Πρόβλημα μετά από διακοπή ρεύματος..

makrixeris

New member
22 June 2009
35
Γεια σας!... Μετά από διακοπή ρεύματος εχτές ο ήχος δεν μοιράζεται σωστά στα ηχεία....

Τι εννoώ:

'Οταν βάζω κάποιο τραγούδι, όχι συγκεκριμένο, κάποιο τυχαίο και ρυθμίσω την στάθμη και στα 2 ηχεία το ίδιο, το ένα παίζει πιο δυνατά από το άλλο!
Αλλα υπάρχουν και κομμάτια τα οποια παίζουν κανονικά και από τα 2 ηχεία...

Δεν είναι θέμα ποιότητας τραγουδιού πάντως γιατί άλλες φορες με τα ίδια τραγούδια έπαιζε μια χαρά

αυτό είναι το set http://www.thomann.de/gb/jbl_jrx_125bundle.htm

Last edited by a moderator:
Re: πρόβλημα μετά από διακοπή ρεύματος

λοιπόν ακούστε βρήκα ακριβώς τι γίνεται ο ενισχυτής μου αρχίζει από το 8 βάζω ένα τραγούδι κ όταν πάω και τα δυο ηχεία στο 8 παίζουνε καλά όταν ανεβάσω το ένα από τα 2 ηχεία και το πάω στο 14
και το άλλο το αφήσω 8 πάλι παίζουνε καλά και μετά αν ανεβάσω αυτό που είχα αφήσει στο 8 κ το πάω στο 14 χαμηλώνει η ένταση αυτουνού που είχα πριν στο 14 έμενα κάτι σαν βραχυκύκλωμα του ενισχυτή μου φένεται

Λοιπον για να μην παιδευτεις ποτε ξανα...Πας σε ενα τεχνικο(εχω αν θες να προτεινω)του πας ενα alpls καλο ποτεσιομετρο.Ενωνει και τα 2 volume σε ενα ποντεσιομετρο (το εχω κανει με alps και ειχε πολυ μεγαλη διαφορα στον ηχο(εχω τον 2400 για ενισχυτη τ-αμπ)η η εξοδος εχει προβλημα η το ποντεσιομετρο, η και τα δυο.

Αξιζει σαν αναβαθμιση...

Καθαρισε πολυ ο ηχος.

Κι αν το volume είναι ψηφιακά ελεγχόμενο; Το Alps θα είναι άχρηστο. Έμενα μου μυρίζει πρόβλημα στο balance.

Δύσκολο να πεί κανείς χωρίς να ξέρει τη βλάβη.

Αν έχεις πρόσβαση στον αντιπρόσωπο που το αγόρασες, νομίζω ότι θα ήταν καλό να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου από εκεί.

Αν το κρίνεις ασύμφορο μπορείς να βρείς κάποιον καλό μάστορα να το κοιτάξει και να το διορθώσει.

-bye-