[Πρόβλημα] Οn Mac Mini.

velkus

Senior Member
27 November 2007
305
H θέλει να με τραλάνει η θέλει να με τρελάνει.. Ενα από τα τρία..

......................................................
3138488955_69bdd407d8.jpg
..............................................................

Πάω λοιπόν να το ανάψω όπως κάνω πάντα, και ξαφνικά μόλις φορτώσει το λειτουργικό κάνει off όλες τις USB
με αποτέλεσμα να μην έχω πληκτρολόγιο για να βάλω τον κωδικό..
Το έκανα πολλές φορές restart αλλά μάταια..

Λέω λοιπόν να ξαναπεράσω το λειτουργικό μπας και στρώσει, ((νΑι ΠωΣ το θες..))

Να πω ότι το πρόβλημα το έβγαλα στα leopard που του έβαλα πρόσφατα, τόσο καιρό που ήταν tiger δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα..
Τα ίδια έχω και στο laptop και τρέχουν μία χαρά καιρό τώρα..

Του βάζω λοιπόν τα original (Tiger) και από τότε δουλέυουν οι USB αλλά μέσα του δεν δουλέυει τίποτα, σερνετε απελπιστηκά και δεν ανοίγει εφαρμογές που κάνεις install από το Dvd όπως το iPhoto, παρά μόνο του λειτουργικού..

Και το αποκορύφωμα..... Του κατεβάζω το Update 10.4.11 και εκεί τελιώνουν όλα, μου βγάζει error και μετά μόνο με έγκατάσταση του 10.4.10 από το dvd μπορείς να δουλέψεις πάλι τον υπολογιστή..

Από τις USB άρχισε και αυτή την στιγμή δεν έχω ουσιαστικά μηχάνημα γιατί υπολειτουργεί και δεν ξέρω τι έχει..

Σε ότι θες να κάνεις το σκέφτεται περίπου 30sec, δεν σε αφήνει να κάνεις update λειτουργικού, δεν παίζει κάποιες εφαρμογές...

Και του έχω κάνει τουλάχιστον 5 με 6 Format για να του περνάω το λειτουργικό...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!!!!:BDGBGDB55:

Τι έχει λοιπόν?? Δεν μπορώ να ξέρω και αυτό είναι που με εκνευρίζει, τι θέλει να κοιτάξω για να το λύσω.. oEo??

Μάλλον το service θα μας πει τελικά, δεν βρίσκω άλλη λύση...:AFADF0:

Τα έχω παίξει και φαίνεται από το πως έχω γράψει το μήνυμα... Χε χε!!

Πολύ περίεργα όλα αυτά έτσι όπως τα περιγράφεις.

Έχεις κάνει τα τελευταία firmware updates από την apple; Έχεις δοκιμάσει με άλλο λειτουργικό (windows ή linux) να δεις αν εκεί σου δουλεύουν οι usb;

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις μια linux live distro. Αν δουλεύει ΟΚ, τότε μάλλον δεν είναι hardware πρόβλημα.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Η USB δούλεψαν μετά το 1ο format αλλά εξακολουθεί να υπολειτουργεί το μηχάνημα...

Θα τα κοιτάξω όλα αυτά που λέτε και βλέπουμε...

Τώρα του κάνω Apple Hardware test μπας και βγάλω καμία άκρη..

Edit:
Μόλις το έκανε, και γράφει (Νο trouble found) Θέλει να με τρελλάνει σίγουρα...

Ρε τι έχουμε πάθει....:BXVZCBXZ6:

Δεν καταλάβένω τίποτα πια...

Και το καινόυργιο είναι ότι αν το κλείσω η κάνω restart δεν ξαναμπαίνει ποτέ από την μεριά mac, και χωρίς να του κάνω κανένα update...

Και έχω ξεχάσει να πω ότι έχω με boot camb xp τα οποία δουλέυουν μία χαρά.. Μπαίνω και βγαίνω απροβλημάτιστα.....

Η κατάρα των win!!!

Re: Απάντηση: [Πρόβλημα] Οn Mac Mini.

Οταν εκκινήσεις απο Win επέλεξε σαν δίσκο εκκίνησης το Mac.
Επίσης το update για το bootcamp το πέρασες?

To πρόβλημα είναι στην μεριά του μακ και όχι από Win...

Δεν ειπάρχει σωτηρία πάει για servise δεν βγάζω άκρη, με όλα αυτά που έχω δει να κάνει 4 μέρες τώρα....

Ειμαι περίεργος τι θα μου πουν ότι έχει....

Να´στε καλά καλή χρονιά!!!!

H θέλει να με τραλάνει η θέλει να με τρελάνει.. Ενα από τα τρία..

Πάω λοιπόν να το ανάψω όπως κάνω πάντα, και ξαφνικά μόλις φορτώσει το λειτουργικό κάνει off όλες τις USB
με αποτέλεσμα να μην έχω πληκτρολόγιο για να βάλω τον κωδικό..
Το έκανα πολλές φορές restart αλλά μάταια...................................

Καλησπέρα!!!

Μετά από πολλές ώρες και μέρες που το έψαξα το θέμα πριν κάνω την οποιαδήποτε ενέργεια κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τελικά ο σκληρός μας άφησε χρόνους...

Και βέβαια είπα να το ανοίξω εγώ με ένα φίλο....:nurse:

Και αφού θα το ανοίξω ας βάλω ένα ακόμα γίγα μνήμη, και σκληρό 320Gb/7200...

Πήγα λοιπόν στον φίλο (Μaster_Duke) για να τα βάλουμε όπου το συμφωνίσαμε και μαζί... (Ομόφωνα πια.....skilros capout)

...Και τότε μας ήρθε η ιδέα (Τι το θέλαμε) να βάλουμε το καινούργιο σκληρό στο laptop και του laptop στο MacMini όπως είναι, που βέβαια έπαιξε μία χαρά..

Και μέτα από πολύ ώρα και με χειρουργικές κινήσεις το αποτέλεσμα ήταν θετικό!!

Με ένα σμπάρο 3 τριγώνια!!!:twoguns:
Και όλη η ζημιά πήγε 98.23Εuro...

Ακολουθεί ΦωτοΡεπορτάζζζζ....:ciao:

Σας ευχαριστώ!!!

t6wtqqp63luj6pax13ep.png

Last edited:
Nα' σαι καλά!!!!:a0210:

Λίγο πείσμα να έχεις και βέβαια με πολύ προσοχήμμμ, γλυτώνεις από πολλά κερατιάτικα...:antlers:

Και τα δύο δουλέυουν ΑΨΟΓΑ!!!!

Φαινόταν δύσκολο, αλλά τελικά όχι ακατόρθωτο.....