Πρόβλημα Samsung 2333HD και Digea

Re: Πρόβλημα Samsung 2333HD και digea

Αρχικά τους πήρα και τους έκραξα γιατί στο site τους έλεγε ότι είναι MPEG4.
Μίλησαν με την Samsung και μου είπαν ότι πριν τον Δεκέμβρη του 2009 ήταν MPEG2 και ότι αποκλείεται να έλεγε κάτι τέτοιο το site άλλα θα το δούνε και θα με πάρουν. Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι έλεγε MPEG4. Τελικά με πήραν και μου είπαν ότι υπάρχει οδηγία για αναβάθμιση από την Samsung και αν μπορώ να την πάω στο Μενίδι. Θα την πάω αύριο και θα σου πω.

Πάντως για να είμαι δίκαιος με το κατάστημα αφού γραφώ και το όνομα του σε ότι αφορά εμένα έδειξαν προθυμία για να με εξυπηρετήσουν και προσωπικά πιστεύω ότι η πατάτα είναι της Samsung .

Επειδή τα ίδια μου είπαν και σε μένα και μετά απο επιμονή μου μου είπαν να την πάω σε οποιοδήποτε κατάστημα e shop με όλα παρελκόμενα, ενημέρωσε μας να ξέρουμε

Έχω το μικρό της αδελφάκι την sm933hd. Πήρα primetelecom και μετά από αρκετή ώρα αναμονή μου είπαν ότι αν είναι πριν τον Δεκέμβρη 09 είναι mpeg2 και ότι πρώτη φορά ακούν για firmware (και για την 933 και την 2333!!!!) Αγορασμένη από πλαίσιο και θυμάμαι καθαρά ότι έλεγε mpeg4. Τελικά δεν υπάρχει κανένας σοβαρός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα...

Απάντηση: Πρόβλημα Samsung 2333HD και digea

Θα περιμένουμε την εταιρία τον Δεκέμβριο...2 χρόνια εγγύηση έχει.

Βαρεθηκα να την παω στο μενιδι και την αφησα στο καταστημα στο γαλατσι για να την στειλουν αυτοι. μολις επικοινωνήσουν μαζι μου θα σας ενημερωσω.

Απάντηση: Πρόβλημα Samsung 2333HD και digea

Μπορείς να τους την στείλεις για άλλο λόγο,πες ότι δεν δείχνει καλά,και θα σου στείλουν άλλη αμέσως ή κάνεις το παραπάνω,δηλαδή update.

Αν δεν βγάλω άκρη θα πάει στάνταρ για αντικατάσταση στην εγγύηση γιατί θα χαλάσει τυχαία.

Εγώ βλεπω κανονικά με 2333HD

Αγορασμενη από Praktiker Νοέμβριο του 09' περίπου

Παιδιά για να μην παιδεύεστε άδικα και για να μην σας πιάνει κανένας κορόιδο, πριν την αγοράσετε την τηλεόραση είδατε σε οποιοδήποτε site,
σε οποιοδήποτε διαφημιστικό, οπουδήποτε, πως έχει δέκτη MPEG4 και δεν έχει? Την πάτε στο κατάστημα που την αγοράσατε,
ή σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα της χ-ψ εταιρίας και είναι υποχρεωμένοι αυτοί να κανονίσουν να την πάνε οπουδήποτε.

Αν η τηλεόραση έχει εγγύηση on-site καλείται τον εισαγωγέα (αυτόν που σας καλύπτει με την εγγύηση)
και παραλαμβάνει αυτός και σας την παραδίδει έτοιμη χωρίς καμία απολύτως χρέωση!

Επίσης, αν όντως δεν έχει MPEG4 και έλεγαν πως έχει, έχετε δικαίωμα βάσει νόμου...
Επιστροφή της τηλεόρασης στο κατάστημα και επιστροφής από το κατάστημα όλου του ποσού των χρημάτων σας.
Ή... μέσω συννενόησης με το κατάστημα, αφαίρεση ενός ποσού από τα χρήματα που έχετε ήδη δώσει.

Last edited by a moderator:

Αν και παλιό θέμα και νέος εγώ, έχω την ίδια τηλεόραση αγορασμένη από Saturn 12/09. Δεν χρειάστηκα ποτέ να κάνω αναβάθμιση για να παίξει η digea και παίζει και το HD της ΕΡΤ. Άψογα όλα! Εγγύηση υπάρχει 3 χρόνια για αυτές καθώς τις θεωρεί μόνιτορ η Samsung και όχι TV.

Γεια σας!βαζω τα ψηφιακα τα κανω αποθηκευση ταξινομηση ολα οκ κ μετ απο μια δυο μερες χανει τα ψηφιακα ξερετε τι φταιει?
Την εχω εν το μεταξυ δυο χρονια κ εληξε η εγγυηση !
Θελει μηπως update μπορω ν το κνω εγω η μπα?
Ευχαριστω

Καλησπέρα και κάλος σας βρίσκω,έχω και εγώ το SynsMaster 2333HD. Και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα ψηφιακά κανάλια δεν υποστηρίζει HD μου γράφει!!
Τελικά εχει mpeg 4; Η μας έπιασε κότσο το πλαίσιο; αγορασμένη 20/06/2009