Πρόβλημα σε AARON

Έκανα πιο λεπτομερή ακρόαση του...φυσήματος. Έχω την εντύπωση πως ο ίδιος βόμβος που ακούω στα μιντ, περνάει και στο τουίτερ.
Παράλληλα υπάρχει κι αυτό το "σσσσ" το οποίο, μόνο του, κι ο ίδιος μάλλον θα το θεωρούσα οκ.

Ο βόμβος είναι το θέμα.

Κι επειδή μοιάζει να σχετίζεται αρκετά με το βουητό του τελικού, οι δικές μου υποψίες βρίσκονται εκεί που εξαρχής ήταν: στον τελικό.

Μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο. Από την άλλη εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη) θα επικοινωνήσει... λέει...

Αντιγράφω από το περιοδικό High Fidelity τεύχος 15 Μάρτιος 2008 σελίδα 70 (από τη δοκιμή των Aaron cineast no 22 και no 3 Millennium)

" Μειονεκτήματα : Ο προενιχυτής θέλει προσοχή στο ματσάρισμά του, αν πρόκειται να μην χρησιμοποιήσετε τον τελικό της Aaron. Θόρυβος κατά τη ρύθμιση της στάθμης (αισθητός κυρίως όταν δεν υπάρχει μουσικό σήμα)"

Ανδρέα αυτό που λες είναι ένα κλικ που ακούγεται (Αντίστοιχο του gryphon σου ας πούμε) και μόνο όταν το δυναμώνεις πάρα πολύ (-10db). Προσωπικά με τα ηχεία που τον έχω δοκιμάσει δεν έχω πάει ποτέ παραπάνω από -16ddb!

Το ανέφερε νομίζω και ο Tzo πιο πριν. Αλλά αυτός ο ήχος είναι φυσιολογικός! ;)

και αυτό γιατί το αναφερουν σαν μειονέκτημα ?? Είναι λόγω της κατασκευής του ρυθμιστικού έντασης (τουλάχιστον στον Gryphon και στον Aesthetix που είχα παλιά)

ναι αλλά το ρυθμιστικό του gryphon και του aesthetix αποτελεί ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά τους.....

Τώρα για να σου απαντήσω σοβαρά πρέπει να ξέρω πως υλοποιείται το ένα και πως άλλο, άρα ότι λέμε θεωρητικό είναι...

P.S. Ο geopolitis είναι στο Λονδίνο και διαβάζει avclub...:flipout:

Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε AARON

Αντιγράφω από το περιοδικό High Fidelity τεύχος 15 Μάρτιος 2008 σελίδα 70 (από τη δοκιμή των Aaron cineast no 22 και no 3 Millennium)

" Μειονεκτήματα : Ο προενιχυτής θέλει προσοχή στο ματσάρισμά του, αν πρόκειται να μην χρησιμοποιήσετε τον τελικό της Aaron. Θόρυβος κατά τη ρύθμιση της στάθμης (αισθητός κυρίως όταν δεν υπάρχει μουσικό σήμα)"

Αν αναφέρεσαι σ' αυτό που νομίζω, είναι κάτι διαφορετικό από το πρόβλημα με το βόμβο. Ανεβάζοντας τη στάθμη στον προενισχυτή, από θέση σε θέση κάνει ένα "τσικ". Δεν το θεωρώ όμως επιλήψιμο. Πέρα απ' το ότι όντως δεν ακούγεται όταν υπάρχει μουσικό σήμα, συνήθως αφήνω την ένταση κάπου στο -30κάτι και ρυθμίζω από την πηγή.

Ο προενισχυτής πάντως είναι ματσαρισμένος με τον τελικό της ίδιας εταιρίας, οπότε ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω ακριβώς το πόιντ του περιοδικού.

Πάντως δεν δικαιολογείται κανένας θόρυβος από τον προενισχυτη η τον τελικό. Εάν δεν είναι θέμα γειωσης ο τελικός χρειάζεται ξανά επισκευή τα πράγματα είναι απλά και σε αυτό θα πρέπει να επιμείνει ο φίλος μας.

Το τσικ είναι εντελώς φυσιολογικό και καθόλου ενοχλητικό

Το συμπερασμα που εβγαλα εγω ειναι οτι προκειται για μια οικοτεχνεια χωρις καμμια υποστηριξη στους πελατες. Οσοι αγορασατε πουληστε τα οσο ειναι καιρος.

Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε AARON

Το συμπερασμα που εβγαλα εγω ειναι οτι προκειται για μια οικοτεχνεια χωρις καμμια υποστηριξη στους πελατες. Οσοι αγορασατε πουληστε τα οσο ειναι καιρος.

Θα μπορέσω να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα γι' αυτό όταν δω και μιλήσω με τον αντιπρόσωπο. Από την ίδια την εταιρία σαφώς και δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής, και αν και (ίσως) μεμονωμένη περίπτωση, νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μπορούν να μου δώσουν ένα δίκιο γι' αυτό.

Από κει και ύστερα, αν δεν είμαστε απόλυτα βέβαιοι για κάτι, είναι καλύτερα νομίζω να μη δίνουμε συμβουλές στους άλλους χρήστες...

πρώτος ο Houston! Πουλά να σωθεις....

σε έχει πάρει χαμπάρι η Ηρώ ή ποστάρεις κρυφά ????

Καλά δεν την έχεις πάει πουθενά ωραία να φάτε ???

αφεντικό, επειδή είσαι γουρλής, όταν τελειώσεις με τα δικά σου πες μου να σου δώσω και τα δικά μου να ξεπουλήσεις.....:jester: