Πρόβλημα σε iPhone 4 με υγρασία

Το ζαλιζεις.

Πάνε τρίψτο (ευγενικά πάντα :p) στη μούρη τους και τελείωνε.

Last edited:
Η αλλαγή θα γίνει αλλά μόνο κ μόνο επειδή τον ξέρω.Δεν το δέχονται σαν πρόβλημα.
Δεν είναι απο το κατάστημα αλλά απο το κεντρικό service(τον υπεύθυνο του για την ακρίβεια που τον ξέρω κιόλας).Δεν με κοροιδεύει λέγοντας μου οτι είναι φυσιολογικό.

Απο την άλλη απλώς σας το αναφέρω για να δείτε οτι μέχρι κ η Apple μου είπε οτι είναι φυσιολογικό και οτι θα περάσει μόνο του.
Απο περιέργεια μόνο και μόνο θέλω να στείλω mail να δω κ επιβεβαιωμένη την απάντηση της Apple που μου δόθηκε νωρίτερα.

Πως δεν έχει παει ακόμα η μετοχή στο 1 δολλαριο με τα ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΑ φιασκα του iphone4 πραγματικά είναι απορίας άξιο. Πρέπει να διδάσκεται σε πανεπιστήμια το marketing αυτής της εταιρείας.
Φανταστείτε να το αγοράσετε από το εξωτερικό και να σας κάτσει τέτοια φάση. Το φαγες.... Όσο σκέφτομαι ότι τα παιρνα δυο δυο από Αμερική eBay τα πρώτα.... Τι ρίσκα έπαιρνα.
Ούτε για τα μισά λεφτά δεν το ξανακανω τώρα αυτό.

Τασο, μηπως εισαι λιγακι υπερβολικος; "συνεχιζομενα φιασκα"? Γιατι, επειδη ενας χρηστης κληρωσε προβληματικη συσκευη; Εδω το μεγαλο "φιασκο" με το σημα, αποδεικνυεται στην πραξη "non-issue"! Ναι, θα επρεπε να το ειχαν προβλεψει, αλλα εφοσον στην πραξη δεν μου δημιουργει προβλημα και το τηλεφωνο εχει ενα καρο αλλα θετικα, γιατι θα επρεπε να ξενερωνω; Μηπως απλα γουσταρουμε να γκρινιαζουμε; Αφου οπως ξερεις καλυτερα, δεν υπαρχουν τελειες ηλεκρονικες συσκευες, και σε θεμα overall consistency, Δοξα τω Θεω η Apple παραμενει πρωτοπορος και γιαυτο γουσταρουμε τα προιοντα της. Μην θυμηθω τωρα τα πετρινα χρονια με τα windows mobile...

Και να πω και κατι τελευταιο. Οταν ειχα παρει το παλιο iphone 3g,ειχα παρατηρησει οτι ειχε λιγοτερο δυνατο σημα σε σχεση με ενα ιδιο ενος συναδελφου. Το εστειλα στο service και μου εδωσαν καινουργιο, no questions asked! Ειμαι βεβαιος οτι και ο φιλος θα εχει αναλογη μεταχειριση εκτος και αν αλλαξε κατι στην πολιτικη της apple πολυ προσφατα και δεν το γνωριζω (χλωμο).

Τάκη πλάκα κανεις; Είναι επισημη απάντηση αυτή περιμένετε 7 μέρες να στεγνώσει; Σε 780 ή 660 ευρώ τηλέφωνο;
Αυτό το στυλακι ότι έτσι είναι τα προϊόντα μας άμα γουσταρετε, έχει αρχίσει πολύ να μου την δίνει.

Φανταστείτε ότι αγοράζετε ένα laptop και μετά από μια ώρα χρήσης βλέπετε υγρασία μέσα στην οθόνη του.

Τι θα κάνατε; Δεν θα ψάχνατε κάποιον αρμόδιο να του το φορέσετε καπέλο (για να μην πω τίποτα χειρότερο..);

Γιατί η απάντηση της Apple ("περιμένετε 7 ημέρες" ?!?!?!?!!!!) να μην προκαλεί αντίστοιχη αντίδραση;

Σε λίγο θα δίνουν τζάμπα μαζί με bumpers και σεσουάρ...

Το αυτί τους δεν ιδρώνει όμως... Ιδρώνει το δικό μας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά...

Τάκη πλάκα κανεις; Είναι επισημη απάντηση αυτή περιμένετε 7 μέρες να στεγνώσει; Σε 780 ή 660 ευρώ τηλέφωνο;
Αυτό το στυλακι ότι έτσι είναι τα προϊόντα μας άμα γουσταρετε, έχει αρχίσει πολύ να μου την δίνει.
Προφανως και ειναι απαραδεκτο το γεγονος ΑΝ ειναι η επισημη θεση της apple.
Θεωρω ομως απιθανο να ειναι επισημο αυτο, μαλλον καποιος ασχετος/τεμπελης υπαλληλος θα εβαλε το χερακι του.. Διοτι οπως ειπα, η apple ευκολα αντικαθιστα τα προβληματικα iphone, οποτε τι αλλαξε ξαφνικα τωρα;

Μόλις μίλησα με Apple στην Αμερική.
Λοιπόν έπρεπε να χρεωθούμε και 15 λεπτά κλήσης..

Τέλος πάντων με ενημέρωσαν οτι δεν μπορούν να κάνουν κάτι,οτι ελπίζω να μην έχουν βραχεί οι δείκτες υγρασίας ώστε να έχω εγγύηση ακόμα και πως πρέπει να περιμένω να φύγουν απο μόνα τους..

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ετσι ε; Για στειλε τους ενα email να εχεις εγγραφη απαντηση ως αποδειξη, σε περιπτωση που θες να κινηθεις νομικα εναντιον τους..
Και τι δικαιολογια σου ειπαν για τον λογο υπαρξης του "φαινομενου";

Προσπάθησα να στείλω mail πρώτα αλλά δεν έχει για επικοινωνία μέσω mail αλλά μόνο τηλεφώνου.
Το mail υποστηρίζεται μόνο για θέματα σχετικά με το itunes.

Μου είπαν το προφανές.
Αν είσαι σε μέρος κ έχει υγρασία,δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι,η μπαταρία ζεσταίνεται λόγω της κλήσεως και άλλα παρόμοια γύρω απο την υγρασία πάντα..

Λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα ανακοινώθηκε επίσημα απο την apple. Δωρεάν ειδικός αποστατήρας που κρατάει το τηλέφωνο 3 εκατοστά μακριά απο το ιδρωμένο αυτί του κατόχου αποτρέποντας υγρασία να περάσει στο εσωτερικό του τηλεφώνου!το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι μετά την θήκη για το σήμα και τον ειδικό αποστατήρα το τηλέφωνο αποκτά μέγεθος laptop!:afro:

Καλά παιδιά ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ?

Θεωρώ τον ευατο μου ΜΕΓΑ λαλακα που αγόρασα 1 16αρι και 1 32αρι αν οι "κύριοι" έχουν αυτήν την αντιμετώπιση.

Καλο το iphone αλλα ΟΧΙ να με καβαλήσουν κιόλας παίζοντας με την νοημοσύνη μου.

Τάκη αν σου τύχαινε αυτό και σου λέγανε παγκοσμίως αυτες τις @@ πως θα ενοιωθες ????

Πάντως μου φαινεται περιεργο να μαζεψε υγρασια. μηπως ειναι θεμα αστοχιας καποιας κολλας αναμεσα στα φυλλα της οθονηs/touchscreen?