ΠΡΟΒΛΗΜΑ PS3

ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, παω στοιχημα οτι με το παραμικρο σημαδακι απο κατσαβιδι, η Sony Hellas θα του πει οτι του εβαλε χερι και το χαλασε εκεινος...

Κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ και δεν το πείραξα. Mου το είπαν άλλωστε και στο τηλέφωνο. Λοιπόν, το πακετάρισα και το έστειλα με courier. Τώρα περιμένουμε...Όσο για την ταινία το κανόνισα με to video club. Την αγόρασα σε μία λογική τιμή. Ήταν και παλιά άλλωστε! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τη συμμετοχή και θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ PS3

ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, παω στοιχημα οτι με το παραμικρο σημαδακι απο κατσαβιδι, η Sony Hellas θα του πει οτι του εβαλε χερι και το χαλασε εκεινος...

με λιγη προσοχη ολα γινονται και δεν περνει χαμπαρι κανεις!:grandpa:

Για αυτό λέμε , αντίγραφα ασφαλείας πάντα .

Νοικιάζεις την ταινία , την αντιγράφεις στο pc , βάζεις στο player την αντιγραμμένη ταινία και αφού την δεις κανονικά , επιστρέφεις στο videoclub την αυθεντική , καταστρέφοντας συγχρόνως το αντίγραφο διότι είναι παράνομο να το κρατάς .

Νοικιάζεις την ταινία , την αντιγράφεις στο pc , βάζεις στο player την αντιγραμμένη ταινία και αφού την δεις κανονικά , επιστρέφεις στο videoclub την αυθεντική , καταστρέφοντας συγχρόνως το αντίγραφο διότι είναι παράνομο να το κρατάς .

γεια σου Κώστα μάστορα!

Ολα τα players εχουν μια οπη στην οποια αν βαλεις πχ εναν συνδετηρα ανοιγει το tray εστω και χωρις ρευμα

βεβαια δεν ξερω τι γινεται αν το PS3 εχει slot in drive

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ PS3

Για να το κανει αυτο, πρεπει να καει ενα ματσο δισκακια για ψυλου πήδημα και μετα να τα πετάει! :violent-smiley-030:

Ας το κρατησει τουλαχιστον να το δει και κανενας φιλος του! :flipout:

Ή να χρησιμοποιεί επανεγγράψιμα...

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ PS3

Αντιγραφεις δυτερη ταινια μηπως παθει τιποτα η πρωτη αν παθει και η δευτερη πας παιρνεις καθαριστικο την καθαριζεις τη βλεπεις κοιτας αν σ αρεσει..αν σ αρεσει γραφεις και μια για την ξαδερφη σου τη βλεπει..μετα πας την γνησια πισω και πετας ολα τα αντιγραφα..Αυτο ηταν,του χρονου παλι θα δουμε ταινια..Κουραστηκα

Καλησπέρα. Επανέρχομαι καθώς σήμερα μου στάλθηκε με courier ( πάλι με δικά τους έξοδα αποστολής ) μια καινούρια κονσόλα PS3 40GB σε αντικατάσταση της δικής μου που δεν έβγαινε από μέσα η ταινία DVD. Εντάξει μπορεί να αργήσανε κάπως ( 20 μέρες ) αλλά όπως μου είπαν είχαν έλλειψη καθώς δεν τους έστειλε η SONY. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν...

Η κονσόλα θα σταλεί Ευρώπη. Εκεί θα την ανοίξουν και το δισκάκι θα μου αποσταλεί 100% πίσω πάλι με courier. Να υπολογίζω μου είπαν κάνα δίμηνο. Βέβαια εγώ την αγόρασα από το video club σε σχετικά χαμηλά τιμή. Ήταν και παλιά η ταινία...

Το καλυτερο θα ηταν να την επαιρνες απο το πλει με 7-8 ευρω και να πηγαινες και να τους ελεγες παιδια σορρυ την ταινια την εσπασε η κορη μου οριστε σας πηρα καινουργια..