Πρόβλημα σε AARON

Πλάκα θα έχει το όλο πρόβλημα να προέρχετε από τον συντονισμό του μετασχηματιστή με το κουτί. Μήπως με μισή στροφή σφίξιμο η βίδα του μετασχηματιστή να λυθεί το πρόβλημα ή μήπως είμαι πολύ αισιόδοξος?(ή άσχετος??)

Πάντως έχω αγωνία να μάθω τι θα γίνει. Αυτά τα προβλήματα είναι πολύ εκνευριστικά και πολλές είναι από τόσο ασήμαντη αιτία που τα κάνει ακόμα πιο εκνευριστικά...:D

Δεν πιστεύω το πρόβλημα να είναι το ζρζρζρ του συντονισμού του μετασχηματιστή με το κουτί. Δε θα έβγαζε φύσημα στα ηχεία αν ήταν μόνο αυτό.

Αλλά μια που το ανέφερες, τι μπορούμε να κάνουμε για να το εξαλείψουμε, πέρα από καλύτερο βίδωμα στο σασί της συσκευής; Έχω έναν τέτοιο συντονισμό στους τελικούς Klipsch για τα sub, αλλά ακόμη δεν έχω ασχοληθεί.

Εξ αρχής δεν τον εμπιστεύθηκα τον τελικό, παρά την εμμονή του προηγούμενου κατόχου ότι είναι άριστος και πως μόνο ο προενισχυτής είχε πρόβλημα.
Αποφάσισα να τον στείλω πακέτο, γνωρίζοντας πως έχει-δεν έχει κάτι, θα πληρώσω έξτρα χρήματα (για τον έλεγχο και μόνο).
Τελικά και πλήρωσα, και έλεγχος -καθώς όλα δείχνουν- δεν έγινε...

Πλάκα θα έχει το όλο πρόβλημα να προέρχετε από τον συντονισμό του μετασχηματιστή με το κουτί. Μήπως με μισή στροφή σφίξιμο η βίδα του μετασχηματιστή να λυθεί το πρόβλημα ή μήπως είμαι πολύ αισιόδοξος?(ή άσχετος??)

Πάντως έχω αγωνία να μάθω τι θα γίνει. Αυτά τα προβλήματα είναι πολύ εκνευριστικά και πολλές είναι από τόσο ασήμαντη αιτία που τα κάνει ακόμα πιο εκνευριστικά...:D

Νομίζω ότι είσαι αισιόδοξος γιατρέ μου. Το "ωχ" του αντιπροσώπου δεν ακούστηκε πολύ ευοίωνο. Μακάρι βέβαια να είναι τελικά κάτι αστείο, και γρήγορα επιδιορθώσιμο.

Ο εκνευρισμός μου πάντως δεν αφορούσε τόσο τα ίδια τα μηχανήματα, όσο ανθρώπους και συμπεριφορές...
Πλήρωσα, δεν φτιάχτηκαν, και με κορόιδευαν κι από πάνω.

Αγωνία για τις εξελίξεις μην έχεις. Εδώ είμαστε.

Δεν πιστεύω το πρόβλημα να είναι το ζρζρζρ του συντονισμού του μετασχηματιστή με το κουτί. Δε θα έβγαζε φύσημα στα ηχεία αν ήταν μόνο αυτό.

Αλλά μια που το ανέφερες, τι μπορούμε να κάνουμε για να το εξαλείψουμε, πέρα από καλύτερο βίδωμα στο σασί της συσκευής; Έχω έναν τέτοιο συντονισμό στους τελικούς Klipsch για τα sub, αλλά ακόμη δεν έχω ασχοληθεί.

Μακάρι να μπορούσα να μην ασχολούμαι... (πιο) ευτυχής θα ήμουν.
Δυστυχώς (για τα μηχανήματα), επειδή μεγάλο μέρος των ακροάσεων γίνονται νύχτα και σε χαμηλές εντάσεις, αργά ή γρήγορα τα ακούω.
Το προηγούμενο dac το πούλησα σχεδόν καινούργιο και ο κάτοχος μόνο που δεν μου φίλησε το χέρι. Είτε βρήκε τρόπο και το διόρθωσε, είτε δεν το άκουγε.
Εμένα πάλι αυτό το ελαφρύ μπζζζζζζ με νευρίαζε.
Και το ψυγειο, και το λάπτοπ, και η φωτογραφική κάνουν μπζζζζζ, αλλά η δουλειά τους δεν είναι να παίζουν μουσική...

