- 8 February 2010
- 660
Τροφοδοτικού ή UPS;http://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?keyphrase=apc+smart+ups+750
Δεν είναι πολλά λεφτά.
Μπορείς να βρεις κι απο άλλες μάρκες. Στην σελίδα με τα χαρακτηριστικά του τροφοδοτικού θα λέει αν είναι true sinewave ή όχι.
Αν δεν λέει , μάλλον δεν είναι.
Δεν θα συμφωνήσω καθόλου με τον netblues. Με active pfc ή βάζεις true sinewave ή τίποτα.
Αλλά το ρίσκο είναι δικό σου![]()
Φίλε jousis, όντως αυτό έγινε. Τροφοδοτικό και UPS δούλεψαν μαζί. Στο δικό μου όμως Η/Υ όχι. Εξηγείται αυτό, σύμφωνα με αυτά που με συμβούλεψες;Εξαλλου, εσυ ο ιδιος εγραψες οτι το δοκιμασαν μπροστα σου στο πλαισιο, με χαμηλοτερο φορτιο και δουλεψε..
Εκτος και αν εχεις πολυ συχνες διακοπες ρευματος και δουλευεις πανω σε σημαντικα πραγματα ...προσωπικη μου αποψη παρε ενα σταθεροποιητη τασης και ασε τα ups ...σιγα μην αλλαξεις τροφοδοτικο για να παρεις συμβατο ups.
Στο λεω γιατι και εγω ειχα μπει στο ψαξιμο και μετα απο διαβασμα περι των ημιτονων κλπ αποφασισα οτι δεν αξιζει η αγορα. Το θεμα τελικα για μενα ειναι να μην μου καψει κατι απο εκει και περα 1-2 φορες το χρονο που πεφτει το ρευμα (και ειμαι στο pc) δεν εγινε και τπτ.
Τωρα αν το ups δεν ειναι απο τα φτηνα που βγαζουν τετραγωνο, μια χαρα θα εισαι, με μια σχετικη υπερδιαστασολογηση..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.