Λάκης
AVClub Fanatic
μαλλον με τους διαχυτες θα κανεις δουλεια.
Δηλαδη με το στορια που θα τα ανοιγοκλεινεις μεχρι να βρεις το καλυτερο αποτελεσμα.
Δηλαδη με το στορια που θα τα ανοιγοκλεινεις μεχρι να βρεις το καλυτερο αποτελεσμα.
Πως φαινεται ο καλος ο δικηγορος: Εγω του είπα την ιδεα (αλλα αντί για σκουφάκι είπα για περούκα) και την ''εξευγένισε'' καταλλήλως![]()
ξυρίζουμε και το κεφάλι τώρα ΔΔ?
Εδω δεν άντεξα σε άλλα, θα αντεχα σ' αυτό.....; :slapface:Δεν αντεξες και "εδωσες" τον εαυτο σου, ε;![]()
Σε ευχαριστω φιλε για το tip. Δωσε αν θελεις λιγες παραπανω πληροφοριες για το υφασμα της κουρτινας (καθως και για τα ηχεια σουΑν και μη ειδικός στο θεμα, να πω τα προφανη νομίζω:
Κι εγω σπιτι μου σε παρόμοια κατάσταση (ηχείων εξαιρουμένων...) και με τζαμαρια, όχι μόνο πίσω αλλά και αριστερα από τα ηχεία, με τοποθέτηση κουρτίνας (διπλόφαρδης - το χα ψαξει πολύ) είδα τερατώδη διαφορα.
Τα πατζούρια / στόρια πάντως ακούγονται πολύ ενδιαφέρουσα λύση...
...τοτε πισω απο την κουρτινα θα εβγαινε ο Zong!![]()
Αν αγοραζα τα ηχεια του Συριου και εβαζα κουρτινα;;;
Σωστος ο Τασος. Μια επαγγελματικη μετρηση ισως ειναι το καλυτερο πρωτο βημα..Να επέμβεις στον χώρο. Δεν λέω όχι. Αλλά με τι κριτήριο θα επέμβεις στον χώρο αν δεν τον αναλύσεις πρώτα να δεις τα κουσούρια του;
θα αρχίσεις να πετάς ρικοφόν, μπασοπαγίδες, κουρτίνες, στόρια στα τυφλά;
Ντινο την ειδα την προταση σου. Το προβλημα μου δεν ειναι οι γωνιες αλλα το τζαμι πισω απο τα ηχεια. Το μεγαλο παραθυρο πρεπει να ειναι ανοιχτο την ημερα. Ετσι η λυση που θα διαλεξω πρεπει να "μαζευει" οταν δεν ακουω μουσικη, αλλιως κολλουσα και auralex στο τζαμι. Τα "πατζουρια" δεν μπαινουν σε κανενα σημειο στο χωρο μου αν δεις τις photo.Παναγιωτη βλεπω οτι περασες στο ντουκου την φοβεροτεροτερη προταση ολων. (την δικη μου δλδ).
Σου λειπει η φαντασια. Δεν πειραζει.
Θα ανεβασω το βραδυ, και μια δευτερη, αυτη που εχω τωρα στον χωρο μου μιας και αλλαξα τα ηχεια που ειδες στην προηγουμενη φωτο. Μάτσο αποξηραμενων λιγαριών. Ναι, γελα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.