Έχω κάτι φθηνά αντικραδασμικά sorbothane. Σε πιο ακριβές επιλογές, φαντάζομαι πως θα υπάρχουν και καλύτερες λύσεις.
Κόβουν κάτι κι αυτά, αλλά το καλύτερο για μένα είναι να μη σου χρειάζονται.

σσ. Λόγω παραδοχής του αντιπροσώπου για την ύπαρξη προβλήματος, η αγγελία θα αποσυρθεί (προσωρινά έστω).

Ζητώ συγνώμη από τους χιλιάδες ενδιαφερόμενους.

Αν το δεις αντικειμενικα το πραγμα ειναι δυσκολο να εφυγε το μηχανημα απο το εργοστασιο χωρις να εχουν διορθωθει τα προβληματα που ειχε (δε μιλαω για τη συγκεκριμενη εταιρια αλλα για οποιαδηποτε εταιρια σε χρεωνει για service)....

Αυτο ομως που δεν θεωρω καθολου απιθανο ειναι να εφαγε καμια γερη κατραπακια κατα τη μεταφορα οταν στα στειλανε πισω και να εγινε καμια ζημια εξου και το ωχ του αντιπροσωπου... Ευχομαι να μαθουμε γρηγορα.... Πραγματικα μας εχει φαει ολους η περιεργεια... Καλο ειναι παντως που το παλευεις και δεν τα ξεπουλας. Μπορει στο τελος να βγει κατι καλο απο ολη αυτη την ιστορια...

Γύρισαν πίσω με μέρος του προβλήματας για το οποίο έφυγαν. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως ήταν εκείνος ο θόρυβος. 2-3 μέρες τα είχα τα μηχανήματα πριν τα στείλω για service, και προτίμησα να ασχοληθώ με τον ήχο παρά με το πρόβλημα το οποίο (υποτίθεται ότι) θα επισκευαζόταν. Να σημειώσω πως και τον προ service θόρυβο, μόνο με αυτί στις μονάδες μπορούσε κανείς να τον διακρίνει. Πσρόλα αυτά δεν ακούστηκε (ούτε και γράφτηκε) καμιά εξυπνάδα τότε...

Παραμένει επίσης ένα "μυστήριο" στην ιστορία (για μένα τουλάχιστον): Δυο εβδομάδες μετά την παράδοση των μηχανημάτων στην εταιρεία, μίλησα με τον χερ Höhne (με τον οποίο να σημειώσω ότι δεν υπήρχαν προβλήματα επικοινωνίας), και ανέφερε ότι βρέθηκε πρόβλημα και στον τελικό. Αυτό, λίγο πριν επιστρέψουν τα μηχανήματα, διαψεύστηκε από τη φράου (όπως και η αρχική εκτίμηση του κόστους). Τελικά είχε ή δεν είχε;

Δεν το αποκλείω πάντως κι αυτό που λες (να χτυπήθηκαν κατα τη μεταφορά) και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να πιστεψω κάτι τέτοιο, παρά ότι στέλνουν τα μηχανήματα στους κατόχους χαλασμένα και αβίδωτα (εκτός κι αν χωρίζουν τους κατόχους σε "κατηγορίες").
Τέτοια πράγματα πάντως, έχω όλη την καλή διάθεση να δικαιολογήσω... Τα άλλα όμως όχι...

Κατεβάζω την αγγελία διότι υπήρξε (επιτέλους) η παραδοχή από επίσημα χείλη ότι πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα. Όσο μου έλεγαν ότι είμαι τρελός, η ευθύνη προς τον οποιοδήποτε κάτοχο βάρυνε αυτούς, όχι εμένα.

Θα το παλέψω λοιπόν αν επισκευαστούν, κι αν καταφέρω να ξεχάσω γρήγορα πρόσωπα και πράγματα...
Για χάρη του Cineast, αλλά και για τη δική σου υπομονή, βοήθεια και προσπάθεια να "σμουδάρεις" τις γωνίες προβλημάτων και συμπεριφορών.

Απλως κρινοντας απο τα μηχανηματα τους που εχω και ειχα κατα καιρους και επειδη εχω μιλησει με τον Hoehne στο τηλ δεν μου εχουν δωσει την εντυπωση οτι οι ανθρωποι ειναι λωποδυτες... Γιατι εαν οντως σε χρεωσανε για ανυπαρκτο service τοτε ειναι πολυ λωποδυτες....

