Πρόβλημα με TX-P50GT60 Bοήθεια !!!

SWORDFISH

New member
15 February 2013
86
Γειά σας παίδες! Μέτα από πολλές ώρες παρακολούθησης αγώνων Μουντιάλ διέκρινα στην οθόνη μου πάνω αριστερά σε άσπρο παράθυρο χαμηλού φωτισμού (με χαμηλή αντίθεση και χαμηλό brightnes ) μια οριζόντια μακρόστενη σκιά. Πρέπει να είναι πιθανόν το logo από τα σκορ των αγώνων. Όταν βάζω την οθόνη μου στην επιλογή εικόνας δυναμική τότε δεν διακρίνεται το πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση τι μπορώ να κάνω παίδες για να εξαφανίσω αυτό το εξασθενημένο και χλιαρό αποτύπωμα ? Αρκεί να αφήσω με της ώρες να παίζει ένα βιντεάκι full screen με noise ?
Είναι προτιμότερο να αφήσω το συγκεκριμένο βιντεάκι να παίζει με επιλογή εικόνας δυναμική ? Όποιος είχε παρόμοιο περιστατικό και βρήκε κάποιον τρόπο για να λύσει το πρόβλημα ή όποιος κατέχει την γνώση για να με βοηθήσει, παρακαλώ ας με ενημερώσει.

Το καλύτερο είναι να το ξεχάσεις ότι υπάρχει , αν είναι image retention θα φύγει μετά από κάποιες ώρες, αν είναι burn in όχι. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα να ασχολείσαι αφού ότι έγινε έγινε.

Δηλαδή εάν είναι burn in δεν υπάρχει λύση ? Και πως θα καταλάβω οτι είναι burn in ?
Και όταν αναφέρεις πως θα φύγει μετά απο κάποιες ώρες για πόσες ώρες αναφέρεσε ?

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με TX-P50GT60 Bοήθεια !!!

Δηλαδή εάν είναι burn in δεν υπάρχει λύση ? Και πως θα καταλάβω οτι είναι burn in ?
Και όταν αναφέρεις πως θα φύγει μετά απο κάποιες ώρες για πόσες ώρες αναφέρεσε ?

Bρε ασε την εσυ να παιζει η μπαρα με τις ωρες και μην αγχωνεσαι απο τωρα χωρις λογο.
(οντως πιστευω οτι ειναι χωρις λογο)
Απλα στο εξης φροντισε στα ημιχρονα και αναμεσα στους αγωνες να αλλαζεις και κανα καναλι.
Μη σου φτιαξει τωρα και εχεις τα ιδια στο mundobasket...
Αααα και δε βλεπουμε ποτε σε Δυναμικη :smash: Πλασμα πηρες, ντε...

Φίλε μου δεν βλέπω στην δυναμική άπλα ρωτάω αν είναι καλύτερα να τρέξω το βιντεάκι με τον θόρυβο στην επιλογή εικόνας δυναμική .

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με TX-P50GT60 Bοήθεια !!!

Φίλε μου δεν βλέπω στην δυναμική άπλα ρωτάω αν είναι καλύτερα να τρέξω το βιντεάκι με τον θόρυβο στην επιλογή εικόνας δυναμική .

Ετσι μπραβο.:2thumb22sup:
Απο την ωρα που το ποσταρισες, τι εχεις κανει?
Προσωπικα χρησιμοποιω τη μπαρα για λιγη ωρα καθε φορα, αλλα αρκετα συχνα (σε βαθμο εμμονης)
Ως τωρα μου εχει καθαρισει τα παντα, ακομα και μια πρασινιλα που ειχε στην αρχη η tv (ut50).
Δεν εχω αλλαξει ποτε τις ρυθμισεις πριν τη χρησιμοποιησω. Με λιγη υπομονη και ενα συνδυαμο μπαρας και χιονιου (αν χρειαστει), πιστευω θα ερθει στα ισα της.

Eχω βαλει να παιζει στην επιλογη εικονας δυναμικη ενα βιντεακι με θορυβο, εχει παιξει περιπου 15 ωρες αλλα εξακολουθω να βλεπω το logo σε χαμηλο τονο ασπρου. Μηπως να δοκιμασω κανα βιντεο με εναλλαγές χρωμάτων ? Ποση ώρα θέλει για να αρχίζω να βλέπω αποτελέσματα?

Δεν εχεις παρατηρησει καθολου διαφορα στην ενταση του φαινομενου?
Εχει αρχισει να φαινεται πιο θολο αυτο που βλεπεις?
Αν ναι θα σου προτεινα να συνεχισεις...
Αν οχι, μπορεις να κανεις και μια προσπαθεια με την αντιπροσωπεια.
Μην τους πεις τιποτα περι burn in. Πες απλα οτι το πανελ εχει εμφανισει ενα σημαδι.
Το εκανε φιλος με burn in και του αλλαξαν το πανελ (αν εχεις τυχη διαβαινε:Banane0:)