Καλημερα σας. Μετα απο μεγαλη περιοδο με τα ταλαιπωρημενα xp αποφασισα να προχωρησω στην αναβαθμιση σε 7 αφου ολοι λενε τα καλυτερα. Ξεκιναω λοιπον κανω την εγκατασταση και ολα καλαμχωρις να χρειαζετε ο χρηστης να κανει σχεδον τπτ. Καποια στιγμη μετα απο μια επανεκινηση η ενεργη οθονη της τηλεορασης μειωθηκε περιπου 5 εκατοστα σε καθε πλαυρα της οθονης. Η τηλεοραση που εχω ειναι μια 47 lg ( 47lf66 ). Μπαινω στο σαιτ της ατι κατεβαζω τους τελευταιους catalyst drivers τους εγκαθιστω αλλα τπτ. Πουθενα επιλογη για να ανοιξει η οθονη.
Σε 720p παιζει κανονικα ( σχεδον ), σε 1080 οχι. Εψαξα και στο μενου της τηλ τπτ εκει ολα κανονικα εχω την επιλογη 1:1 στις διαστασεις. Δυστηχως την οθονη ομως τα 7 δεν μου την εχουν βρει και εχουν μια τυπικη επιλογη. Στους catalyst παντως το μοντελο της τηλ εμφανιζεται κανονικα.
Εχει κανεις καμια ιδεα;;;;
Σε 720p παιζει κανονικα ( σχεδον ), σε 1080 οχι. Εψαξα και στο μενου της τηλ τπτ εκει ολα κανονικα εχω την επιλογη 1:1 στις διαστασεις. Δυστηχως την οθονη ομως τα 7 δεν μου την εχουν βρει και εχουν μια τυπικη επιλογη. Στους catalyst παντως το μοντελο της τηλ εμφανιζεται κανονικα.
Εχει κανεις καμια ιδεα;;;;