Λάθη γίνονται Γιώργο, άνθρωποι είμαστε.
Το θέμα είναι οι συμπεριφορές και η ταλαιπωρία.

Δοκιμή με άλλα ηχεία στο χώρο μου...
Μία από τα ίδια (ίσως και λίγο χειρότερα λόγω διαφάνειας του τουίτερ).

Εν αναμονή κλήσης από τον αντιπρόσωπο για παραλαβή και έλεγχο των μηχανημάτων...

Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε AARON

Εν αναμονή κλήσης από τον αντιπρόσωπο για παραλαβή και έλεγχο των μηχανημάτων...

Τι ταλαιπωρια ειναι αυτη ρε γμτ.

Θα μπορεις να εισαι μαζι ετσι ωστε να δειξεις ο ιδιος στον αντιπροσωπο το προβλημα; Να το ακουσει και αυτος με τα αυτια του.

Ναι Στέλιο, θα του τα πάω ο ίδιος.

Ελπίζω κάποια στιγμή να επισκευασθούν σωστά και να λήξει το θέμα (και η ταλαιπωρία).

λοιπον,περιπου το ιδιο ''προβλημα'' αντιμετωπιζω και γω με αλλον ενισχυτη.
Τον πηρα παραμασχαλα και πηγα σε σπιτι φιλου που εχει τον ιδιο.
Το αποτελεσμα?χαθηκε το φυσημα,αλλα παρεμεινε ενας πιο ελαφρυς βομβος.
Βημα 2ο,ξανα παραμασχαλα και στον αντιπροσωπο.
Αποτελεσμα?κανενας θορυβος!!!
Τελικο αποτελεσμα?τον εχω σπιτι και χαιρομαι μουσικη χωρις να σκαω!
μαλλον κατι φταιει στην ηλεκτρικη εγκατασταση του σπιτιου.

λοιπον,περιπου το ιδιο ''προβλημα'' αντιμετωπιζω και γω με αλλον ενισχυτη.
Τον πηρα παραμασχαλα και πηγα σε σπιτι φιλου που εχει τον ιδιο.
Το αποτελεσμα?χαθηκε το φυσημα,αλλα παρεμεινε ενας πιο ελαφρυς βομβος.
Βημα 2ο,ξανα παραμασχαλα και στον αντιπροσωπο.
Αποτελεσμα?κανενας θορυβος!!!
Τελικο αποτελεσμα?τον εχω σπιτι και χαιρομαι μουσικη χωρις να σκαω!
μαλλον κατι φταιει στην ηλεκτρικη εγκατασταση του σπιτιου.

Το έχω κατά νου φίλε κι αυτό το ενδεχόμενο αλλά δεν του δίνω πολλές πιθανότητες... Στο ίδιο σπίτι φιλοξενήθηκαν άλλοι δυο ενισχυτές χωρίς τέτοια συμπτώματα. Ο ένας ήταν "άκρα του τάφου σιωπή". Ο άλλος έκανε ένα ελαφρύ φύσημα το οποίο ήταν και σταθερό σε όλες τις εντάσεις, και πιο "καθαρό" σαν ήχος. Το φύσημα σ' αυτά εδώ είναι "βρωμιά". Ο δε βόμβος τόσο στα ηχεία, όσο και στο ίδιο το μηχάνημα, απαράδεκτος (κατα την προσωπική μου πάντα κρίση).
Άν και πολύ θα το ήθελα, είναι αδύνατο να χαρώ 100% τη μουσική μ' όλη αυτή την ταλαιπωρία.
Μέχρι στιγμής έχουν πάει να με βγάλουν τρελό. Αν το επόμενο που ακούσω είναι ότι όλα αυτά τα "θεματάκια" είναι φυσιολογικά, τα μηχανήματα θα φάνε σουτ. Κι ας βγω και ... και δαρμένος από την ιστορία, μια που η μεταπωλητική τους αξία είναι μάλλον "χώμα"...

αν σου πω οτι και αυτο που λες με αλλους ενισχυτες μου εχει συμβει,τι θα μου πεις?
εχω εναν γιαμαχα ο οποιος εχει μονο σταθερο φυσημα αλλα οχι βομβο και εναν τριπαθο που εχει και φυσημα και βομβο,καθως επισης εχουν περασει ενισχυτες που δεν εκαναν τιποτα απο τα δυο!!!