Πρόβλημα με υπότιτλους

Status
Not open for further replies.

raptjim

New member
7 January 2009
11
Γεια σε όλους!!! Έχω ένα πρόβλημα με υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων σε .mkv. TV samsung UE40B8000, συνδεμένη με HDMI με το WD TV Live και εξωτερικό σκληρό. Έχω την ταινία σε ξεχωριστό φάκελο και στον ίδιο φάκελο έχω και το αρχείο των υποτίτλων, με το ίδιο όνομα. Παρόλο που οι υπότιτλοι είναι ελληνικοί, η ταινία παίζει κανονικά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους όμως. Αγγλικοί εμφανίζονται. Έχω δοκιμάσει όποιον τρόπο μπορώ να φανταστώ ότι έφταιγε, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ξέρει μήπως κανένας να με βοηθήσει;

Γεια σε όλους!!! Έχω ένα πρόβλημα με υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων σε .mkv. TV samsung UE40B8000, συνδεμένη με HDMI με το WD TV Live και εξωτερικό σκληρό. Έχω την ταινία σε ξεχωριστό φάκελο και στον ίδιο φάκελο έχω και το αρχείο των υποτίτλων, με το ίδιο όνομα. Παρόλο που οι υπότιτλοι είναι ελληνικοί, η ταινία παίζει κανονικά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους όμως. Αγγλικοί εμφανίζονται. Έχω δοκιμάσει όποιον τρόπο μπορώ να φανταστώ ότι έφταιγε, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ξέρει μήπως κανένας να με βοηθήσει;

Καλησπέρα ο τίτλος του νήματος δεν δίνει πληροφορίες για το ακριβές πρόβλημα Στο αντίστοιχο thread του Wd Live θα είχες πιο γρήγορη απάντηση
Δεν έχει σημασία ο φάκελος Στον ίδιο φάκελο βάλε όσες ταινίες θές απλά οι υπότιτιλοι να έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία κανε copy paste μπορεί να έχει κενα πχ AvatarDemo.mkv , AvatarDemo.srt Δοκίμασε να κάνεις rename to mkv και το srt
Μήπως οι υπότιτλοι εχουν κανενα περίεργο Format ?
Πήγαινε και στα options οσο παίζει η ταινία να δείς τι υπότιτλους θα σου βγάλει.

Status
Not open for further replies.