Πρόβλημα σε Luxman LV-112

Εχω εδω και πολλα χρονια τον lv-112 αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι εχω στα χερια μου ενα δυνατο μηχανημα που ομως οταν παιζει εστω και λιγο δυνατα μετα απο καποια ωρα και οχι πολυ να πωτην αληθεια ριχνει μονο του την ασφαλεια και μετα πρεπει να χαμηλωσω εντελως την φωνη να τον κλεισω και οταν τον ξαναανοιξω να περιμενω να ακουστει ενα κλικ που κανει...
για ποιο λογο το κανει αυτο γνωριζεται?
μπορει να χρησιμοποιηθει αλλιως αυτο ο ενισχυτης δλδ μαζι με εναν avr πχ...
αργοτερα???

Last edited by a moderator:
Το μεταφέρω σε δικό του νήμα μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς...

Μια διευκρίνηση από το φίλο για το πρόβλημά του:

Μέχρι να ενεργοποιηθεί η προστασία (το κλικ που λες) παίζει κανονικά, ή παραμορφώνει υπερβολικά?

Το εκανε απο παλια ή τωρα τελευταία?

Αν το εκανε από πριν κατα πασα πιθανότητα πρεπει να φταιει η συνεργασία του με τα ηχεία
πρεπει να εχουν μαλώσει ειδικά οταν του ζητανε πραματα που δεν μπορει να τους κάνει
πως τα λενε τα ηχεία?

μιστερ κωνσταντινε ευχαριστω πολυ για την μεταφορα

οχι ο ενισχυτης μαζι με τα ηχεια παιζουν κανονικα αντε να υπαρχει μια ελαχιστη παραμορφωση πολυ μικρη ομως..
απο τοτε που με θυμαμαι να ανοιγω την ενταση το εκανε
τα ηχεια που εχω ειναι αυτα
bose 401

Uploaded with ImageShack.us

κοιτα ρε φιλε τι ηχεια υπαρχουν...χα..δε τα χα ξαναδει..φιλε πιθανοτατα τα ηχεια σου, ζοριουν τον ενυσχητη...τι ohm ειναι? δοκιμασε κανα αλλο ηχειο...

χμμμ...ο ενυσχητης σου ειναι 2χ75 στα 4ωμ...να υποθεσω οτι ζοριζεται με 4ωμα ηχεια φιλε...η ισως τα δικα σου να λενε 4 αλλα να πεφτουνε ποιο κατω στην πραξη...δοκιμασε καποιο αλλο ηχειο 8ωμ..λογικα δε θα χει κανενα προβλημα