Πρόβλημα σε Τάμπλετ

steliosgr

Established Member
7 November 2010
193
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ (Omega 7’’ MID7200 ΜΕ Λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwich) ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ WIDGET ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ,ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ WIDGET,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΑΜΠΛΕΤ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ (Omega 7’’ MID7200 ΜΕ Λειτουργικό Android 4.0 Ice Cream Sandwich) ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ WIDGET ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ,ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ WIDGET,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Μήπως δεν έχει κανένα αποθηκευμένο η συσκευή για αυτό και δεν σου βγάζει? Αλλά το πιθανότερο είναι να έχει. Έχω το ξαδελφάκι αυτής που έχεις και το έχει κανονικά. Kρατάς πατημένο το πλήκτρο (πρόσεξε, σε κενή περιοχή της επιφάνειας εργασία, όχι πάνω σε εφαρμογή) και από κάτω έχει επιλογή για widget. Δοκίμασε να κατεβάσεις από το Play την εφαρμογή power toggles που πέρα από πολύ χρήσιμη έχει και σίγουρα widget και ξαναδοκίμασε.

Στο Android 4 για να προσθέσεις widget πατάς το κεντρικό πλήκτρο των εφαρμογών και μετά scroll δεξιά από τα applications στα widgets. Δεν λειτουργεί όπως οι παλαιότερες εκδόσεις με το πάτημα στο κενό. Στο 4 αυτό απλά βγάζει αλλαγή ταπετσαρίας

Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες-υποδειξεις,θα προσπαθησω να δοκιμασω κ θα σας πω.......ευχαριστω κ παλι κ καλες γιορτες.ΣΤΕΛΙΟΣ

Τελικα δεν εγινε τπτ παλι προσπαθησα να κανω τα παραπανω κ δεν ειδα φως!!!!Το αφηνω οπως ειναι γτ δεν βγαζω ακρη.

Στο Android 4 για να προσθέσεις widget πατάς το κεντρικό πλήκτρο των εφαρμογών και μετά scroll δεξιά από τα applications στα widgets. Δεν λειτουργεί όπως οι παλαιότερες εκδόσεις με το πάτημα στο κενό. Στο 4 αυτό απλά βγάζει αλλαγή ταπετσαρίας

Σε ανάλογη ταμπλέτα (4.0.3) εξακολουθεί να τα βγάζει με πάτημε σε κενό χώρο. Απλά πλέον βγάζει αν θες να βάλεις εφαρμογή/widget κλπ. Προφανώς εξαρτάται από την υλοποιήση σε κάθε συσκευή.

Ας δοκιμάσω και εγώ.Όταν πατάς επάνω σε κενό σημείο της οθόνης,τι κάνει?
Λογικά θα σου ανοίγει ένα παράθυρο που έχει τις εφαρμογές.Αν κοιτάξεις επάνω αριστερά,θα γράφει "εφαρμογές" και δεξιά από αυτή τη λέξη θα γράφει "Widgets".
Πρέπει να πατήσεις πάνω στο widgets.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ καλημερα,οταν κραταω πατημενο το δαχτυλο στην οθονη βγαζει ενα παραθυρο με επιλογες 1)ταπετσαρια,2)ζωντανη ταπετσαρια,3)συλλογη δεν υπαρχει πουθενα η λεξη widgets,το χω δει σε κινητα αυτο που μου λες αλλα στη ταμπλετα μου δεν το κανει αυτο,το γιατι δε το γνωριζω ισως να φταιει η συσκευη.

Για τα widgets μπες στο μενού (εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές) και επέλεξε επάνω την καρτέλα widget.

Άκυρο είδα ότι στο πρότειναν.. Μπορείς να τραβήξεις ένα screen shot από το μενού;

Για τα widgets μπες στο μενού (εκεί που είναι όλες οι εφαρμογές) και επέλεξε επάνω την καρτέλα widget.

