωδικοποίηση εκει βάζεις ελληνικα