Πρόβλημα με VLC streaming σε DM800 με συγκεκριμένη σειρά

babis_net

Established Member
11 January 2009
108
Καλημέρα στην παρέα.Έχω κάνει ολλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και μπορώ και βλέπω στον DM800 κανονικά ολλα τα .avi και με subs.Το προβλημα ομως είναι στην σειρα LOST.Ξεκινάει η σειρα ολλα καλα και κάπου στο 4-5λεπτο που βγαζει εκεινο το logo LOST σε μαυρο background που ερχεται προς τα εμας που παρακολουθουμε(οσοι βλεπουν την σειρα θα με καταλαβουνε)σε εκεινο το σημειο κολαει και εδω ειναι το κουφο της υποθεσης.Οτι αλλο βάλω παιζει κανονικα.Καμοια ιδεα?Εχω βαλει και gemini και nabilo αλλα το αποτελεσμα το ιδιο
Τέλος .mkv με subs apo οτι διαβασα δεν παιζει σωστα?

αυτό με τα avi ακριβως σε αυτο το σημείο μου το έκανε και μένα. Λύση δεν βρήκα...
Τα mkv όπως είπε και ο AlexT τα παίζει κανονικότα και τους υπότιτλους

Καλημέρα στην παρέα.Έχω κάνει ολλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και μπορώ και βλέπω στον DM800 κανονικά ολλα τα .avi και με subs.Το προβλημα ομως είναι στην σειρα LOST.Ξεκινάει η σειρα ολλα καλα και κάπου στο 4-5λεπτο που βγαζει εκεινο το logo LOST σε μαυρο background που ερχεται προς τα εμας που παρακολουθουμε(οσοι βλεπουν την σειρα θα με καταλαβουνε)σε εκεινο το σημειο κολαει και εδω ειναι το κουφο της υποθεσης.Οτι αλλο βάλω παιζει κανονικα.Καμοια ιδεα?Εχω βαλει και gemini και nabilo αλλα το αποτελεσμα το ιδιο
Τέλος .mkv με subs apo οτι διαβασα δεν παιζει σωστα?

Όταν σου κολλάει στο DM, κρασάρει και το VLC στο PC;

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με VLC streaming σε DM800 με συγκεκριμένη σειρά

Όταν σου κολλάει στο DM, κρασάρει και το VLC στο PC;

οχι απλα κλεινει το streaming και το vlc στο Pc παραμενει ανοικτο.To αξιοπεριεργο ειναι οτι στο παλιο καλο 500αρακι παιζει μια χαρα!

Οτανα το ξανακωδικοποιεις ποσο χρονο σου περνει?