Πρόβλημα : Πετάνε νεράτζια μπουκάλια και πέτρες στο σπίτι μου

Status
Not open for further replies.
και μια μέρα θα βρεις το σπίτι σου καμμένο ή θα στην έχουν στήσει από κάτω. Τι του λέμε ρε παιδιά του ανθρώπου? Πρέπει να ηρεμήσεις και να περιμένεις να βαρεθούν. Αν όντως δεν υπάρχει λόγος για τον οποίο έχεις στοχοποιηθεί εσύ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας απλά αγνόησε τους. Μην τους δώσεις τροφή και σε καμία περίπτωση μη βγαίνεις ενοχλημένος στο μπαλκόνι να ψάξεις να δεις τι γίνεται. Αυτό είναι το βραβείο τους. Μην τους το προσφέρεις και σε κανα μήνα θα έχουν βρει άλλον να ενοχλήσουν. Άδικο σίγουρα αλλά ασφαλές.

Αν θες να ηρεμήσεις τα πνεύματα με σκοπο να ανοιξεις διάλογο εστω και για να μαθεις το λογο που γινεται αυτο πρέπει να βρεις τρόπο να τους προσεγγίσεις...
Η αδιαφορία πονα περισσότερο.... ισως μπορει να λειτουργησει αρνητικά... περισσοτερη φασαρια μέχρι να βγει έξω...

Re: Απάντηση: Πρόβλημα : Πετάνε νεράτζια μπουκάλια και πέτρες στο σπίτι μου

έχει κάτι όπλα που πετάνε πλαστικές μπίλιες, πάρε ένα τέτοιο μια διόπτρα νυχτός και ξεκίνα...σκοποβολή...

http://www.hobbytron.com/AirsoftGuns.html

Στα 30 μέτρα τσούζει αρκετά, ακόμα και πάνω από το ρούχο.

Στα όρια της νομιμόμητας το παραπάνω ποστ. Προτροπή σε βία κατά ανηλίκου. Πέρα από αυτό, παίζει και φυλάκα αν πετύχει κάποιον ή καμιά ξεγυρισμένη αποζημίωση

Και για μένα ζώο δεν είναι το παιδί που παίζει νεραντζοπόλεμο, αλλά αυτός που το παίζει ραμπο σε ανήλικα. Το 'χουμε παραξηλώσει με τους προστάτες του νόμου

Στα σοβαρά τώρα, ο op έχει λερωμένη τη φωλιά του. Δεν μπορεί χωρίς λόγο 17-18 χρονών παιδία να του λένε θα σου κάψω το σπίτι.

Tα παιδιά είναι πάντα παιδιά...

Δεν αντιμετωπίζονται οι ανοησίες τους,οι τρέλλες τους με όπλα.Προς Θεού δηλαδή...Που ζούμε πιά;;;

Μα είναι θέμα αυτό τώρα για συζήτηση εδώ;Μου πετάνε νεράτζια τα παιδιά...Είμαστε σοβαροί;

Και μένα μου γραντζουνίσαν το αυτοκίνητο με κλειδιά και το χτύπησαν με μπάλα.Τι έπρεπε να κάνω ν' ανοίξω θέμα εδώ και να τους την στήσω να τα βρώ ποιά ήταν και να τα...σακατέψω;Ημαρτον...

Last edited:

έχουμε να κάνουμε με ζώα όπως και να'χει οπότε οποιαδήποτε "λογική" προσέγγιση μάλλον δεν έχει....λογική.

Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό?

απο το χειμωνα του 2011

μετα το αφησαν λιγο και ξεκινησε παλι απριλιο του νομιζω

το προβλημα ειναι οτι σπανια εχω οπτικη επαφη ... μεχρι να βγω εχουν γινει λουηδες οποτε και κανονι να ειχα που λεει ο λογος μονο για εκφοβισμο
βεβαια απο προχθες τη στηνω στον κηπο αφου κανω ''συσκοτιση '' σπιτι αλλα τιποτα

Dipie προφανως ο spyrmak δεν ανοιξε το νημα με τετοιο σκοπο. (πειτε μου τροπους να τους εξολοθρευσω) Ανεφερε οτι απευθυνθηκε στην αστυνομια και οπουδηποτε αλλου για να ακολουθησει τη νομιμη οδο.

Ισως εμεις οι υπολοιποι οπου αστειευομενοι το διακομωδισαμε λιγο το θεμα, δωσα με στο νημα μια αισθηση οπως την περιγραφεις.

