Προβλημα μεTHX-10SUBt

nitso

New member
30 May 2008
10
Καλη σας ημερα-bye-,
βαζοντας χθες να ακουσω μουσικη ξαφνικα καταλαβα οτι απο το υπογουφερ δεν βγαινει καθολου ηχος παρολο που απο την standby κατασταση ενεργοποιήθηκε!!!!Αλλαξα καλωδιο μηπως ειχε κοπει γιατι μου εκανε κολπα πιο παλια αλλα το ιδιο σκηνικο δηλ βγαινει απο την standby mode αλλα ηχος καθολου:guitarist:.Τι μπορει να συμβαινει????
Το συστημα αποτελειτε απο ενισχυτη YAMAHA RX-V 659 και ηχεια κολωνες Crystal Smart 5.1.

Καλη σας ημερα-bye-,
βαζοντας χθες να ακουσω μουσικη ξαφνικα καταλαβα οτι απο το υπογουφερ δεν βγαινει καθολου ηχος παρολο που απο την standby κατασταση ενεργοποιήθηκε!!!!Αλλαξα καλωδιο μηπως ειχε κοπει γιατι μου εκανε κολπα πιο παλια αλλα το ιδιο σκηνικο δηλ βγαινει απο την standby mode αλλα ηχος καθολου:guitarist:.Τι μπορει να συμβαινει????
Το συστημα αποτελειται απο ενισχυτη YAMAHA RX-V 659 και ηχεια κολωνες Crystal Smart 5.1.

Λυπαμαι για το τριπλο ποστ...ας διαγραψει τα δυο καποιος υπευθυνος που λεει και η διαφημιση.
Το sub το πηγα σε μαστορα και δεν ειχε τιποτα καμενο απλα ξαφνικα εκει που το δοκιμαζε επαιξε.Συνεχισε να παιζει και στο σπιτι παρεα με τα αλλα οπου μετα απο καμια ωρα σταματησε παλι.Το αποσυνδεσα απο τον ενισχυτη και το συνδεσα με αλλη πηγη οπου και επαιξε και στη συνεχεια αφου το συνδεσα παλι στιν ενισχυτη επαιζε παλι.....τι σκ@τ@ μπορει να συμβαινει????:BDGBGDB55:
Απλα δηλ μετα απο λιγο σταματαει.....

αν και μου "βρωμάει" πρόβλημα sub τσεκαρε το καλώδιο line in του sub. Μήπως έχει κάποιο σπάσιμο -τσακισμα?
πάρε την crystal τηλ