Πρόβλημα σε AARON

Με την έπαρση που κουβαλάει, σαν να της πετάνε λουλούδια θα νoιώσει μ' αυτό το email... :star:

Μιλάμε για περιπτωσάρες Διονύση, όχι αστεία...

Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε AARON

Καλησπέρα. Δυστυχώς από ότι φαίνεται έπεσες και συ θύμα της φήμης που έχουν, άδικα, οι Γερμανοί για αξιοπιστία και σεβασμό στον πελάτη. Έχοντας εργαστεί για τρία χρόνια σε ένα σοβαρό χαΪεντομάγαζο στη Γερμανία και έχοντας κάποια εμπειρία με επισκευές, εγγυήσεις και τα τοιαύτα θα σε συμβούλευα να κάνεις δύο πράγματα:
1) όπως λέει και ο exp4nder, πήγαινέ το σε έναν καλό ηλεκτρολόγο στην περιοχή σου. Αν δεν μπορείς να βρεις έναν της εμπιστοσύνης σου εκεί κοντά, πες μου να έρθω σε επαφή με το παλιό αφεντικό μου, να μου πει το όνομα του εργαστηρίου που στέλνει αυτός συσκευές εκτός εγγύησης για επισκευή. Θα χρειαστεί να πληρώσεις έξοδα αποστολής, είναι όμως πολύ καλή και αξιόπιστη εταιρεία. Ρώτα και στα γερμανικά φόρουμ, όλο και κάποιος θα ξέρει έναν καλό ηλεκτροτεχνικό κοντά σου. Δεν ξέρω βέβαια τι μπορούν να κάνουν αν πρόκειται για κατασκευαστικό σφάλμα, η περίπτωση του Γερμανού στο ebay με βάζει σε σκέψεις.
2) Κάνε τους ρόμπα στα γερμανικά φόρουμ, η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, και να πληρώσεις 600 teuros χωρίς να διορθωθεί το πρόβλημα, das geht auf keine Kuhhaut.

Ευχαριστώ πολύ Κώστα.

Έχω κάτι υπ' όψην μου εδώ αλλά αν δεν βρω άκρη, θα επικοινωνήσω μαζί σου με pm.
Τα μεταφορικά δεν με ενοχλούν. Εδώ πλήρωσα ένα σωρό λεφτά για μισή δουλειά.

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε AARON

Με ενδιαφέρει ο gainclone ("παπούτσι από τον τόπο σου" που λέν'!)

Για πε...

Oχι,..δε σε ενδαιφερει ο gainclone...σε πειραζω κ συ τσιμπας...χε χε χε...κατασκευη των 60-70ε ειναι ωρε...:Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε AARON

Oχι,..δε σε ενδαιφερει ο gainclone...σε πειραζω κ συ τσιμπας...χε χε χε...κατασκευη των 60-70ε ειναι ωρε...:Banane0:

Ναι, είδα και τις κατασκευές των 5000 ευρώ και στάνιαρα...

Μια χαρά μηχανάκι είναι.. Στείλ 'το! :Banane0:

Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε AARON

Εσύ Τζο τα είχες στου εξαποδώ τα κατάστιχα πριν από μένα!
Και το νήμα αυτό, με το πρόβλημα του δικού σου millenium ουσιαστικά ξεκινάει...

Όχι και "σακκί" βρε Διονύση το μηχάνημα του Σίφη!
Φαντάζεσαι να μου στείλει κανά μπρίκι, τί έχει να γίνει εδώ μέσα; :flipout:

Από εκεί και ύστερα, μαζί σου. Την πάτησα μία... Τέλος.

Αχ ρε φιλε..και στο λεγα..μη παρεις κατι που δε το ξερεις..τελοσπαντων..ας ειναι ενα καλο μαθημα για το μελλον..
Δε μου λες?..τελικο θες εσυ ε?...χμμ..ασε με να το σκεφτω λιγακι..

High End ist nicht nur Klang. "
Besonderen Dank an :captain: für die ατάκα...

To copyright της ατάκας είναι δικό μου!

Αλλά μπορώ να πω στα γερμανικά ακούγεται καλύτερα.

Τα έχωσες κανονικά στο e-mail. Έχω απορία τι θα απαντήσουν.

για μη Γερμανομαθείς τι λέει περίπου στο email?

Ότι ο αντιπρόσωπος τον αντιμετώπισε με την ίδια απάθεια όπως και εκείνοι. Και ότι θα απευθυνθεί σε τεχνικούς για την επίλυση του προβλήματος και αν τελικά δεν επισκευάζονται, θα απευθυνθεί στο ΙΝΚΑ Γερμανίας με ταυτόχρονες αναφορές σε γερμανικά φόρουμ. Και ότι στο μεγαλύτερο ελληνικό φόρουμ, το θέμα έχει ήδη γνωστοποιηθεί.

Και μετά από το λινκ με παρόμοιο πρόβλημα άλλου χρήστη, η ατάκα: "Το Hi-End δεν είναι μόνο ήχος"!

Τίποτα ακόμα αδέρφια. Μούγγα στη στρούγγα...
Άν υπάρξει κάτι νεότερο (και δεν μ' έχουν απελάσει εν τω μεταξύ λόγω ανοιχτής υποστήριξης στους Σέρβους) θα σας ενημερώσω...

Σίφη, τσίμπησες κι εσύ φίλε; :D
Κράτα βρε το μηχανάκι σου να το ευχαριστηθείς!

Τζο, η τελευταία ατάκα ήταν όντως δική σου. Η πρώτη πρώτη ήταν του :captain:

Σίφη, τσίμπησες κι εσύ φίλε; :D
Κράτα βρε το μηχανάκι σου να το ευχαριστηθείς!
Αμα ειχα εναν ΜΣ 2χ22V εως 2χ25v 200-300va θα σου φτιαχνα εναν tda7294 τακα τακα κι θα στον εστελνα τσαμπε ρε. Αλλα δε εχω κατι διαθεσιμο...
Τουλαχιστον να χεις κατι να ακους μεχρι να ξεμπερδεψεις...

Να αρωτησω κατι;; Γιατι δε κανεις κ μια ερωτηση στον Ελληνα αντιπροσωπο να δεις τι θα σου πει;; Ποιος αντιπροσωπευει την Aaron στην Ελλαδα;

Να αρωτησω κατι;; Γιατι δε κανεις κ μια ερωτηση στον Ελληνα αντιπροσωπο να δεις τι θα σου πει;; Ποιος αντιπροσωπευει την Aaron στην Ελλαδα;

AARON-SOVEREIGN SIRIUS GROUP, XAΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 144, Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ, 210.6252.205

Καλή τύχη φίλε wahrheit242. Έχω πλέον σχηματίσει την καλύτερη δυνατή ιδέα για σένα και την χειρότερη για τη frau Blucher και το customer service τους.

http://www.youtube.com/watch?v=GHb7DJDCptA

ρε συ τιποτα ακομα?..ρε δε τα παιρνεις παραμασχαλα να τα πας αυτοπροσωπως????