Προβλημα με win 7 64 και ati 4870

zeys13

New member
20 June 2007
29
Καλημερα σας. Μετα απο μεγαλη περιοδο με τα ταλαιπωρημενα xp αποφασισα να προχωρησω στην αναβαθμιση σε 7 αφου ολοι λενε τα καλυτερα. Ξεκιναω λοιπον κανω την εγκατασταση και ολα καλαμχωρις να χρειαζετε ο χρηστης να κανει σχεδον τπτ. Καποια στιγμη μετα απο μια επανεκινηση η ενεργη οθονη της τηλεορασης μειωθηκε περιπου 5 εκατοστα σε καθε πλαυρα της οθονης. Η τηλεοραση που εχω ειναι μια 47 lg ( 47lf66 ). Μπαινω στο σαιτ της ατι κατεβαζω τους τελευταιους catalyst drivers τους εγκαθιστω αλλα τπτ. Πουθενα επιλογη για να ανοιξει η οθονη.
Σε 720p παιζει κανονικα ( σχεδον ), σε 1080 οχι. Εψαξα και στο μενου της τηλ τπτ εκει ολα κανονικα εχω την επιλογη 1:1 στις διαστασεις. Δυστηχως την οθονη ομως τα 7 δεν μου την εχουν βρει και εχουν μια τυπικη επιλογη. Στους catalyst παντως το μοντελο της τηλ εμφανιζεται κανονικα.
Εχει κανεις καμια ιδεα;;;;

Καλημερα σας. Μετα απο μεγαλη περιοδο με τα ταλαιπωρημενα xp αποφασισα να προχωρησω στην αναβαθμιση σε 7 αφου ολοι λενε τα καλυτερα. Ξεκιναω λοιπον κανω την εγκατασταση και ολα καλαμχωρις να χρειαζετε ο χρηστης να κανει σχεδον τπτ. Καποια στιγμη μετα απο μια επανεκινηση η ενεργη οθονη της τηλεορασης μειωθηκε περιπου 5 εκατοστα σε καθε πλαυρα της οθονης. Η τηλεοραση που εχω ειναι μια 47 lg ( 47lf66 ). Μπαινω στο σαιτ της ατι κατεβαζω τους τελευταιους catalyst drivers τους εγκαθιστω αλλα τπτ. Πουθενα επιλογη για να ανοιξει η οθονη.
Σε 720p παιζει κανονικα ( σχεδον ), σε 1080 οχι. Εψαξα και στο μενου της τηλ τπτ εκει ολα κανονικα εχω την επιλογη 1:1 στις διαστασεις. Δυστηχως την οθονη ομως τα 7 δεν μου την εχουν βρει και εχουν μια τυπικη επιλογη. Στους catalyst παντως το μοντελο της τηλ εμφανιζεται κανονικα.
Εχει κανεις καμια ιδεα;;;;

στο catalyst,εχεις τσεκαρει τα κουτακια στις αναλυσεις που υποστηριζει η tv σου?

Δεν θυμαμαι να εχει πουθενα κουτακια που να τσεκαρεις παντως τις αναλυσεις. Θα το δω και σπιτι οταν γυρισω....

Δεν θυμαμαι να εχει πουθενα κουτακια που να τσεκαρεις παντως τις αναλυσεις. Θα το δω και σπιτι οταν γυρισω....

ψαξε καλα στα υπο-μενου του πανελ.
σιγουρα εχεις και 99,9% εκει ειναι η λυση σου.

Τα εψαχνα 2 ωρες χτες τα ρημαδια και δεν βρηκα τπτ..... Μηπως ειναι καμια ελλειψη των 64μπιτων catalyst?

Απλα φοβαμαι μηπως μου κανει νουμερα επειδη δεν εχει βρει την τηλεοραση

catalyst.png

Aυτα βλεπω μονο....

Ευχαριστω πολυ δεν το ειχα δει και ουτε προκειται να το εβρισκα.....
Αυτο που πειραξα ηταν το scalling options που ηταν στη μεση και το μετακινησα στο 0%.
Ευχαριστω και παλι

Φιλε μου έχω την 4670 οποτε μάλλον θα έχουν τις ίδιες περίπου ρυθμίσεις.
Aνοιξε τον Catalyst Control Center, και πήγαινε Graphics επάνω αριστερά, στο drop down μενού επέλεξε Desktops & Display , εκεί θα δεις τα monitor που έχεις. Κάτω αριστερά στα μικρά κουτάκια επέλεξε την LG και κανε δεξί κλικ επάνω τις και πήγαινε Configure.
Θα δεις ένα καινούργιο menu και θα πας Scaling Options εκεί μπορείς να παίξεις με το Underscan και Overscan με το slide bar.
Εμενα για να μου γεμίσει την 40άρα Sony το έχω τέρμα Overscan.
Ελπίζω να βοήθησα.