Προβλημα σε finalise- οριστικοποιηση DVD

tassos1974

New member
20 February 2011
6
Γεια σας παιδια.
Αντιμετωπιζω σημαντικο προβλημα με την οριστικοποιηση αρκετων DVD που ειχα 'ανοιχτα' και ειχαν γραφτει σε SONY RDR-GX210 recorder.

Το γιατι τα ειχα ολα αυτα ανοιχτα? Αλλη ιστορια...

Οπως και να εχει το DVD πεθανε με αποτελεσμα πολλα και σημαντικα για μενα δισκακια να μην μπορω να τα δω πουθενα.

Δοκιμασα σε Sony dvd νεοτερης γενιας να κανει finalise, τζιφος.

Υπαρχει καποια λυση σε αυτο? Εχω δοκιμασει να βρω και να αγορασω ακριβως το ιδιο μηχανημα αλλα δεν βρισκω πουθενα (ειναι το πρωτο που δοκιμασα).

Δεν μπορει να μην εχει προβλεφθει ανακτηση των δεδομενων (DVD) σε τετοιες περιπτωσεις. Ημαρτον!

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια.

Εννοειται...

Η ερωτηση μου και το thread γενικοτερα ειναι στο ΤΙ ειναι αυτο που αλλαζει μεταξυ ενος 'ανοικτου' και ενος 'κλειστου' dvd.
Πολυ περισσοτερο οταν χρησιμοποιω DVD recorders ιδιας μαρκας (ΣΟΝΥ).

Για να ειμαι ακριβής το δοκιμασα μόνο σε ενα αλλο 2 ετων πιο νεο (δεν θυμαμαι μοντελο, ηταν φιλου).

Αν τυχον βρω μοντελα ιδιας χρονιας με το δικο μου μηπως θα εχω καλυτερη τυχη? Αλλαζει κατι στη 'μεθοδο' του finalise/ οριστικοποιηση?
Υπαρχει καποια κωδικοποιηση που μπορει να εμποδιζει την οριστικοποιηση σε αλλο μηχανημα απο αυτο που εγινε η αρχικη εγγραφη?

Εντελει, τι επιλογες εχω με τα ανοικτα μου DVD? Αφου η πληροφορια ειναι εκει πως γινεται να μην μπορω να την 'δω' με καποιο τροπο?

Κοίτα βασικά όλα τα κόλπα περι media store ακολουθουν κάποιο κανόνα
.. δεν υπάρχει περίπτωση η sony να κάνει αναρχικό φορμά

δοκίμασε σε διαφορα προγράματα ενγγραφής κτλ να δείς εάν τα βλέπουν ,, το ίδιο το σύστημα ίσως να μην το κάνει mount ,,
πχ nero και άλλα

Το θέμα δεν είναι να τα κλείσεις από όσο καταλαβαίνω, αλλά να τα πάρεις backup.

Ευχαριστω παιδια. Θα δοκιμασω και αν (μακαρι) πετυχει θα σας πω τα βηματα που εκανα.