Πρόβλημα Pioneer VSX-824

NT1969

Established Member
14 December 2006
105
Ξαφνικα σημερα στη μια εξοδο ηχειου βγαζει παρασιτα κι αυτο τον ηχο σαν να συντονιζει κατι. Αλλαξα καλωδια ηχειο για να δω τι φταιει αλλα τιποτα. Ο ηχος παραμενει . Τι μπορει να φταει;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Vsx-824

Re: Προβλημα pioneer vsc-824

Tι διάολο επιδημία έπεσε στους Pioneer? Σε όλες τις εισόδους στο κάνει ή μόνο στις αναλογικές/ραδιόφωνο; Δοκίμασες να αφαιρέσεις όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον ενισχυτή;

Hard reset κι αν δε λυθεί το πρόβλημα τηλέφωνο στο σέρβις. Μήπως, λέω μήπως, επειδή ταυτόχρονα σε 2 μέρες 2 ενισχυτές εμφάνισαν πρόβλημα, τους έχετε σε χώρο μη καλά αεριζόμενο και με το που έσκασαν οι πρώτες ζέστες παραπονέθηκαν;

Last edited:
Απάντηση: Προβλημα pioneer vsc-824

Ο δικος μου ειναι σε σκοτεινο μερος με αρκετη δροσια. Λογω καταστασης , δηλ στο μεςοδιαςτημα συνολικης εγκαταστασης home cinema, εχει δουλεψει 2-3 φορες απο 5 λεπτα σε πραγματικα χαμηλη ενταση.
Εκανα το πρωτο ρεσετ και αρχισε να το κανει σε ολες τις εξοδους. Δευτερο ρεσετ και ολα οκ. Τι να πω...

Δεν παίζει θέμα υπερθέρμανσης. Και ο δικός μου είναι πάνω σε τραπέζι μόνος του, έχει "αέρα" απο παντού. Εξάλλου, και τις δύο φορές που μου έκανε "νερά" ήταν βράδυ με αρκετή δροσιά.

Απάντηση: Re: Προβλημα pioneer vsc-824

μετα απο 20 μερες βρηκα λιγο χρονο να ανοιξω τον ενισχυτη να ακουσω μουσικη...και το προβλημα ξαναααα.αυτη τη φορα ο ηχος (παρασιτα) εξαφανιστηκε μολις αποσυνδεσα το blueray. παρατηρησα οτι ο ηχος δημιουργειτε μολις πλησιαζω το κοκκινο RCA του blueray στην εισοδο του ενισχυτη. μολις αποσυνδεω εντελως το καλωδιο τοτε ολα μια χαρα.