Πρόβλημα Sony KDL 50W756C

pepe

New member
6 October 2016
2
Καλησπέρα σας,

αγόρασα την περασμένη εβδομάδα την Sony Bravia KDL 50W756C. Την τοποθέτησα, συνδέθηκα σε Wi Fi και τα κανάλια αναγνωρίστηκαν σωστά. Στη συνέχεια έκανα την αναβάθμιση λογισμικού, όπως προτείνεται. Και με την επιτυχή ολοκλήρωσή της άρχισαν τα ωραία: εμφανίστηκε μόνιμα στην οθόνη ένα εικονίδιο που δείχνει μια πρίζα με καπνό και απαγορευτικό κόκκινο κύκλο!!! Δοκίμασα ότι βρήκα στο manual και στο google (αφαίρεση πρίζας για λίγα λεπτά, δεν γινόταν factory reset) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μίλησα με την εταιρία που την αγόρασα, με παρέπεμψαν στη SONY και αυτοί μου σύστησαν να επιστρέψω την τηλεόραση. Πρόλαβα την προθεσμία και δέχτηκαν επιστροφή. Παρέλαβα σήμερα το ίδιο μοντέλο και θεώρησα ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Όμως συνέβη ακριβώς το ίδιο!!! Υποθέτω ότι είναι bug του λογισμικού καθώς μου φαίνεται απίθανο να φταίει το ρεύμα στο σπίτι.

Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ή μπορεί να προτείνει λύση ας απαντήσει.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα pepe,

μήπως σου έβγαλε αυτό,κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης λογισμικού;

112313_updating.PNG

How long does it take to perform a software update for my Sony's Android TV?...http://sony-eur-eu-en-web--eur.cust...rm-a-software-update-for-my-sonys-android-tv?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

How to upgrade Sony BRAVIA Android TV

https://www.youtube.com/watch?v=LXl55QIBnKQ

Καλησπέρα σας,

αγόρασα την περασμένη εβδομάδα την Sony Bravia KDL 50W756C. Την τοποθέτησα, συνδέθηκα σε Wi Fi και τα κανάλια αναγνωρίστηκαν σωστά. Στη συνέχεια έκανα την αναβάθμιση λογισμικού, όπως προτείνεται. Και με την επιτυχή ολοκλήρωσή της άρχισαν τα ωραία: εμφανίστηκε μόνιμα στην οθόνη ένα εικονίδιο που δείχνει μια πρίζα με καπνό και απαγορευτικό κόκκινο κύκλο!!! Δοκίμασα ότι βρήκα στο manual και στο google (αφαίρεση πρίζας για λίγα λεπτά, δεν γινόταν factory reset) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μίλησα με την εταιρία που την αγόρασα, με παρέπεμψαν στη SONY και αυτοί μου σύστησαν να επιστρέψω την τηλεόραση. Πρόλαβα την προθεσμία και δέχτηκαν επιστροφή. Παρέλαβα σήμερα το ίδιο μοντέλο και θεώρησα ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Όμως συνέβη ακριβώς το ίδιο!!! Υποθέτω ότι είναι bug του λογισμικού καθώς μου φαίνεται απίθανο να φταίει το ρεύμα στο σπίτι.

Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ή μπορεί να προτείνει λύση ας απαντήσει.

Ευχαριστώ.

μαλλον βιαστηκες....η τηλεοραση οταν κανει αναβαθμιση σου βγαζει αυτο το μηνυμα και περιμενεις (εγω περιμενα 20 λεπτα) και νομιζεις οτι κολλησε...απλα υπομονη θελει...

Καλημέρα,

εμφανίστηκε όντως αυτό το εικονίδιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας καθώς ήμουν έτοιμος να επιστρέψω την τηλεόραση...

Αξιοπερίεργο είναι όμως ότι τη πρώτη φορά μίλησες με άνθρωπο της εταιρείας και σου είπε να την επιστρέψεις , προφανώς ως ελαττωματική!!!!!!!
Φαντάσου τι << σχετικούς >> έχουν για υποστήριξη....................εκτός και αν συνέβει και κάτι άλλο που δε το γνωρίζουμε εμείς.
'Όπως και να έχει , καλές θεάσεις από εδώ και μπρος!