Πρόβλημα σε AARON

Re: Aaron Cineast άφιξη!

Μάνο είσαι παράδειγμα πρός μίμηση με αυτή σου τη στάση, να μην
αναφέρεις δλδ γεγονότα για πρόσωπα που δεν μπορούν να μετάσχουν σε
μια συζήτηση που τους αφορά..:SFGSFGSF:

Το ευχάριστο- αν μπορεί κανείς να το πεί αυτό- είναι ότι
στραβές συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες!

Απάντηση: Aaron Cineast άφιξη!

Κώστα νομίζω ότι δεν θα είχε όφελος για κανέναν και δεν θα οδηγούσε πουθενά. Από τη στιγμή που δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με τους άμεσα εμπλεκόμενους, εμείς τώρα τί να αναλύουμε;
Υποχώρησα σε όλα όσα θέλησε η εταιρία για να πάρω κάποια στιγμή σύντομα τα μηχανήματα και να δω τί θα κάνω παρακάτω ώστε να μην ξαναβρεθώ στην ίδια θέση. Παράλληλα ενημέρωσα και τους φίλους του φόρουμ ότι από τη συγκεκριμένη εμπειρία δεν έμεινα ικανοποιημένος.
Και η εμπειρία βέβαια (το ξανατονίζω) είναι προσωπική. Νωρίτερα ήμουν σε επικοινωνία με τον προηγούμενο κάτοχο, και μου έλεγε πόσο ευχαριστημένος είναι (σε όλα τα επίπεδα) από την εταιρία και τους ανθρώπους εκεί.
Ούτε όλα τα μηχανήματα, ούτε κι όλοι άνθρωποι "ματσάρουν" απαραίτητα καλά μεταξύ τους. "Σε ποιούς τα λέω αυτά" θα μου πείτε...

Πάμε παρακάτω καλύτερα...
Στα ωραία...

Κανένα νεότερo από τον Χιούστον και τη συμβίωση με τον Cineast; :music-smiley-004:

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος φίλε μου. Το εντυπωσιακό είναι ότι όταν δεν χρειάζομαι δυναμικά το σύστημα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά που είχε πριν βάλω τον προ (χροιες, ανάλυση κτλ). Σε μεγάλα ορχηστρικά όμως ή σε κομμάτια με πολλά δυναμικά είναι σαν να έχω βάλει turbo!

Κοινώς ο προ δεν έχει σχεδόν καθόλου χαρακτήρα αλλά δίνει ένα boost στο σύστημα όταν το χρειάζεται. Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι σε αυτή τη τιμή κάτι μπορεί να ακούγεται τόσο καλά και μάλιστα σε ένα υψηλών προδιαγραφών σύστημα.

Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ανυπομονώ να έρθει και το καινούργιο ηχείο που έχω παραγγείλει γιατί εκεί ο πήχης θα ανέβει πολύ!

Last edited:

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος φίλε μου. Το εντυπωσιακό είναι ότι όταν δεν χρειάζομαι δυναμικά το σύστημα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά που είχε πριν βάλω τον προ (χροιες, ανάλυση κτλ). Σε μεγάλα ορχηστρικά όμως ή σε κομμάτια με πολλά δυναμικά είναι σαν να έχω βάλει turbo!

Κοινώς ο προ δεν έχει σχεδόν καθόλου χαρακτήρα αλλά δίνει ένα boost στο σύστημα όταν το χρειάζεται. Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι σε αυτή τη τιμή κάτι μπορεί να ακούγεται τόσο καλά και μάλιστα σε ένα υψηλών προδιαγραφών σύστημα.

Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ανυπομονώ να έρθει και το καινούργιο ηχείο που έχω παραγγείλει γιατί εκεί ο πήχης θα ανέβει πολύ!

:party:

Η 30ήμερη νηστεία έλαβε τέλος. Κατεύθασαν πριν λίγο, μόνο που το πρόβλημα λύθηκε...μερικώς. Δεν ακούω το θόρυβο που άκουγα πριν, όμως εξακολουθώ να ακούω ένα ελαφρύ "φύσημα" σε κοντινή απόσταση από τις μονάδες των ηχείων (πηγή σε παύση). Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος από τους φίλους κατόχους (geopolitis, tzo, Χιούστον) να με ενημερώσει αν έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο κι αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί "φυσιολογικό";

Είχα όλη την καλή διάθεση αλλά δεν παλεύεται.
Τα βλέπω στη σέντρα λίαν συντόμως...

Re: Απάντηση: Aaron Cineast άφιξη!

