προβλημα σε led lenser P7

Απάντηση: Re: προβλημα σε led lenser P7

Teo δεν ειναι κατι το τρελο μην φανταστεις,

ενας surefire ειναι, περιπου στα 220 ευρω. AZ2

Αλλα δεν τον εχω ανοιξει. Οπως δεν εχω βγαλει σχεδον καθολου τον LX2.

Οπως επισης ηθελα να παρω και εναν lupine αλλα τα χρηματα ειναι παρα πολλα και ετσι εμεινα στους surefire που ειναι αξιοπιστοι.

τωρα τελαυταια προσπαθω να δω πως θα κανω μοντα με peltier ψυκτρα.
lupine? χοντρουλης ειναι.

για οσους γνωριζουν και για οσους τωρα μαθαινουν.

Δυο εταιριες στα ακρα, αλλα αυτος που ειναι στο γκρεμο μπορει να κοιταξει ανετα αυτον που ειναι στην κορυφη.

Attachments

• nitecore_1.jpg
    nitecore_1.jpg
    141.1 KB · Views: 34
  • nitecore_2.jpg
    nitecore_2.jpg
    157.5 KB · Views: 31
  • surefire_2.jpg
    surefire_2.jpg
    114.9 KB · Views: 30
  • surefire_nitecore.jpg
    surefire_nitecore.jpg
    114.8 KB · Views: 28
  • surefire_nitecore_2.jpg
    surefire_nitecore_2.jpg
    133.1 KB · Views: 34

για οσους γνωριζουν και για οσους τωρα μαθαινουν.

Δυο εταιριες στα ακρα, αλλα αυτος που ειναι στο γκρεμο μπορει να κοιταξει ανετα αυτον που ειναι στην κορυφη.
μεγαλε, η surefire παντα ξεχωριζει , αλλα οχι με λουμεν , με αλλα "προσοντα". ξερεις εσυ...:SFGSFGSF:

Δεν ειναι ο μπελας,ειναι οτι εκει που θα τις χρειασθω δεν θα εχω 220 για να φορτισω

Αρκετοί φορτιστες (πχ XTAR WP2) εχουν και υποδοχή/εξάρτημα για 12volt και καλώδιο για φόρτιση από αναπτήρα αυτοκινήτου...!!!

Μήπως να αναφέρουμε και ηλιακό φορτιστή?Αν θέλετε εδώ είμαι να σας δείξω! :D
Γιώργο τι δυνατότητες έχουν οι ηλιακοί φορτιστές για τις λιθίου,για ρίξε καμιά πρόταση.

Παιδιά τα περισσότερα μηνύματα μεταφέρθηκαν στο νήμα για την αγορά του πρώτου φακού.Συνεχίζουμε εκεί για τα σχετικά μιας και το νήμα για το πρόβλημα του φακού που άνοιξε ο φίλος Νίκος το άφησα και ξέφυγε λίγο.

παιδιά μου έφτιαξαν το φακό,αλλαγή πλακέτας.Η ledlenser δίνει εγγύηση εφόρου ζωής.Εγώ πλήρωσα 3.5ε στα ΕΛΤΑ