Πρόβλημα ψηφιακών καναλιών

tsak0

New member
14 November 2011
8
Γεια σας

Ελπίζω να είναι το σωστό σημείο για αυτό το ποστ

Πριν κάτι μέρες αγόρασα μια Samsung LE-32D450
Την ρύθμισα και βρήκα όλα τα ψηφιακά κανάλια. Το πρόβλημα μου είναι ότι 2 κανάλια συνέχεια freezaroun. Αυτό είναι πρόβλημα της τηλεόρασης η πρόβλημα τις κεραίας – καλωδίου – λήψης σήματος;

Επίσης να προσθέσω . Πρόσεξα ότι τα ψηφιακά κανάλια έχουν μια καθυστέρηση σε σχέση με τα αναλογικά . Αυτό να υποθέσω ότι είναι πρόβλημα του σήματος;

Ευχαριστώ

Αν το πρόβλημα αυτό στο κάνει μόνο σε 2 κανάλια, τότε είναι θέμα των καναλιών και όχι της τηλεόρασης. Δε μας είπες όμως σε ποια κανάλια, να υποθέσω σε κάποια από τα κρατικά; εκεί συνήθως υπάρχει θέμα λήψης.
Η καθυστέρηση εναλαγής των ψηφιακών καναλιών, είναι απολύτως φυσιολογική, έτσι είναι σε όλες τις τηλεοράσης.

Μου το κάνει συχνά για να μην πω συνεχεία στο mad TV και στο mtv Greece. Επίσης μου έχει τύχει και στο star αλλά στιγμιαία και για 2 sec μόνο.
Όταν παγώνει εμφανίζει τετραγωνάκια πολλά

Για την καθυστέρηση δεν ενοώ στην αλλαγή καναλιών αλλά στην εικόνα… Η TV στο άλλο δωμάτιο έχει αναλογικά κανάλια και όταν διχνει κάτι το βλέπω μετά από 2-3 sec εγώ. Σαν να βλέπεις μέσο ιντερνέτ ας πούμε.

Για το κανάλια που σου βγάζει << τετραγωνάκια >> αφού δε στο κάνει σε όλα, είναι θέμα λήψης σήματος στα συγκεκριμένα κανάλια και μόνο, και σίγουρα δεν έχει θέμα ο δέκτης της τηλεόρασής σου, εκείνη είναι μια χαρά.
Για τη καθυστέρηση της εικόνας ( αλλά και του ήχου ) στα ψηφιακά σε σύγκριση με τα αναλογικά, είναι και αυτό απολύτως φυσιολογικό, αυτό συμβαίνει σε όλες τις τηλεοράσεις αλλά και σε όλους τους εξωτερικούς ψηφιακούς δέκτες.
Απόλαυσε τη τηλεόρασή σου, είναι όλα μια χαρά, αυτά που περιγράφεις δεν είναι προβλήματα αυτής. Καλοθέατη να σου είναι, και να μη σου βγάλει άλλα πραγματικά και σοβαρά προβλήματα, γιατί αυτά που περιγράφεις, όπως σου είπα, δεν είναι προβλήματα, είναι φυσιολογικά.