Πρόβλημα στην αναπαραγωγή 3D σε Samsung 46es6800

janpap08

AVClub Addicted Member
3 February 2012
1,548
Αλεξανδρούπολη
Καλησπέρα σε όλους...

Εδώ και λίγες ημέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Όταν προσπαθώ να αναπαράγω αρχεία 3D η εικόνα που βλέπω έχει είδωλα.Προσπαθώ να το διορθώσω από το menu αλλά τα είδωλα θα υπάρχουν ή σε αυτό που βλέπω "μπροστά" ή σε αυτό που βλέπω "πίσω".Βάζω πχ να δω αγώνα ποδοσφαίρου και όταν εμφανίζει κάποιους πίνακες έχουν είδωλα...αλλάζω τις ρυθμίσεις ώστε να φαίνονται σωστά οι πίνακες(αλλά και στον πίνακα του μενού της τηλεόρασης) και αμέσως βλέπω είδωλα "πίσω".

Να προσθέσω ότι μέχρι πριν λίγες ημέρες όλα ήταν οκ.

Η αναπαραγωγή γίνεται από ένα NAS με ενσύρματη σύνδεση αλλά και από το smart της τηλεόρασης,στο οποίο υπάρχουν κάποια 3D αρχεία για streaming,το ίδιο αποτέλεσμα έχω.

Καμιά ιδέα?

εχεις ρυθμίσει το βάθος του 3d να είναι πάνω από το μηδέν. Οσό ποιο πολύ το βάζεις τόσο ποιο πολλά είδωλα θα σου εμφανίζει.

Όχι δεν είναι ούτε το βάθος,ούτε η προοπτική,ούτε και η βελτιστοποίηση (τα οποία έχω αντίστοιχα στο 1,0 και 0).

Ειναι σαν να μην μπορεί να εστιάσει η εικόνα σωστά...ή θα έχω είδωλα "μπροστά" ή "πίσω".

Σαν να μην φοράω τα γυαλιά ρε παιδί μου...φυσικά και δοκίμασα 4 διαφορετικά γυαλιά τα οποία έχουν μπαταρία κτλ.