Η 30ήμερη νηστεία έλαβε τέλος. Κατεύθασαν πριν λίγο, μόνο που το πρόβλημα λύθηκε...μερικώς. Δεν ακούω το θόρυβο που άκουγα πριν, όμως εξακολουθώ να ακούω ένα ελαφρύ "φύσημα" σε κοντινή απόσταση από τις μονάδες των ηχείων (πηγή σε παύση). Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος από τους φίλους κατόχους (geopolitis, tzo, Χιούστον) να με ενημερώσει αν έχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο κι αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί "φυσιολογικό";

Είχα όλη την καλή διάθεση αλλά δεν παλεύεται.
Τα βλέπω στη σέντρα λίαν συντόμως...

οχι ηταν εντελως αθορυβο (σε επιπεδο νεκρας) οταν το χρησιμοποιουσα...

ολα ενταξει με τα ρευματα, πολυμπριζα κλπ?

περιπτωση ground loop?

Και σε μένα ήσυχα ήταν. Μόνο κατά την αυξομείωση έντασης ακουγόταν τσκ τσκ, που είναι φυσιολογικό για τη σχεδίασή τους.

Παιδιά ευχαριστώ για τις (σε χρόνο dt) απαντήσεις.

Αντίστοιχο πρόβλημα είχα με τον προηγούμενο λαμπάτο. Ο (προπροηγούμενος) Primare ήταν σιωπηλός σαν νεκρός ακόμα και σε φουλ ένταση.
Μιλάμε βέβαια για ένα θόρυβο που πρέπει να κολλήσεις το αυτί ανάμεσα στις μονάδες για τον ακούσεις.

Στο σετάπ και στα ρεύματα -πέρα από τα δυο Belden- δεν έχει αλλάξει κάτι.

Αντίστοιχο πρόβλημα είχα με τον προηγούμενο λαμπάτο. Ο (προπροηγούμενος) Primare ήταν σιωπηλός σαν νεκρός ακόμα και σε φουλ ένταση.
Μιλάμε βέβαια για ένα θόρυβο που πρέπει να κολλήσεις το αυτί ανάμεσα στις μονάδες για τον ακούσεις.

βαλε οτι πιο φτηνοκαλωδιο μπορεις σε ρευμα και interconnect μπας και το προβλημα οφειλεται σε κανενα καλωδιο

Aν πρέπει να κολλήσεις το αυτί στο tweeter για να τον ακούσεις είναι φυσιολογικός θόρυβος μην σε απασχολεί!

Έκλεισα λίγο το λάπτοπ για να έχω απόλυτη ησυχία. Δυστυχώς είναι θόρυβος με τα όλα του. Ανεβάζοντας ένταση ανεβαίνει. Κλείνοντας (stand by) τον προ, μένει μόνο το φύσημα που έλεγα νωρίτερα. Κλείνοντας και τα δυο δεν ακούω τίποτα. Τα μηχανηματα ακούγονται σαν να μην πήγαν ποτέ στο service. Το αστείο επίσης είναι ότι μετακινώντας απλώς τα kabelshoes του sub, έφυγε μια βίδα από τον τελικό, λες και δεν είχε βιθωθεί καν! Εντάξει, μιλάμε για τρελά πράγματα...

Ρίξτε μια ματιά αν θέλετε, μήπως παρατηρήσετε καποιο λάθος δικό μου ή κάτι άλλο που μπορεί να σχετίζεται με το πρόβλημα...

DSC07578A.jpg

Έκλεισα λίγο το λάπτοπ για να έχω απόλυτη ησυχία. Δυστυχώς είναι θόρυβος με τα όλα του. Ανεβάζοντας ένταση ανεβαίνει. Κλείνοντας (stand by) τον προ, μένει μόνο το φύσημα που έλεγα νωρίτερα. Κλείνοντας και τα δυο δεν ακούω τίποτα. Τα μηχανηματα ακούγονται σαν να μην πήγαν ποτέ στο service. Το αστείο επίσης είναι ότι μετακινώντας απλώς τα kabelshoes του sub, έφυγε μια βίδα από τον τελικό, λες και δεν είχε βιθωθεί καν! Εντάξει, μιλάμε για τρελά πράγματα...

Ρίξτε μια ματιά αν θέλετε, μήπως παρατηρήσετε καποιο λάθος δικό μου ή κάτι άλλο που μπορεί να σχετίζεται με το πρόβλημα...

