ΠΡΟΒΛΗΜΑ PS3

alexdam

New member
16 October 2007
51
Καλησπέρα. Είχα μέσα στο 40άρι PS3 μία ταινία για αρκετές μέρες. Πάω σήμερα να τη βγάλω και αφού πατήσω eject ακούγεται ένας θόρυβος (σαν να μην μπορεί να το σπρώξει) και δεν τη βγάζει. Όταν το κλείσω και το ξανανοίξω βλέπει το dvd, το παίζει κανονικά αλλά δεν το βγάζει. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ.

Μήπως του αρέσει τόσο πολύ το dvd??:flipout: Για στείλε το κατευθείαν στη Sony να σου δώσουν το πολύ σε μια βδομάδα ένα καινούργιο.

Για την ακρίβεια κάνει να το βγάλει, ακούγεται όμως ένα συνεχόμενο τακ-τακ-τακ.....και σταματάει. Σαν να χάλασε ο μηχανισμός και να μην μπορεί να το σπρώξει. Να απευθυνθώ εκεί που το αγόρασα? Τι εννοείς στη SONY?

Νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να πας με την απόδειξη αγοράς κατευθείαν το Ps3 στη Sony Hellas στα κεντρικά τους αν μένεις Αθήνα.Βέβαια ψάξε το λίγο όπως σου είπε ο Κώστας,κάτι γνωρίζει παραπάνω.:ADFAD2:

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο. Και με την ταινία που είναι μέσα τι θα γίνει? Είναι και νοικιασμένη! Αν πήγαινα με την απόδειξη στο Πλαίσιο δε μπορούνε να μου το αλλάξουνε?

Noμίζω ότι τα ps3 πρέπει να πάνε κατευθείαν στην αντιπροσωπεία αλλά δεν είμαι σίγουρος.Τώρα για το dvd τί να σου πω,είσαι λίιιιγο άτυχος!

Καλημέρα. Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο στη SONY HELLAS. Μου έδωσαν το τηλέφωνο ενός εξουσιοδοτημένου καταστήματος service στο Χαλάνδρι. Από εκεί μου είπαν να τους το στείλω με courier, με δικά τους έξοδα και θα μου στείλουν καινούρια κονσόλα. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Έλα όμως που δεν έχουν ετοιμοπαράδοτα και υπολογίζουν σε περίπου 10 μέρες... Και η ταινία που είναι μέσα τι θα γίνει? Η κονσόλα θα σταλεί στην Ευρώπη για επισκευή και θα επιστραφεί η ταινία σε περίπου 1,5 μήνα. Έλα όμως που είναι νοικιασμένη!!!
Πως μπλέκει κάποιος στα καλά καθούμενα!!!

Πήγαινε στον video clubά και εξήγησέ του την όλη ιστορία, καλό είναι να έχεις μαζί σου και το χαρτί ότι πήγες το PS3 για service/αλλαγή. Αν είναι γνωστός μπορεί να σε καταλάβει και να σου κάνει μια καλή τιμή για να την αγοράσεις την ταινία. Αλλιώς διαπραγματεύσου μια τιμή αγοράς της ταινίας.
Σε καμιά περίπτωση μην αφήσεις να περάσει το 10ημερο με καθημερινό νοίκι γιατί κάλλιστα μπορεί να γίνει 20ήμερο....

Ευχαριστώ. Αλλά δεν κατάλαβες καλά! Η κονσόλα θα έρθει σε 10 μέρες. Η ταινία θα έρθει (αν έρθει) από την Ευρώπη σε 1,5 μήνα το νωρίτερο...

δεν θα πεις στον βιντεοκλαμπα οτι μπορει να ερθει σε 1.5 μηνα!Καλυτερα να του πεις οτι εσπασες το δισκακι και να τον αποζημειωσεις κατευθειαν σε μια νορμαλ τιμη.

Αγοραζεις τη ταινια απο το video-club(30eyro το πολυ αν ειναι α´προβολης).Εννοειται περιμενεις μεχρι να την "σβησουν" απο τον υπολογιστη τους.Απο κει και περα αν θελεις να παρεις καποιο πιστωτικο απο τη sony δοκιμασε το! -bye-

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ PS3

δεν θα πεις στον βιντεοκλαμπα οτι μπορει να ερθει σε 1.5 μηνα!Καλυτερα να του πεις οτι εσπασες το δισκακι και να τον αποζημειωσεις κατευθειαν σε μια νορμαλ τιμη.

Αυτό κάνεις και τελειώνεις. Μην αφήσεις να περνάει κάθε μέρα το νοίκι. Κάντο σήμερα κι όλας.

Κάπως έτσι θα κινηθώ. Απλά είναι και αυτή η αναμονή των 10 ημερών που ίσως γίνουν και περισσότερες για νέα κονσόλα. Άσε που θα χαθούν και όλες οι ρυθμίσεις...Και τα παιχνίδια που έπαιζα πάνε και αυτά? Από την αρχή όλα? π.χ τα autosave του half-life 2?