Πρόβλημα με υπότιτλους

nikpar2

Established Member
15 July 2007
168
Γεια σας ξαφνικά δεν μου βλέπει σε κανένα player τους υπότιτλους.
Έχω γύρω στα 30 έργα ματροσκες και μέχρι έκτες έβλεπε κανονικά τους υπότιτλους.
Κατέβασα έκτες το lost και για του υπότιτλους ήθελε το winrar να τους άνοιξι το
Κατέβασα και αυτό από κάποιο site και από εκείνη τι στιγμή δεν βλέπει όλους τους υποτίτλους που έχω κατέβαση στα άλλα έργα. Όποιο player και να βάλω δεν τους
Βλέπει. Του έκανα απεκγαταστασι του winrar τα ίδια προσπαθώ να γυρίσω το pc
Σε άλλη μέρα μέχρι και στους 2 μήνες πίσω αλλά δεν πάει μου γράφη σφάλμα να πάει σε άλλη μέρα επαναφοράς. Ξέρετε καμιά λύση να μου δώσετε?
Ευχαριστώ

Τα έχεις ψιλο-μπερδέψει όλα πάνω κάτω!
Παίζεις από ότι κατάλαβα αρχεία .MKV με υπότιτλους εξωτερικούς που κατεβάζεις από το internet. Σωστά; Οι υπότιτλοι μάλλον είναι τύπου .srt αρχεία.
Για να παίξει μια ταινία υπότιτλους κατά την αναπαραγωγή από την αρχή, θα πρέπει να έχουν ίδιο όνομα με την ταινία πχ. Groove.mkv και Groove.srt. Aν και πιστεύω μάλλον το ξέρεις αυτό. Επίσης χρειάζεσαι το Vobsub προγραμματάκι που συνήθως είναι μέσα στα μεγάλα πακέτα video/audio codec.
Τώρα παίζει ρόλο και με τι player γίνεται η αναπαραγωγή των MKV αρχείων. Λογικά θα πρέπει να σε βγάζει το menu του αρχείου .mkv που γράφει τι γλώσσα, ήχο και υπότιτλους έαν έχει, με δεξί κλικ στο vobsub ή από τον player στο αντίστοιχο μενού.
Με προβληματίζει στο ότι λες πως αρχικά έπαιζε υπότιτλους. Με άλλο τύπου αρχεία παίζουν οι εξωτερικοί υπότιτλοι που βάζεις; Πάντως ρίξε μια ματία μήπως δεν ενεργοποιείται το vobsub καθόλου!

το ξανακατεβασα το vobsub συνεχιζη να μι βλεπη τους υποτιτλους. Σε ευχαριστω πολλη παντως γιατη βοηθεια