Προβλημα σε καινουργια samsung tv

Liondos

New member
14 September 2015
5
Καλημέρα παιδιά...Πρόσφατα αγορασα μια τηλεόραση Samsung eu55h6400.αν τακτά διαστήματα κάνει επανεκκίνηση μόνη της...καμία ιδέα τι μπορεί να έχει ;;; να την πάω πίσω μιας και δεν έχει περάσει η βδομάδα αντικατάστασης;;;help

Καλημέρα παιδιά...Πρόσφατα αγορασα μια τηλεόραση Samsung eu55h6400.αν τακτά διαστήματα κάνει επανεκκίνηση μόνη της...καμία ιδέα τι μπορεί να έχει ;;; να την πάω πίσω μιας και δεν έχει περάσει η βδομάδα αντικατάστασης;;;help

δοκιμασε πρωτα να απενεργοποιησεις τις αυτοματες αναβαθμισεις...βγαλε την πριζα αφησε την μια ωρα και δικομασε

Τελικά παιδιά την πήγα πίσω στον κοτσοβολος και μου την άλλαξαν...Αύριο περιμένω την καινούρια....πιστεύω να είμαι πιο τυχερός...Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια.....

Δεν ξέρω αν στην άλλη το έκανες, αλλά έχεις κάθε δικαίωμα με το που στην φέρουν και να σου ανοίξουν μπροστά σου την κούτα αλλά και να την βάλεις πρόχειρα σε μια πρίζα ώστε να δεις τυχών χοντρά προβλήματα.
Γιατί τα ψιλά (αν υπάρχουν) θα φανούν μόνο όταν κάτσεις με την ησυχία σου να παρακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα ή όταν θα κάτσεις να κάνεις τις ρυθμίσεις σου.