Προβλημα σε SAMSUNG 40B7000

dimitris1964

New member
10 February 2008
34
Η τηλεοραση παρουσιασε ξαφνικα εκει που επαιζε μια φαρδια καθετη γραμμη στα πλαγια.
Εβγαλα και μια φωτογραφια

40b7000.jpg

Τι μπορει να συμβαινει? και εαν επισκευαζεται.
Επισης να ρωτησω τι εγγυηση εχει η τηλεοραση , καθοτι την εχω 1,5 χρονο.
Ευχαριστω

Χαλασμενο πανελ. Πιο πιθανο ειναι να στην αντικαταστησουν με καινουργια λογω κοστους επισκευης.

2 χρονια εγγυηση.

Μαλιστα, ελπιζω να πανε ολα καλα διοτι απο καποια μυνηματα που διαβασα δεν λενε και τα καλυτερα για το service.
Παντως μου φαινετε παραξενο ετσι στα ξαφνικα μετα απο 1,5 χρονο να χαλασει το πανελ.

Ευχριστω για την απαντηση.

Τυχερος εισαι που χαλασε μεσα στην εγγυηση.

Ειναι μια σχετικα συνηθισμενη βλαβη οποτε μην σου φαινεται παραξενο.

Το ιδιο επαθα και εγω σε Sony , απλως η δικη μου γραμμη ειναι λεπτη και πρασινη.

Tελικα τα κακα μαντατα ηρθαν.
Δικη μας υπαιτιοτητα λογω υγρασιας. Το παραδεχτηκε κι η γυναικα μου οτι εριξε ajax.

το παραδεχθηκε σε μενα, γιατι οταν ανοιξαν την τηλεοραση και την ειδα, πραγματι ηταν οξειδωμενη (πρασινιλα ) και καμμενη η πλακετα που πανε οι ταινιολωριδες του πανελ.
Δεν υπηρχε λογος αμφισβήτησης.
Και το ειχα πει χιλιες φορες , ποτε υγρα, αλλα δεν μπα να λες....
Τελος παντων. Θα την εχουμε με την γραμμη.
εκτος και εαν βρουμε καμια χαλασμενη απο αλλη αιτια και παρουμε το πανελ, (λεω εγω τωρα....)
ή εαν υπαρχει καμια αλλη λυση μιας και εισαι πιο εμπειρος?
(βασικα απο οτι ειδα τρεις αγωγοι απο την λωριδα εχουν κοπει, ισως εαν υπαρχει καποιο εργαστηριο που να αναλαμβανει την κολληση της με την πλακετα να ελυνε το προβλημα, αλλα μπορει να εχει καει και κατι αλλο....

Last edited: