Πρόβλημα MPC-HC

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα MPC-HC

Και με τους άλλους players βλέπεις κινέζικους υπότιτλους??

Με τον VLC τους βλεπω κανονικα ελληνικα, με τον ΚΜΡ δεν τους βλεπω καθολου και με τον MPclassic κινεζικα....

Πως εγκαθιστω τα ελληνικα στον MPC? Οτι ειναι σε γρηκλις το διαβαζει ενω οτι ειναι ελληνικα το βγαζει κινεζικο...

Για δοκίμασε αυτο που γράφει ο portioli στο post #19

Αυτο ακριβως εκανα, και ολα πανε τωρα τζετ (δεν ειχαν εγκατασταθει τα ελληνικα μετα το φορματ που ειχα κανει).... να ευχαριστησω το φιλο μου nix για ολη τη βοηθεια (μου τα εστειλε ολα σεταρισμενα mpc, ffdshow, LAV) και με βοηθησε με τις ολες τις μικρορυθμισεις αλλα φυσικα και τα παιδια εδω που ασχοληθηκαν...

Απάντηση: Re: Πρόβλημα MPC-HC

Αυτο ακριβως εκανα, και ολα πανε τωρα τζετ (δεν ειχαν εγκατασταθει τα ελληνικα μετα το φορματ που ειχα κανει).... να ευχαριστησω το φιλο μου nix για ολη τη βοηθεια (μου τα εστειλε ολα σεταρισμενα mpc, ffdshow, LAV) και με βοηθησε με τις ολες τις μικρορυθμισεις αλλα φυσικα και τα παιδια εδω που ασχοληθηκαν...

Ετσι τα χω από την πρώτη μέρα που στήθηκε το PC. Ολα greek. Τέλος πάντων, αδιάφορο το Lav.

Από τότε που έβαλα το MPC-HC το 1.5 κάθε φορά που ανοίγει "χτυπάει" το kaspersky popup παράθυρο για threat. Ξέρει κανένας πως να το κάνω να μην χτυπάει ;
Untitled.jpg

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα MPC-HC

Ετσι τα χω από την πρώτη μέρα που στήθηκε το PC. Ολα greek. Τέλος πάντων, αδιάφορο το Lav.

Από τότε που έβαλα το MPC-HC το 1.5 κάθε φορά που ανοίγει "χτυπάει" το kaspersky popup παράθυρο για threat. Ξέρει κανένας πως να το κάνω να μην χτυπάει ;

http://support.kaspersky.com/pure2/protection/proactive?qid=208282671

ή μπορεις να βάλεις το MPC στα trusted applications