- 25 November 2008
- 6
Ένα απόγευμα με πήρε τηλ. η γυναίκα μου και μου είπε ότι έσβησε ξαφνικά.
Όταν γύρισα στο σπίτι, είδα να αναβοσβήνει 2 φορές το power και να επαναλαμβάνεται το ίδιο μετά από κάποια δεύτερα.
Την έβγαλα από το ρεύμα όπως λένε οι οδηγίες αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Πήρα το service και μου είπαν να την πάω εγώ εκεί ! *
Μου έφυγε ο πάτος πραγματικά γιατί έδινα μεγάλη προσοχή μην τη χτυπήσω πουθενά.
Την πήγα στο service, ήθελαν υποχρεωτικά την απόδειξη για να την περάσουν εγγύηση και σε κουβέντα που έκανα με τον τεχνικό, μου είπε ότι κάθε βλάβη είναι αρκετά .
Το πρόβλημά της είναι μάλλον μία πλακέτα.
Στο μόνο που χάρηκα είναι ότι προνόησα και έκανα επέκταση εγγύησης σε 5 έτη σύνολο.
Την έχω ενάμιση χρόνο μόνο.
Ελπίζω να μην καθυστερήσει στο service.
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά είχα πάρει για την κρεβατοκάμαρα μία LG η οποία τα έφτυσε σε 4 ημέρες και την πήγα πίσω στο κατάστημα και πήρα μία Sony.
* Ξέρω από άλλες εταιρίες π.χ. Sony ότι από κάποιες ίντζες και πάνω (νομίζω 32") έρχονται και την παίρνουν οι ίδιοι.
Όταν γύρισα στο σπίτι, είδα να αναβοσβήνει 2 φορές το power και να επαναλαμβάνεται το ίδιο μετά από κάποια δεύτερα.
Την έβγαλα από το ρεύμα όπως λένε οι οδηγίες αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Πήρα το service και μου είπαν να την πάω εγώ εκεί ! *
Μου έφυγε ο πάτος πραγματικά γιατί έδινα μεγάλη προσοχή μην τη χτυπήσω πουθενά.
Την πήγα στο service, ήθελαν υποχρεωτικά την απόδειξη για να την περάσουν εγγύηση και σε κουβέντα που έκανα με τον τεχνικό, μου είπε ότι κάθε βλάβη είναι αρκετά .
Το πρόβλημά της είναι μάλλον μία πλακέτα.
Στο μόνο που χάρηκα είναι ότι προνόησα και έκανα επέκταση εγγύησης σε 5 έτη σύνολο.
Την έχω ενάμιση χρόνο μόνο.
Ελπίζω να μην καθυστερήσει στο service.
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά είχα πάρει για την κρεβατοκάμαρα μία LG η οποία τα έφτυσε σε 4 ημέρες και την πήγα πίσω στο κατάστημα και πήρα μία Sony.
* Ξέρω από άλλες εταιρίες π.χ. Sony ότι από κάποιες ίντζες και πάνω (νομίζω 32") έρχονται και την παίρνουν οι ίδιοι.