Άκυρο είδα ότι στο πρότειναν.. Μπορείς να τραβήξεις ένα screen shot από το μενού;
Σε ξαδελφάκι της ταμπλέτας (κλώνος) του φίλου stelios,gr κρατώντας πατημένο σε κενό στην αρχική οθόνη βγάζει τις επόμενες επιλογές:

20121223_123107.jpg

Stelios,gr μήπως έχεις βάλει κάποιον launcher και σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα? Σου βγάζει αυτές τις επιλογές της φωτογραφίας? Είσαι με 4.0.3?

φιλε φλασκι δεν ξερω τι εννοεις αν εχω βαλει κάποιον launcher,εμενα δεν μου βγαζει αυτες τις επιλογες οπως φαινεται στη φωτο.Δειχνει μονο 3 επιλογες,1)ταπετσαρια,2)ζωντανη ταπετσαρια κ 3)συλλογη οταν παταω με το δαχτυλο σε κενο στην αρχικη οθονη.

Last edited:

φιλε racer δυστυχως δεν μπορω,σε ευχαριστω παντως ελπιζω καποιος γνωστης του αντικειμενου απο εδω μεσα να με βοηθησει.

Σε ξαδελφάκι της ταμπλέτας (κλώνος) του φίλου stelios,gr κρατώντας πατημένο σε κενό στην αρχική οθόνη βγάζει τις επόμενες επιλογές:

20121223_123107.jpg

Stelios,gr μήπως έχεις βάλει κάποιον launcher και σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα? Σου βγάζει αυτές τις επιλογές της φωτογραφίας? Είσαι με 4.0.3?

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ(Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich)

Last edited:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ(Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich)

Έκανα ένα ψάξιμο και βρήκα ότι στην 4.0 ΔΕΝ υπήρχε η δυνατότητα να βάλεις τα widget με παραταταμενο πατημα όπως σε άλλες εκδόσεις παρα μονό να αλλάξεις το wallpaper όπως σου βγάζει και σένα.
Δοκίμασε το επόμενό που ειδα:

In ICS, to add a Widget to your home screen:- Touch the*All Apps*icon on the top right of the Home screen. (The All Apps icon looks like 2 rows of 3 small squares.)- Touch*Widgets*at the top left of the screen.From the main Widgets screen:- To drag a widget to a Home screen: Touch and hold the widget's icon, then position the widget on the home screen, then release.- To move between Widget screens: Swipe left or right.Hope that helps...

Αν δεν πιάσει και αυτό γραψε στο play launcher και δοκίμασε κάποιον δωρεάν. Λογικά θα στα έχει κανονικά.

Καλημερα,μετα το προβλημα με τα Widget που ειχα(τελικα λυθηκε κ ευχαριστω οσους με βοηθησαν απο εδω) αντιμετωπιζω αλλο ενα που ειναι το εξης:παταω να ανοιξει η εφαρμογη google play(ηταν ηδη προεγκατεστημενη οταν πηρα το ταμπλετ Omega 7’’ MID7200) κ μου λεει οτι:το χρονικο οριο της συνδεσης εληξε.Γνωριζει καποιος τι σημαινει αυτο και δεν ανοιγει η εφαρμογη;Σας ευχαριστω εκ των προτερων.....

Καλημερα,μετα το προβλημα με τα Widget που ειχα(τελικα λυθηκε κ ευχαριστω οσους με βοηθησαν απο εδω) αντιμετωπιζω αλλο ενα που ειναι το εξης:παταω να ανοιξει η εφαρμογη google play(ηταν ηδη προεγκατεστημενη οταν πηρα το ταμπλετ Omega 7’’ MID7200) κ μου λεει οτι:το χρονικο οριο της συνδεσης εληξε.Γνωριζει καποιος τι σημαινει αυτο και δεν ανοιγει η εφαρμογη;Σας ευχαριστω εκ των προτερων.....
Πήγαινε ρυθμίσεις->εφαρμογές->Play! και σβήσε το cache του. Λογικά θα βοηθήσει.

Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε Τάμπλετ

Για να βοηθήσω δες εδώ για το πρόβλημα σου ακριβώς:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4549708#post4549708

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα σε Τάμπλετ

Να ειναι καλα ο φιλος Φλασκι που με βοηθησε με το παραπανω προβλημα που τελικα λυθηκε,ευχαριστω κ εσενα φιλε Παυλαρος.