Ρε ο geopolitis δεν αντέχει χωρίς εμάς! Μπορεί να είναι τσιράκι αλλά είναι καλό παιδί!![]()
βάλε τα μεγάλα μέσα geopoliti να σωθεί ο άνθρωπος..... :worshippy:
Παίζουν καλά Γιώργο, καμία αμφισβήτηση.
Ο αντιπρόσωπος ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.
Θα του τηλεφωνήσω πάλι αυριο και αν με "γράψει" και τρίτη φορά, θα τον γράψω με τη σειρά μου (κι αυτόν και το συνάφι του) στο hifi-forum.de
Έλεγα να μην τους βγάλω σέντρα στα γερμανικά φόρουμ, αλλά η υπομονή μου άρχισε πλέον να εξαντλείται.
οχι, που λέτε δηλαδή για τους Ελληνες αντιπροσώπους, είδατε και ο Γερμανός service !!!!
Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη tzo (Audia) αλλά με έφαγε ο...παππάς, κι έμεινα με τα γένια.
Με τα Eggleston παίζουν καλά... Θα επιθυμούσα όμως να συγκρίνω και με άλλα μηχανήματα.
Καπιτάν μου δεν είναι τόσο εύκολο, δυστυχώς. Η απόσταση είναι όσο Αθήνα-Κόρινθος και η παράδοση απαιτεί τρίαθλο. 3χλμ ποδηλασία, ένα τρένο μέχρι Αμβούργο, κι άλλο ένα μέχρι τον αντιπρόσωπο. Θα πήγαινα ευχαρίστως πάντως (αν και χειρουργημένος). Το θέμα είναι πότε θα μου κάνουν την τιμή να με δεχθούν.
Η ιδέα του Γιώργου είναι καλή αλλά έτσι ρισκάρω να μείνω καιρό πάλι χωρίς μηχάνημα (υποτίθεται ότι ο αντιπρόσωπος θα επικοινωνούσε μαζί μου όταν θα του επέστρεφαν αυτό που δίνει για περιπτώσεις επισκευών).
Τεσπα... Έμπλεξα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.