Πρόβλημα σε pc....

zavara

Senior Member
1 May 2007
660
Εδώ και 3-4 μέρες μου κάνει κάτι στιγμιαία ...σβησίματα να το πω,τα οποία όσο περνάει η ώρα γίνονται και πιο συχνά.Παρατηρώ πως γίνονται μετά από κάποια ώρα λειτουργίας.Δεν σβήνει το pc,απλά "παίζει" η οθόνη....Κατέβασα καινούριους drivers για την κάρτα γραφικών αλλά το πρόβλημα παραμένει...Είναι 2πύρηνος στα 2,6, με 2 γιγα μνήμη και nvidia 9500 gt......;Έχει κάποιος καμιά ιδέα,μιας και είναι δύσκολοι οι καιροί....??

Αν είσαι σε εγγύηση, δοκίμασε την οθόνη σε pc φίλου σου, κι αν το κάνει κι εκεί, πήγαινέ την πίσω ώστε να σου την αντικαταστήσουν... αν όχι, πήγαινέ τους για αντικατάσταση την κάρτα γραφικών...

Σε εγγύηση δεν είναι τίποτα....είναι λες σίγουρα ένα από τα δύο??

Άνοιξέ το και δες αν λειτουργούνε καλά τα φουρφούρια.
Αν έχουν σκόνη και "χνούδια" τα πτερύγιά τους καθάρισέ τα άμμεσα!
Επίσης το αυτό στις λεπίδες από κάθε ψύκτρα. (CPU, GPU, MOBO)

Σε εγγύηση δεν είναι τίποτα....είναι λες σίγουρα ένα από τα δύο??

Ξεκίνα απο την οθόνη σε pc φίλου σου. Αν είναι ΟΚ, βάλε μια παλιότερη κάρτα γραφικών στο pc σου ή δανείσου μία... Η 9500 νομίζω δεν παίρνει ρεύμα απο το τροφοδοτικό. Επιβεβαίωσέ το (σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να είναι και το τροφοδοτικό). Πιστεύω όμως οτι δυστυχώς φταίει η οθόνη...

Θα αρχίσω από το καθάρισμα...είχα βάλει την ηλεκτρική σκούπα πριν κανα 2μηνο...για να δούμε...

μου χε τυχη πριν χρονια ιδια περιπτωση!!! το ξεσκονισα μεχρι αηδιας μεχρι κ εκει που γινονται οι ενωσεις καλωδιων καρτας γραφικων κ οθονης... Τις τρυπουλες εννοω που μπαινουν τα ακιδακια απτο dvi. Aπο τοτε δε μου ξανακανε κιχ!! Βεβαια καθε 2μηνο το ανοιγω κ του ριχνω ενα αερισματακι κ μετα σκουπιτσα χιχιχιιι

Για ριξε λιγο καθαρισμα κ πες μας τα νεοτερα!!

Λοιπόν έχουμε νεότερα...έκανα το καθάρισμα και δεν άλλαξε κάτι.Άνοιξα σε dual view τον προτζέκτορα και τα σβησίματα τα κάνει μόνο στην οθόνη....οπότε μιλάμε για πρόβλημα στην οθόνη και όχι στην κάρτα ή κάπου αλλού...σωστά??

για δοκίμασε να συνδέσεις την οθόνη στην έξοδο που έβαλες τον προτζέκτορα....