View attachment 54532

βγαλε αυτο το interconnect που εχεις μεταξυ προ και τελικου και βαλε ενα του ενος Ευρω που να μην εχει μεταλλικα βυσματα RCA... Αυτα που εχεις εκει παιζει να ακουμπανε μεταξυ τους τα βυσματα και να δημιουργουν βομβο... Επανελαβε το ιδιο και με το αλλο interconnect....

Και τα δύο κομμάτια είχαν πρόβλημα σύμφωνα με τον προηγούμενο πωλητή; Φαντάζομαι στον τελικό είναι το πρόβλημα. Έχεις άλλον προ ή τελικό να δοκιμάσεις μεμονωμένα τα Aaron;

Συνέδεσα τα ρεύματα τους σε άλλο σημείο του δωματίου. Άλλαξα τα interconnect κι έβαλα του ευρώ.

Υπάρχει ένα μερίδιο θορύβου από την οπτική έξοδο του AppleTV. Άλλαξα και οπτικό καλώδιο αλλά ο θόρυβος παρέμεινε ίδιος.
Αποσύνδεσα το οπτικό (θόρυβος από AppleTV τέλος).
Ύστερα έκλεισα και το dac. Ο βόμβος και το φύσημα από τους Aaron παρέμεινε. Ανεβάζοντας την ένταση, βόμβος και φύσημα, γίνονται όλο και πιο έντονα.
Βάζοντας τον προ σε standby ηρεμεί αρκετά αλλά μένει ένας μικρός θόρυβος από τον τελικό.
Μόλις κλείσω και τον τελικό ηρεμούν βέβαια όλα.
Και μόλις πουλήσω και τους δυο, θα ηρεμήσω μάλλον κι εγώ...

Δυστυχώς tzo δεν έχω άλλα μηχανήματα για να καταλάβω πόσος θόρυβος προέρχεται από τον προ και πόσος από τον τελικό...

Ο πωλητής είχε μιλήσει για πρόβλημα μόνο στον προ. Ο χερ Höhne προ 10μέρου περίπου είχε πει ότι βρήκε πρόβλημα και στον τελικό. Η φράου που μου έστειλε το λογαριασμό προχθές είπε ότι ο τελικός δεν είχε πρόβλημα! Το τσεκάρισμα του βέβαια το πλήρωσα...

Last edited:

Συνέδεσα τα ρεύματα τους σε άλλο σημείο του δωματίου. Άλλαξα τα interconnect κι έβαλα του ευρώ.

Υπάρχει ένα μερίδιο θορύβου από την οπτική έξοδο του AppleTV. Άλλαξα και οπτικό καλώδιο αλλά ο θόρυβος παρέμεινε ίδιος.
Αποσύνδεσα το οπτικό (θόρυβος από AppleTV τέλος).
Ύστερα έκλεισα και το dac. Ο βόμβος και το φύσημα από τους Aaron παρέμεινε. Ανεβάζοντας την ένταση, βόμβος και φύσημα, γίνονται όλο και έντονα. Βάζοντας τον προ σε standby ηρεμεί αρκετά αλλά μένει ένας μικρός θόρυβος από τον τελικό.
Μόλις κλείσω και τον τελικό ηρεμούν βέβαια όλα.
Και μόλις πουλήσω και τους δυο, θα ηρεμήσω μάλλον κι εγώ...

Δυστυχώς tzo δεν έχω άλλα μηχανήματα για να καταλάβω πόσος θόρυβος προέρχεται από τον προ και πόσος από τον τελικό...

να τους στειλεις πισω να στους φτιαξουνε χωρις εξτρα επιβαρυνση. Ειναι ανεπιτρεπτο να εχει προβλημα το μηχανημα μετα απο service... Βασικα δε το εχω ξανακουσει ποτε....

Επιστροφή στον χερ Höhne και αίτηση αντικατάστασης!

Αντικατέστησαν/επιδιόρθωσαν κάτι; Δεν έγραφε αναλυτικά τι έγινε στο σέρβις;

καλη ιδεα. Ζητα να σου δωσουν καινουργιους...

Ελεγα χθες ότι δεν θέλω να εκθέσω πρόσωπα και πράγματα αλλά τώρα πως στην ευχή θα γίνει να συννενοηθούμε μεταξύ μας;

Αρχική Δημοσίευση από _tzo_

Rechnung.jpg

Ζητα να σου δωσουν καινουργιους...

Ναι, σιγά μη σκίσουν κανένα καλσόν!
Άσε που δεν είμαι και "εγγεγραμμένος πελάτης"! Μου το είπαν ήδη. Και να μην το έλεγαν βέβαια εγώ σαν "γραμμένος" σκέτο ένοιωθα (και νοιώθω) έτσι κι αλλιώς...