Πρόβλημα σε DreamBox 500 clone

Αν εχει πάντως κάποιος μια ιδεα για το πως θα κάνω το δικτυο που αναφερω παραπάνω ας την πει...

Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε DreamBox 500 clone

τον συνδεεις κατευθειαν με το laptop αλλα νομιζω θελεις crossover καλωδιο ethernet
Η λύση προτάθηκε αρκετά μηνύματα πριν.
Συνδέεις δέκτη - laptop με cross καλώδιο και προσαρμόζεις (στο laptop) τη σύνδεση σύμφωνα με την ip του dream.

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε DreamBox 500 clone

Η λύση προτάθηκε αρκετά μηνύματα πριν.
Συνδέεις δέκτη - laptop με cross καλώδιο και προσαρμόζεις (στο laptop) τη σύνδεση σύμφωνα με την ip του dream.

ΑΛεξη δεν ξέρω πως να το κανω... Τι ρυθμισεις θα βάλω εννοω... Αν υπάρχει κάποια βοηθεια θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.
Ευχαριστω

ακομα και αν τον φλασαρω πως θα τον παραμετροποιησω μετα χωρις τηλεκοντρολ...;

Υπάρχει στο εμπόριο αντάπτορας usb σε com για την περίπτωση που δεν έχεις σειριακή θύρα. Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει στον dreambox

ρε παιδιά εστω οτι παιρνω και το φλασάρω, μετα χωρις τηλεκοντρολ (δεν λειτουργει καθόλου-δε στελνει σήμα) πως θα το παραμετροποιήσω; Ευχαριστώ πολύ πάντως όπως και να εχει...

image εβαλα ενα της Gsf νομιζω.
Τέλος παντων, θα φύγει πακέτο για κάλυψη εγγύησης γιατι υπάρχει περίπτωση να είναι και πρόβλημα του αισθητηρα υπερυθρων του δέκτη οπότε δεν το διακυνδυνευω...

Επανέρχομαι μετα την αντικατασταση του δέκτη από το καταστημα...

Μου ήρθε λοιπόν ένα μηχανημα, που εχει αυτοκόλλητα 500αρη και casing 600αρη, οκ λεω, χειροτερη ποιοτητα αλλα ντεφ να γινει αν δουλευει... Ελα όμως που δε δουλεύει... Ανοίγει και το μόνο που βλέπω είναι μια μαυρίλα, δεν κάνει τίποτα, ούτε καν κλείνει από το κουμπι του δέκτη...

Να υποθέσω οτι με ενα φλασαρισμα θα στρωσει η να τον στείλω και αυτόν πίσω...;

Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε DreamBox 500 clone

Να υποθέσω οτι με ενα φλασαρισμα θα στρωσει η να τον στείλω και αυτόν πίσω...;
Να τον στείλεις πίσω.. (αφου πρώτα τηλεφωνήσεις στο μαγαζί)

του τηλεφώνησα και μου είπε αν μπορω να δοκιμάσω να τον φτιάξω... Αν δεν μπορέσω να του τον στείλω και αυτόν και να τον στείλει πίσω στο εργοστάσιο, θα μου στείλει άλλο...

Αλλά και τα 5 συστημένο και η 1 + ώρα αναμονής στα Ελ.τα. αξίζει; Αν το πρόβλημα είναι software Γιατι να μη δοκιμάσω;

Ε, ναι... Ο τύπος δεν εχει πρόβλημα... Θα ψάξω να βρω null modem...