Πρόβλημα σε AARON

Τα γνωστά Σίφη, δυστυχώς (καμία επικοινωνία από τον αντιπρόσωπο).

Κάποια στιγμή θα τηλεφωνήσω (πάλι) ο ίδιος.
Από Παρασκευή μάλλον, διότι τρέχω ξανά σε νοσοκομεία για προσωπικό service (αυτά τουλάχιστον δουλεύουν σωστά εδώ...)

βάλε τα μεγάλα μέσα geopoliti να σωθεί ο άνθρωπος..... :worshippy:

τι να κανω ρε φιλε μια φορα του μιλησα του παλαβιαρη του Hohne...

η πλακα ειναι οτι μολις ειδα οτι ενας απο τους μεγαλυτερους εισαγωγεις της Αμερικης πηρε την αντιπροσωπια και εχει μονο τα Aaron στο site του... Ο ιδιοκτητης της συγκεκριμενης εταιριας για αρχη λεει στους κατατοπους αντιπροσωπους του "παρε τα Aaron και αν διαπιστωσω οτι το αξιζεις θα σου δωσω τη δυνατοτητα να ακουσεις και να διανειμεις και τα Sovereign".

Τι να πω ο ανθρωπος ειναι απλα θεος... Τελος παντως δε τον κηνυγαω για να κανουμε παρεα, τα μηχανηματα του μου αρεσουν...

Last edited:
Παντως περα απο την πλακα πρεπει να φτιαχτουν τα μηχανακια τοσο γιατι ειναι υποχρεωση της εταιριας να εξασφαλισει τη σωστη λειτουργια τους απο τη στιγμη που εχουν περασει απο service οσο και γιατι ηταν φοβερη ευκαιρια σε αυτα τα λεφτα που εχουν στοιχισει εως τωρα.

Εγω δε θα σταματαγα μεχρι να τα κανω να δουλεψουν οπως πρεπει ακομα και αν επρεπε να κυνηγησω τον Γερμανο, τον Ελληνα η οποιο αλλο αντιπροσωπο μπορει να μεσολαβησει για να ληξει το θεμα...

Παντως θα πρεπει να παιζουν πολυ καλα με τα Egglestone.....

Παίζουν καλά Γιώργο, καμία αμφισβήτηση.

Ο αντιπρόσωπος ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.
Θα του τηλεφωνήσω πάλι αυριο και αν με "γράψει" και τρίτη φορά, θα τον γράψω με τη σειρά μου (κι αυτόν και το συνάφι του) στο hifi-forum.de

Έλεγα να μην τους βγάλω σέντρα στα γερμανικά φόρουμ, αλλά η υπομονή μου άρχισε πλέον να εξαντλείται.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε AARON

Παίζουν καλά Γιώργο, καμία αμφισβήτηση.

Ο αντιπρόσωπος ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.
Θα του τηλεφωνήσω πάλι αυριο και αν με "γράψει" και τρίτη φορά, θα τον γράψω με τη σειρά μου (κι αυτόν και το συνάφι του) στο hifi-forum.de

Έλεγα να μην τους βγάλω σέντρα στα γερμανικά φόρουμ, αλλά η υπομονή μου άρχισε πλέον να εξαντλείται.

γιατι δε τα παιρνεις τα μηχανηματα να του τα πας μονος σου? απλα εξασφαλισε οτι θα ειναι εκει στο μαγαζι του...

οχι, που λέτε δηλαδή για τους Ελληνες αντιπροσώπους, είδατε και ο Γερμανός service !!!!

Τουλάχιστον ο Μάνος είναι κοντά και μπορεί να τρέξει
αλλά σκέψου να το έχεις αγοράσει και μέσω internet δηλαδή!

Αν μη τι άλλο αγοράζοντας από εδώ μπορείς,αν χρειαστεί, να τραβήξεις
και μερικά μπινελίκια κατ´ιδίαν, σε όποιον σου κάνει στραβή!

Last edited:
Από τη στιγμή που και ο πωλητής το είχε αναφέρει το πρόβλημα, η αγορά του σετ ήταν από την αρχή παρακινδυνευμένη και βιαστική.

Μπορεί να λέμε ότι έχουν καλό ήχο τα Aaron, αλλά δεν πιάσαμε και τον παππά από τα γένια όσοι αγοράσαμε. Με τα Heresy σε μένα παίξανε καλά, αλλά με τα 40άρια ATC όχι. Πολύ πολύ καλύτερα τα οδήγησε το σετ της Clearaudio με τα 50rms τάξης Α.

Οπότε προκύπτει η απορία γιατί δεν επιλέχτηκαν κάποια Audia Flight από τον ίδιο αντιπρόσωπο. Πιστεύω θα οδηγούσαν καλύτερα τα Eggleston.

Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη tzo (Audia) αλλά με έφαγε ο...παππάς, κι έμεινα με τα γένια.
Με τα Eggleston παίζουν καλά... Θα επιθυμούσα όμως να συγκρίνω και με άλλα μηχανήματα.

Καπιτάν μου δεν είναι τόσο εύκολο, δυστυχώς. Η απόσταση είναι όσο Αθήνα-Κόρινθος και η παράδοση απαιτεί τρίαθλο. 3χλμ ποδηλασία, ένα τρένο μέχρι Αμβούργο, κι άλλο ένα μέχρι τον αντιπρόσωπο. Θα πήγαινα ευχαρίστως πάντως (αν και χειρουργημένος). Το θέμα είναι πότε θα μου κάνουν την τιμή να με δεχθούν.
Η ιδέα του Γιώργου είναι καλή αλλά έτσι ρισκάρω να μείνω καιρό πάλι χωρίς μηχάνημα (υποτίθεται ότι ο αντιπρόσωπος θα επικοινωνούσε μαζί μου όταν θα του επέστρεφαν αυτό που δίνει για περιπτώσεις επισκευών).

Τεσπα... Έμπλεξα...

Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε AARON

Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη tzo (Audia) αλλά με έφαγε ο...παππάς, κι έμεινα με τα γένια.
Με τα Eggleston παίζουν καλά... Θα επιθυμούσα όμως να συγκρίνω και με άλλα μηχανήματα.

Καπιτάν μου δεν είναι τόσο εύκολο, δυστυχώς. Η απόσταση είναι όσο Αθήνα-Κόρινθος και η παράδοση απαιτεί τρίαθλο. 3χλμ ποδηλασία, ένα τρένο μέχρι Αμβούργο, κι άλλο ένα μέχρι τον αντιπρόσωπο. Θα πήγαινα ευχαρίστως πάντως (αν και χειρουργημένος). Το θέμα είναι πότε θα μου κάνουν την τιμή να με δεχθούν.
Η ιδέα του Γιώργου είναι καλή αλλά έτσι ρισκάρω να μείνω καιρό πάλι χωρίς μηχάνημα (υποτίθεται ότι ο αντιπρόσωπος θα επικοινωνούσε μαζί μου όταν θα του επέστρεφαν αυτό που δίνει για περιπτώσεις επισκευών).

Τεσπα... Έμπλεξα...

Μανο,

δε πειραζει να μεινεις λιγες μερες χωρις μηχανηματα καλο ειναι να τελειωνεις με αυτη την ιστορια γιατι εχει γινει λιγο ψυχοφθορα απο οτι καταλαβαινω...

Και ο αντιπροσωπος αυτος μπορει να το παραλαβει το μηχανημα αυτο σε ενα μηνα τι θα κανεις θα κατσεις να περιμενεις? Καλυτερα να πας εκει για να σου λυθει και η απορια εαν τελικα φταιει ο προ η ο τελικος η κατι αλλο...

Last edited:
Θα τον πάρω τηλ το απόγευμα μήπως και δεχθεί να τα πάω αύριο για "να τους ρίξει μια ματιά" (και καλά...)

Θάλεγα να τα ξεφορτωθείς.Πούλα τα.

Οταν ο κατασκευαστής κι αντιπρόσωποι εκεί εις την ξένην,έχουν τέτοια συμπεριφορά,όσες λιγότερες σχέσεις μαζί τους στο μέλλον,τόσο το καλύτερο.

Μ' αυτά και μ' αυτά έχω αναπτύξει μια σχέση αγάπης και "μίσους" με τα συγκεκριμένα μηχανήματα.
Μ' αρέσει ιδιαίτερα ο ήχος τους και καθόλου μα καθόλου όσοι εμπλέκονται μαζί τους (στη Γερμανία εννοώ... μην παρεξηγηθώ).
Ειλικρινά δεν ξέρω τί θα κάνω τελικά. Το πρώτο μέλημα (και ακατόρθωτο μέχρι στιγμής) είναι να επισκευαστούν.
Από εκεί και ύστερα είμαι στο 50-50 να τα δώσω (αν τα καταφέρω) ή να τα κρατήσω.
Άν κάποιος πάντως μου προσέφερε αυτή τη στιγμή όσα μου έχουν κοστίσει, θα τα έδινα.

(Ξεχάστηκα το απόγευμα γράφοντας σε άλλο νήμα, και τηλεφώνησα πέντε λεπτά μετά τις επτά. Εννοείται πως δεν βρήκα κανέναν.
Αύριο το πρωί η επόμενη προσπάθεια...)