Music matters... AVClub Addicted Member 9 March 2017 1,763 28 April 2024 #1 Καλησπέρα Σήμερα το αντιικό μου μου βγάζει συνεχώς τα παρακάτω μηνύματα και έχω πρόβλημα σύνδεσης σε πολλές ιστοσελίδες... Έκανα πλήρη σάρωση για ιούς αλλά δεν βρέθηκε κάτι Κάποια άποψη; Τι να κάνω;
Καλησπέρα Σήμερα το αντιικό μου μου βγάζει συνεχώς τα παρακάτω μηνύματα και έχω πρόβλημα σύνδεσης σε πολλές ιστοσελίδες... Έκανα πλήρη σάρωση για ιούς αλλά δεν βρέθηκε κάτι Κάποια άποψη; Τι να κάνω;
anderm Γενικός Διαχειριστής Staff member 1 August 2009 10,839 Αθήνα... 28 April 2024 #2 Το πιθανότερο είναι πως έχεις λάθος ρυθμισμένη ημερομηνία και ώρα στα windows. Έλεγξε το και επέλεξε να κάνει τον αυτόματο συγχρονισμό. Reactions: billpeppas and Kosh
Το πιθανότερο είναι πως έχεις λάθος ρυθμισμένη ημερομηνία και ώρα στα windows. Έλεγξε το και επέλεξε να κάνει τον αυτόματο συγχρονισμό.
skysound Supreme Member 28 January 2007 7,202 Θεσσαλονίκη 28 April 2024 #3 Εκτος της ημερομηνιας, καλου-κακου καθαρισε cookiεs, cashe και ιστορικο. Παντως με Kaspersky θα ηταν μεγαλη εκπληξη να περασει οτιδηποτε.
Εκτος της ημερομηνιας, καλου-κακου καθαρισε cookiεs, cashe και ιστορικο. Παντως με Kaspersky θα ηταν μεγαλη εκπληξη να περασει οτιδηποτε.
ln() Supreme Member 1 February 2007 6,202 Βόλος 29 April 2024 #4 192.168.2 Μήπως είναι router ή server στο εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού; Μήπως εκεί προσπαθείς να συνδεθείς με ssl;
192.168.2 Μήπως είναι router ή server στο εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού; Μήπως εκεί προσπαθείς να συνδεθείς με ssl;