Προβλημα με υποτιτλους στο LG DVX-492H

tolisspi

Supreme Member
3 May 2009
3,757
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Συμφωνα με την LG, το dvd player αναπαραγει εξωτερικους υποτιτλους των πιο γνωστων φορμά οπως .srt, .sub κλπ.
Ωστοσο καποιους συγκεκριμενους υποτιτλους που εχω, το dvd δεν τους αναπαραγει ενω η LG LH2000 και 3000, o emtec και το PC τους αναπαραγουν κανονικα. Το βραδυ θα τους δοκιμασω και σε ενα HYUNDAI.
Εχει καποιος το συγκεκριμενο μοντελο dvd και εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα?

Στο δικο μου αναπαραγει τους .srt χωρις προβλημα, αρκει να ειναι στον ιδιο φακελο και το αρχειο να εχει το ιδιο ονομα με το avi αρχειο.

Επισης δοκιμασε να πατησεις απο το remote το κουμπι subtitles για να τους επιλεξεις.

Τα ιδια ονοματα, στον ιδιο φακελο κλπ. Στο pc και στον emtec παιζουν κανονικα.
Αλλωστε το γραφω στο 1ο ποστ.
Ισως επειδη σε ενα φακελο εχει 20 αρχεια βιντεο με τους αντιστοιχους υποτιτλους και καπου το dvd να μπερδευεται (πολλα βιντεο και υποτιτλοι).
Θα δοκιμασω να βαλω τα ιδια αρχεια σε διαφορετικους φακελους δηλ. ενας φακελος να περιεχει ενα βιντεο και τον αντισοιχο υποτιτλο του)

Δοκιμασα αυτο που λες, πολλα αρχεια avi και srt σε 1 φακελο, παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι στο δικο μου.

Καποιο αλλο προβλημα θα εχεις, στα settings ή στο code page.

Αλλιως δοκιμασε ενσωματωση υποτιτλων με το AVIADDxSUB.

Βασικα δεν εχω το dvd σπιτι μου για να κανω τις δοκιμες (ειναι σε εναν φιλο).
Ωστοσο σε στικακι kingston 8gb, ειχα βαλει σε εναν φακελο ενα βιντεο και το srt του και σε δευτερο φακελο 19 βιντεο και 19 srt τους. Στο πρωτο φακελο το βιντεο επαιξε με τους υποτιτλους ενω στον δευτερο σε κανενα βιντεο δεεν επαιξαν οι υποτιτλοι.
Δεν θυμαμαι εαν εχω βαλει στα settings Υποτιτλοι-Αλλα-το code της Ελλαδας. Ωστοσο, εαν δεν το εχω βαλει κανονικα δεν θα επρεπε να παιζει καθολου ελληνικους υποτιτλους.
Απο την αλλη μπορει να φταιει το στικακι. Αυτο γιατι στο συγκεκριμενο ειχα βαλει ενα μονο επεισοδιο μιας σειρας μαζι με τον υποτιτλο του και ΔΕΝ επαιζε το srt αρχειο στην LG LH3000 TV μου. Εβαλα τα ιδια αρχεια σε ενα στικακι SanDisk cruzer 2GB και επαιξε κανονικα το βιντεο με τον υποτιτλο srt. Παρεμπιπτόντως, το συγκεκριμενο στικακι sandisk το dvd δεν το αναγνωριζει.!!!
Κυκλοφορει κανα firmware?

μου το προτείνεται ?

καλό upscaling ?

υπότιτλοι καλό μέγεθος και φαίνονται απροβλημάτιστα ?