Πρόβλημα με Youtube

by proxy

AVClub Addicted Member
29 April 2011
2,571
Εχω δυο υπολογιστές στο σπίτι . Μέχρι σήμερα μπορούσα να παρακολουθώ βιντεάκια από το youtube και στους δύο κανονικά. Σήμερα στον έναν υπολογιστή δεν αναπαράγεται κανέναν video . Είτε εμφανίζεται μαύρη η οθόνη του κλιπ χωρίς την γραμμή αναπαραγωγής από κάτω χωρίς την ένδειξη χρόνου και χωρίς την ένδειξη play/pause , είτε εκεί που θα έπρεπε να αναπαράγεται το βίντεο εμφανίζει μια επισήμανση Lift VEVO ( δεν ξέρω αν φαίνεται σε άλλους αλλά είναι αυτή: http://www.youtube.com/watch?v=hFlHsKExcYg ) και που αν πατήσω πάνω της με παραπέμπει σε μια σελίδα που γράφει

Sorry The page you are looking for is not available in your region

και είναι αυτή : http://comingsoon.vevo.com/

Φυσικά όλα αυτά τα βίντεο που δεν είναι - υποτίθεται - διαθέσιμα στην περιοχή μου αναπαράγονται κανονικά στον άλλο υπολογιστή ( λέτε ως region να εννοείται το σαλόνι ή το δωμάτιο της κόρης μου ; :flipout::flipout:)

Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ;

edit
Τωρα που το ανέβασα στο ποστ βλέπω ότι το πρωτο λινκ που έβαλα δείχνει κανονικά το βίντεο που δεν μπορώ να αναπαράγω κατ' ευθείαν από την σελίδα του youtube .

Last edited:
γνωρίζεις αγγλικά...
μέχρι την πρώτη σου παράγραφο αυτολεξεί.

μετά δεν δοκίμασα.
Εδώ μέσα ό,τι υπάρχει αναπαράγεται κανονικά

Εγω το βλεπω κανονικα ,δεν ξερω βεβαια το ονομα της κυριας[sorry],οπως και εχω καποιες αντιρρησεις για τις ενδυματολογικες της επιλογες

Εδώ φαίνεται κανονικά Πέτρο και σε μένα.
Αν το αναζητήσεις έξω και το βρείς τότε δεν παίζει.

είχα κάνει για τον λόγο αυτό, αλλά δεν έγινε.

Εγινε μόνο του κάποια στιγμή φαίνεται στην προηγούμενη ώρα.

Εμένα μου το έκανε αυτό όταν έκανα κάποιο update στον firefox.Μάλιστα το έκανε για καιρό μέχρι που βρήκα κάποιες αναβαθμίσεις σε πρόσθετα που δεν μπορούσα να κάνω στην αρχή.

πλέον διορθώθηκε...

εμένα όχι ...αλλά το περίεργο είναι ότι στον άλλο υπολογιστή παίζει κανονικά.

@ Πέτρο το βιντεο κλιπ είναι απ' αυτά που βλέπει η κόρη μου :drummer:

Δεν ειπα τιποτε,απλα δεν την ξερω την κυρια.Τωρα για τα ενδυματολογικα,καποιες εγχωριες ειναι χειροτερες

τα ίδια και στον υπολογιστή του γραφείου που σημαίνει ότι
α) ούτε το πείραξε κάποιος
β) ούτε έγινε κάποια αναβάθμιση εκτός των στανταρ του adobe και του java

Και μια ερωτηση για το ιδιο θεμα .

Ειναι ευκολο να βλεπουμε και βιντεο απο το vimeo ή ειναι περιπλοκο ?

Κι εμένα έφτιαξε σήμερα.
Ευχαριστώ όσους απάντησαν και μοιράστηκαν το πρόβλημα τους. Ειχα αρχίσει να πιστεύω ότι χάζεψα -bye-:idea:

Κι εμένα έφτιαξε σήμερα.
Ευχαριστώ όσους απάντησαν και μοιράστηκαν το πρόβλημα τους. Ειχα αρχίσει να πιστεύω ότι χάζεψα -bye-:idea:

προσπαθεί σκληρά το ΔΝΤ, αλλά ....έχεις αντοχές...-bye-