προβλημα ραδιοενυσχυτη denon

perseas

New member
20 April 2008
26
εχω ενα προβλημα με av της denon καποιοα στιογμη εκει που επαιζε μουσικη με 6 ηχεια σε πολυ υψυλη ενταση εσβησε αποτομα οταν πηγα να τον ανοιξω αναβοσβηνε και στο τελικο κλικ πριν το αναμα εσβηνε.τον ανοιξα κοιταξα τις επαφες του τροφοδοτικου και συγκεκριμενα βγαζοντας ενα καλωδιο ανα βε που και που βγαζοντας ηχο μονο προς τελικο αν τον ανοιγα σε ενταση ομως εσβηνε παλι.να πω πως γνωριζω πολυ ελαχιστα απο αυτα.σε τεχνικο που τον πηγα μου ειπε πως δεν αξιζει να τον φτιαξω.και σε αλλον τεχνικο πως κατι συμβαινει με τον προενυσχιτη και οτι το τροφοδοτικο του ειναι ενταξει.αν γνωριζει καποιος τεχνικο που να ειναι ενταξει η και μεσα απο το φορουμ ας το πει γιατι μου φαινεται κριμα να τον πεταξω.

Χωρίς φορτίο τι κάνει;
οχι τα ηχεια ειναι μια χαρα ολα τα δικιμασα αμεσως σε ενα τελικο που εχω.οσο για το χωρις φορτιο αναβει οπως ειπα που και που βγαζοντας ενα συγκεκριμενο καλωδιο απο την πλακετα που συνδεεται με το τροφοδοτικο.οταν αναψει με αυτο τον τροπο χωρις φορτιο οσο και να ανιοξω την ενταση δεν σβηνει.αν τον σβησω εγω μετα κανει παλι το ιδιο αναβοσβηνει και στο τελικο κλικ σβηνει τελειως.