Το προβλημα του οπως καταλαβα εγω δεν ειναι τα νερατζια, αλλα οι επαναλαμβανομενες επιθεσεις με κινδυνο ισως καποια μερα αντι για μπουκαλι, να ριξουν π.χ. και στουπι.

Αν μη τι αλλο ειναι διαφορετικο να σου κανουν μια γρατζουνια στο αμαξι, και αλλο να σε εχουν στοχοποιησει και να το κανουν επαναλαμβανομενα. (συνεχως θα επισκευαζεις)

Η καλυτερη προσεγγιση τωρα χωρις πλακα ειναι με ευγενικο τροπο. Καταλαβαινω οτι απο το θυμο του, ειναι δυσκολο να κανει χρηση της...διπλωματικης του ικανοτητας.

Και τελος, δεν εχουμε εικονα του χωρου, των ζημιων, της ηλικιας και του χαρακτηρα των ατομων αυτων παρα μονο απο τις περιγραφες.

Δεν χρειαζεται να συμπεραινεις οτι εχει λερωμενη τη φωλια του για αυτο και στοχοποιηθηκε.
Μερικες φορες καποια ατομα κανουν οτι κανουν, επειδη απλα μπορουν.
Σιγουρα αν εφαγαν και ενα βρισιδι, δεν ηθελαν και επιπλεον κινητρο.

Στα όρια της νομιμόμητας το παραπάνω ποστ. Προτροπή σε βία κατά ανηλίκου. Πέρα από αυτό, παίζει και φυλάκα αν πετύχει κάποιον ή καμιά ξεγυρισμένη αποζημίωση

Και για μένα ζώο δεν είναι το παιδί που παίζει νεραντζοπόλεμο, αλλά αυτός που το παίζει ραμπο σε ανήλικα. Το 'χουμε παραξηλώσει με τους προστάτες του νόμου

Στα σοβαρά τώρα, ο op έχει λερωμένη τη φωλιά του. Δεν μπορεί χωρίς λόγο 17-18 χρονών παιδία να του λένε θα σου κάψω το σπίτι.

πρωτον αμιφιβαλω αν ειναι ανηλικα
δευτερον οταν μου λενε θα σου καψω το σπιτι και πετανε κοτρωνες στοχευοντας σε τζαμια οχι ραμπο τερμινειτορ θα γινω
τριτον αν στις τρεις το πρωι σου πετανε πετρες εσενα εφαρμοσε τις θεωριες σου κι οταν η αστυνομια πει ... δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλου μη γινεις προστατης του νομου . ουτε του σπιτιου σου
τεταρτον δεν εχω λερωμενη τη φωλια μου . απλα καθε φορα που τους φωναζω εκνευριζονται περισσοτερο .

αν ημουν USA θα χαν πεσει δυο προειδοποιητικες και θα χε τελειωσει ...

μου φαινεται οτι χρειαζομαι αυτο το περιοδικο

http://www.youtube.com/watch?v=oYQx92yEKUs&list=PLC5014472124B6771&index=3&feature=plpp_video

Last edited:
Σε κάθε περίπτωση,καλύτερα θα ήταν να απευθυνθείς στις αρμόδιες αρχές και να επιδιώξεις λύσεις στα πλαίσια του νόμου.

Εδώ δεν έχει έννοια αυτή η συζήτηση.

Παρακαλώ να κλείσει εδώ το όλο θέμα.

Δεν ξερω πως ειναι το σπιτι σου μιας και ανεφερες οτι ειναι μονοκατοικια.
Ισως θα μπορουσες να βαλεις εναν προβολεα να ανοιγει με ανιχνευτη και να κανει τη νυχτα μερα. Ισως λειτουργησει αποτρεπτικα. Προυποθεση βεβαια τα ατομα να πλησιαζουν αρκετα για να ειναι μεσα στην ακτινα του ανιχνευτη. (Δεν ξερω αν εχεις καποια περιφραξη, ή ολα αυτα στα πετουν απο το δρομο μακρια.

Ας συνεχίσει το μέλος που έχει το πρόβλημα,μέσω των αρμόδιων αρχών και μέσω της νόμιμης οδού...

Ελπίζω,ότι όσα έχουν ειπωθεί,περί πυροβολισμών κι άλλων τέτοιων "μέτρων" να ήταν αστεία...Σε κάθε περίπτωση,δεν επικροτούμε σαν φόρουμ,συμπεριφορές που προωθούν την αυτοδικία κι έκνομες συμπεριφορές.

Last edited:
Status
Not open for further replies.